reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie dziewczynki.

Katarzynko jak sie czujesz co u ciebie wszystko oki? :-):-):-)

Evuniu zalecam powrót do domku i jeden dzien leżenia w ciepełku, wiem co czujesz bo ja praktycznie co 2 miesiące biore dzień urlopu z racji @

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczynki.
Evuniu zalecam powrót do domku i jeden dzien leżenia w ciepełku, wiem co czujesz bo ja praktycznie co 2 miesiące biore dzień urlopu z racji @
chetnie bym tak zrobila ale ... mam dzisiej ang i jezeli teraz bym odwolala lekcje to musze zaplacic cala sume! a juz tak zrobilam tydz temu wiec i tak jestem w plecy 65 zl! wiec bede kwiczec z bolu a robic swoje! :-(

wszystko w porządku. Dobrze sie czuję tylko spać mi się chce ciągle...za jakieś dwa - trzy tygodnie wybiorę się do lekarza.

Tak sie cieszę ze wszystko dobrze, a zmeczeniem sie nie martw, poprostu wypoczywaj, widocznie twój organizm tego własnie potrzebuje i daje Ci wyraźne znaki.:tak::tak:
Miłego dnia kochana i fluidki poproszę, odkręcam słoiczek...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam babeczki..mam pytanko kiedy od teoretycznego zaplodnienia mozna test ciazowy zrobic aby winik byl wiarygodny bo ja nie wiem czy wytrzymam do czasu spodziewanej @!!

witam babeczki..mam pytanko kiedy od teoretycznego zaplodnienia mozna test ciazowy zrobic aby winik byl wiarygodny bo ja nie wiem czy wytrzymam do czasu spodziewanej @!!

gie-oska oCZYWIŚCNIE NAJLEPIEJ W DZIEŃ SPODZIEWANEJ ALE SA TESTY KTÓRE POKAZUJĄ CIĄŻE 3 DNI PRZED SPODZIEWANĄ , ALE SAMA WIESZ JAK TO JEST Z TYMI TESTAMI, CZASEM W DZIEŃ SPODZIEWANEJ POKAZUJE JEDNĄ KRECHA A ZA KILKA DNI DWIE KRESECZKI.

Wszystko zależy od ilości hormonu a moze zrób betkę?

Wiadomoze czekanie się dłuzy a jeszcze do @ - :sorry2:
Trzymam kciuki;-)

Jaką wielkośc ma pęcherzyk podczas owulacji ( tak orientacyjnie, jakiego rzędu jest to wielkość? ) ???

I jak to jest z tymi pęcherzykami? Jest jeden czy kilka?
Bo wiem, że mój jest w prawym jajniku (wynik monitoringu).

W jaki sposób powstają bliźniaki?

Moja koleżanka wczoraj była u gina i spodziewa się dwujajowych bliźniaków :-D

Narazie są maciopkie bo to dopiero 7 tydzień :-)

Jaką wielkośc ma pęcherzyk podczas owulacji ( tak orientacyjnie, jakiego rzędu jest to wielkość? ) ???

I jak to jest z tymi pęcherzykami? Jest jeden czy kilka?
Bo wiem, że mój jest w prawym jajniku (wynik monitoringu).

W jaki sposób powstają bliźniaki?

Moja koleżanka wczoraj była u gina i spodziewa się dwujajowych bliźniaków :-D

Narazie są maciopkie bo to dopiero 7 tydzień :-)
1. pecherzyk peka tzn nastepuje owu przy ok 20-25 mm (zalezy od kobiety)
2. zazwyczaj jest uwalniania 1 komorka jajowa wiec powinien peknac 1 pecherzyk dojrzaly ale zdarza sie ze dojrzeja 2 albo i wiecej pecherzykow
3. bliźniaki powstaja w momencie gdy:
- dojrzeje wiecej niz 1 komorka i zostana zaplodnione wszystkie dojrzale - to jest wtedy ciąza bliźniacza dwujajowa
- gdy do 1 komorki dobiorą sie 2 pleminki mamy ciąze mnogą jednojajową
:tak:

Witam Was słoneczka w tłusty czwartek ;-) ale mialam niespokojną noc co chwile sie budzilam :-( kurcze i jeszcze to gardło mi tylko zostało do wyleczenia a boli jak cholera :-( dalej nie mam @ jak narazie :-):-):-) kochane a myslicie ze moge zrobic test po południu?? czy najlepiej jutro rano ?? buziaczki

reklama
1. pecherzyk peka tzn nastepuje owu przy ok 20-25 mm (zalezy od kobiety)
2. zazwyczaj jest uwalniania 1 komorka jajowa wiec powinien peknac 1 pecherzyk dojrzaly ale zdarza sie ze dojrzeja 2 albo i wiecej pecherzykow
3. bliźniaki powstaja w momencie gdy:
- dojrzeje wiecej niz 1 komorka i zostana zaplodnione wszystkie dojrzale - to jest wtedy ciąza bliźniacza dwujajowa
- gdy do 1 komorki dobiorą sie 2 pleminki mamy ciąze mnogą jednojajową
:tak:

Danke schon Ewuś :-)

Do góry