mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Mi to najbardziej się podobało jak facet sobie wymyślił skąd weźmie wierze. No rozwalił mnie na maxa.
HankaM - Mnie tez rozwali, ale pomysl na maxa zaje.....sty

Oki ja zmykam juz do meza. Milej nocki kobietki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi to najbardziej się podobało jak facet sobie wymyślił skąd weźmie wierze. No rozwalił mnie na maxa.
Wiecie co rozmawialam niedawno z kuzynką i ona mi powiedziala ze jak jestem juz tydzien prawie przeziebiona i biore leki to mam sie nie dziwic ze nie mam @ bo kazdy lek jakos tam dziala na opóznienie sie @i że każda choroba kazde przeziebienie wpływa na przesunięcie się @ kurcze
hehe masz szczeście że się Ciebie słucham wariatkoA ona co medycyne kończyła. Zlej to nie masz @ jest szansa. Dostaniesz do soboty to się z nami napijesz i już. Czosnek nie wkręcaj sobie jazdy - wal kuzynkę.
no i sama niewiem gdzie sie taki gatunek uchowal............ale zeby nie przychwalic.......cudo nie facet....(nie patrzcie na urode...bo wiek juz nas posunął.....ja 35 on 37)
przyszlam z pracy, weszlam , mysle sobie poczytam co tam u was, ale nie spodziewalam sie ze mnie tak rozbawicie
moj mąż siedzi obok , patrzy sie na mnie jak na ufo a ja sie breham do monitora czytając poranną rozmowe Hanki z olapolap hehedziewczyny no jestescie zajebiste, uwielbiam takie humory
musialam wam to napisac , ide czytac dalej bo zescie sie rozpisaly ze masakra jakas![]()
No nie malenka tak bez nas juz pół butelki poszło hehe nieładnie ;-);-);-)Czesc pipki
Powiem tylko jedno - wypilam pol butelki wina, by utopic smutki :-) Ochalalam sie czyli. Pomoglo, bo dola mam mniejszego. Wlasnie rozmawialismy z malolatem o In Vitro i bardzo mamy nadzieje, na ciaze mnoga. Pierwsza ciaze, ktora stracilismy byla wlasnie blizniacza i moze los raczy nam to zrefundowac, hihi. Alez mi sie gada trzy po trzy
Buzka
Wiem że to pytanie do naszej GwiazdyHankaM.....a powiedz jak dlugo bierzez bromek.........i jak u ciebie z wagą po bromku?????