reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania z Ciebie to dopiero optymistka i te zabawne rysuneczki ktore wklejasz poprostu bomba:-);-)Natalcia super prezentuje sie w krzeselku
Magdziarko ciesze sie,ze dzionek udany i Olek napewno szczesliwy:-):tak:
Azile wszystkiego najlepszego dla M z okazji urodzin:-)
Joasiek trzymaj sie kochana moze jutro humorek dopisze;-);-);-)
Lilianko zdrowka dla Nadusi:tak:tak mi przykro z powodu jej choroby no i moze lepiej,ze lekarz zastosowal leki robione moze pomoga i obejdzie sie bez antybiotyku,trzymam kciuki i Tobie zycze duzo sily:tak:
Daruuunia zycze poprawy humorku

My juz po spacerku,kapanku i jedzonku,Marysia smacznie spi ja jeszcze z psem musze wyjsc,popijam teraz herbatke i odpoczywam na BB:-)

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane!
Wszystkiego najlepszego dla Olka, Adasia i Elizowego m :-D:-D:-D
Ja dziś miałam zwariowany dzień ale udany :-) pisałam jakiś czas temu o tych ściennych naklejkach flymybaterfly i postanowiłam sama je zrobić :rofl2: naszkicowałam pokolorowałam kartony i przykleiłam na ściany jutro załączę fotki ;-) poza tym dziś odpuściłam spacer bo Jasio ma dosyć wodnisty katar, pokasłuje i tylko tuli się do mnie sama nie wiem co mu jest :no: oby tylko nie jakaś choroba :wściekła/y: poza tym dziś zrobił tylko jedną kupkę (zawsze były 3 dziennie) rano i taką bardzo ścisłą widać, że się męczył, nawet dałam mu surowego jabłka ale nie pomogło poradźcie kochane co jeszcze dać :(
Lilanko zdrówka dla Naduni :tak: :-( bardzo współczuję
Magdziarko kolczyki rewelacja :-) cieszę się, że Olek (i nie tylko) miał mnóstwo wrażeń :-)
Joasiek, Darunia mam nadzieję, że jutro będziecie miały lepszy humorek :tak:
Marlenka fajnie, że byłaś na spacerku :-)
Bbakania obrazki bardzo fajne ;-) a Natalka ma zadatki na stylistkę fryzur :-D:rofl2::-D

Spokojnej nocy kochane zmykam :) do jutra

Ostatnia edycja:
Ale numer byłam wczoraj ostatnia i dzisiaj jestem pierwsza!!!
Mąż dzisiaj słuzbowo w Warszawie - szkoda, ze Antoś po antybiotyku bo bym najechała na Stolicę i na Monikę:-D A tak siedzimy w domku. O 14 ej Olek jedzie do dziadków. Muszę iść go spakować. Niedawno zwlekliśmy się z łóżek. Tradycją dwutygodniową jest już przesypianie nocek przez Antosia - dzisiaj było tak samo. Jupi
lecę sniadaniować

Witajcie Kochane :tak:

Magdziara pierwsza, a ja druga :szok:
Dziewczyny, zaspałyście??

U mnie z humorkiem już lepiej :tak: Dziękuję za wsparcie :-) Pogoda mnie wczoraj chyba tak nastroiła :-( dziś wcale nie jest lepiej ale ja jakoś doszłam do siebie ;-)
Wróciłam właśnie od pośrednika pracy - nie ma dla mnie ofert :-D hurra Nigdy nie myślałam, że będę się cieszyć z tego że nie ma dla mnie pracy :sorry2: ale jakby była to miałabym niezły dylemat :baffled: co z Oleńką :-( Rodzina poza wrockiem, na nianie nawet nie zarobię, a do żłobka obawiałabym się mała oddać - tyle choróbsk :-(
Mała właśnie wstała po pierwszej porannej drzemce, może jak trochę przestanie sypać pójdzie z dziadkiem na spacerek - już nie może się doczekać :-D Ja zaraz zrobię nam kawusie i się trochę porelaksuję (przyznam że mnie stresował ten pośrednik...)
Miłego dnia!

Magdziara - ile Ty potrzebujesz snu na dobę?? :-D

Ostatnia edycja:
witajcie kochane mamusie:tak:

Madziu... Kolczyki 1 klasa! Bajeranckie;-)

Joasiek... dobrze, ze juz dobrze z humorkiem:tak:

Spóźnione, ale szczere zyczenia dla Olka, Adasia i męża Elizy:-)

Zdrówka dla Nadii i innych dzieciaczków, niech juz te choróbska uciekaja!!!

U nas nocka super mozna by rzec, mała przebudziła sie przed północa, P. do niej poszedł, pogłaskał, ponucił i zasneła... wstała na jedzonko dopiero przed 7:tak: w koncu mama sie wysypia;-)
P. własnie pojechał rozejrzec sie do nowej pracy, Paulinka zasneła, to ja na BB:tak:

Miłego dnia!

To i ja się witam ;-)

zdróweczka dzieciaczkom, dobrych humorów mamusiom ;-):-)

u nas kolejna masakryczna noc, a do tego wczorajsze było koszmarne popołudnie a dziś przygotowanie do porannej drzemki... mała znów ma problemy z zasypianiem, a juz było fajnie... nie wiem czy to kolejne zęby, muchy w nosie... Do tego mała tak zasuwa do tyłu, że całe mieszkanie jej, a a nie nadążam za nią, co będzie jak zacznie chodzić :confused::baffled::szok:

Przepraszam, że nie odpisuję każdej, ale mała łapie właśnie drzemkę, a ja śmigam pisac pracę (w takim tempie, to nigdy jej nie skończę :dry:)

miłego dzionka:-)

To i na mnie kolej ;-) Witajcie!

U nas nocka ok, na szczescie- Bart przespał od 20 do 7:20- a wczoraj mi przez cały dzień spał może w sumie z godzinę- jakaś masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale najważniejsze, że dzisiaj jakoś funkcjonuję, byliśmy już z Bartem na zakupach, a teraz woła jesc ;-)
Zmykam... pojwaię się za niedługo :-)

reklama
Witam dziewczyneczki:-)

Marysia wstala o 6 potem jeszcze pospalysmy godzinke,wypilam kawke i pochlonelam kanapeczke,zaraz sie szykuje i lece przywitac mame R przyleciala wczoraj;-)a potem do moich dziewczyneczek na spacereczek fjuuuuu.....dzisiaj idziemy na solarium;-)

Magdziarko sloneczko zaswiecilo na BB(kolczyki sa poprostu cudne w pieknych wiosenno-letnich odcieniach:tak:)
Joasiek ja dobrze,ze pracy dla Ciebie niema:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D(dla mnie tez;-);-);-);-);-))poprosze o sloneczko na dzisiaj bo narazie straszna mgla bialo-siwo dookola

Do góry