Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
tak kochana biore leki, biore bromek hm...odzywiam się dobrze malenkaOstatnio wiele się działo, bierzesz leki to może wewnętrznie organizm jest przemęczony.
Dobrze się odżywiasz?????

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak kochana biore leki, biore bromek hm...odzywiam się dobrze malenkaOstatnio wiele się działo, bierzesz leki to może wewnętrznie organizm jest przemęczony.
Dobrze się odżywiasz?????
a jakie masz dawkowanie bromku ?? ja ma połowkę w dzień i całą na nocNieraz można jeść wiele ale niewłaściwie. Moja kumpela jedząc codziennie pizze, przegryzając hamburgerem po wynikach badań była zdziwiona, że ma anemię.
Bierzesz tą cholerną chemię to musisz dbać o siebie. Krew z nosa może być spowodowane osłabieniem organizmu.
Ja już też mam dość tych tabletek. Siedzę na necie i czytam o tym Clo. W tym cyklu mam 3 tabletki dziennie i normalnie zaraz wykituje.
Ja jem dopiero drugie opakowanie i czulam się dobrze jak narazieJa już zaczęłam 5 opakowanie więc 2 tabletki dziennie biorę już od 2 opakowania.
Do tego Clo i strasznie się dziwnie czuję.
Do tego badania hormonów wyszły mi książkowo a przy moim pcos powinnam mieć rozpierdziel.
Już nic nie kumam.
Pamietam jak zaczelam brac na samym poczatku to zle sie czulam oslabiona, senna ale mi zaczelo przechodzić :-) ja tez mam nadzieje kochanie ze się zgodzi trzymam kciukiJak byś miała się źle czuć to od pierwszej tabletki by się zaczęło. Przy Bro skutki uboczne z czasem brania ustępują.
Przy clo skutki uboczne nasilają się z czasem brania kolejnych dawek.
Idę w poniedziałek do gina na usg, pokaże mu te badania i zobaczę co mi ciekawego powie. Mam nadzieję, że się zgodzi na laparoskopię i w kwietniu może mnie wezmą.
Pamietam jak zaczelam brac na samym poczatku to zle sie czulam oslabiona, senna ale mi zaczelo przechodzić :-) ja tez mam nadzieje kochanie ze się zgodzi trzymam kciuki![]()
kurcze malenka ja tez głupia jestem :-( nie wiem może rzeczywiscie to przez CLO poczytaj malenka troszke moze cos wyczytasz :-) przepraszam ze nie mogę pomoc :-(Mi przy Bro skutki uboczne odeszły koło 4 opakowania. Byłam jak śpiąca kurewna i wiecznie mi się rzygać chciało. Innym już po 1 opakowaniu wszystko mijało. Mówiłam lekarzowi, że mnie dalej męczy ale on że to normalne bo na przysadkę działa.
Prolaktyna z 95,0 po tygodniu brania bro tylko pół tabletki na noc spadła mi do 5,5.
Do tego jeszcze teraz te idealne wyniki hormonów jak nie przy pcos.
To wszystko mi się nie trzyma kupy.
Dlatego czytam o tym clo, może to jego sprawka.