reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

zimka gdyby bylo blizej to pewnie na kawcie i prasowanko czy cos moglabym wpasc. jak mieszkalam w londynie to mialam taka kumpele ktora zawsze dzwonila ze ma sprzatanie i prasowanie i kawe wiec zawsze jej pomagalam.

co do paczkow jeszcze nie robilam i chyba juz mi sei nie chce kupie

gabi tez polecam worki pruzniowe

witam babeczki

reklama
Sylvii my tez z M od jakiegoś czasu staralismy się o dzidzi i nei wychodziło no i poszłam do lekarza i dała mi skierowanie na badania jakie mam sobie porobić co by zacząć sprawdzać czy my płodni czy nie ( miałam obawy moja siostra starała się o dzidzi 7 lat !! ) Gdy odstawiłam tabletki pół roku wcześniej to okres mi się rozregulował więc nie zwracałam uwage czy jest czy go nie ma :crazy: ale gdy się spóźniał poszłam do lekarza oczywiście w ciąży nie byłam dostałam tabletki na wywołanie okresu i właśnie mase skierowań na badania, a że okres miałam wywoływany sztucznie postanowiłam poczekać aż dostanie miesiąc później "naturalnie" no i tak czekam i czekam aż do dzis na ten "naturalny" okres bo po tym jak dostałam skierowania udało się zajść w ciążę a też teścik zrobiłam przez przypadek, bo sie chciałam zacząć odchudzać , okresik się spóźniał 3 tyg ale nic z tego nie robiłam sobie :-):-):-)

ciekawa jestem jak mi wyjdą te badania na płodność hehe jak myślicie :-p:-p:-p

a ja za tydzien mam usg i się doczekać nie mogę :-D

widze, że 90% z nas miało przygode z %% w trakcie ciąży oczywiście nieświadomie :-)

adusia powodzenia :) Nadrobienie zaległości na tym forum nie jest łatwe ;-)

ide troche poleżeć do później - tez pewnie będe miała nadrabiania multum :-(

ja sie troche podlamalam mam 10 na + w tym w ciagu ost. 3 tyg przytylam 3kg:szok:
strasznie zaczelam puchnac przewaznie nogi, mam podwyzszone cisnienie, lekarz dal skierowanie na jakies dodatkowe badania zeby wykluczyc zatrucie ciazowe:szok: mam je zrobic za tydzien a za dwa tyg kontrola.
mam zmienic diete ze wzgledu na moje obrzeki jablka mleko morskie ryby jajka i drob niemoge uzywac soli:-(
jak zaczol mowic czym to grozi to sie zaczelam bac, a tak sie cieszylam ze wszystko ok, najwazniejsze ze maly zdrowy, ale wiem ze to tez jakies zagrozenie dla dziecka jest. dzisiaj to juz napewno paczka niezjem.

Gabi polecam worki prozniowe naprawde swietna rzecz
powodzenia na wizytach
nadii mam nadzieje ze uda sie to usg zalatwic

reklama
a wiesz zimka wlasnie woodstock mnie tam zagnal, bylam bardzo punkowa nastolatka, po wyjezdzie z kraju wszystko sie w miare uspokoilo ale na ta impre jeszcze raz bym se skoczyla

Do góry