reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wlasnie przyszly do mnie te buciki Tombut:tak::tak::tak:
:-)

dowikla i co pasują?jesteś zadowolona z bucików?

AGNES:-)
Widze ze bez problemu zajarzylas jak sie wstawia kilka cytatow:tak:
Ja mialam z tym lekki problem hihihi;-)

To wcale nie jest trudne jak myślałam.Od razu mi wyszło :tak::tak::tak:

Która z Was pali laski ,przyznać się ,ja jarałam jak smok ,ale półtora roku temu rzuciłam z czego się bardzo cieszę :-)Palicie ,rzuciłyście planujecie rzucić ,czy nigdy nie rzucicie ,bo uwielbiacie?????

Nigdy nie paliłam jakos nie miałam ochoty nawet spróbować i tak już zostało do dziś.

My już po kapieli,ale się działo :-) wrzask przy wyciaganiu,musiał tato wyciągać bo ja nie dałam rady i jeszcze tato dostał dziś od córeczki w pysk :szok::szok::szok::szok::-D
Dostała opierdziel za to,speszyła sie i dała tatusiowi buzi :-D:-D:-D

AGNES:-)
Buciki sa fajne ale troszke za duze;-)Klaudia od razu je zalozyla ale wydaje mi sie ze jakos smiesznie w nich chodzi:tak:
My do kapieli mamy jeszcze jakies pol godzinki min:-)
U mnie moja Klaudia tez robi M blache:no:ale jak jej sie zwroci uwage to robi taka mega smutna minke i biegnie apa

Witaj JOE ALEX:-)
Ale masz dobrze meza nie ma ,dzieci juz spia:tak::tak::tak:Tylko pozazdroscic
Moje malpiszony lobuzuja,M jest w domu ale poszedl do kuchni na papieroska;-)

U mnie prawie tak samo prawie bo córka już spi ale Kamilek jeszcze nie spi:szok::szok:a mąż zagranicą:-:)-:)-(
Śliczne buty ja też musze kupić sobie i dziecią:-):-):-)
Która z Was pali laski ,przyznać się ,ja jarałam jak smok ,ale półtora roku temu rzuciłam z czego się bardzo cieszę :-)Palicie ,rzuciłyście planujecie rzucić ,czy nigdy nie rzucicie ,bo uwielbiacie?????
Ja paliłam ale jak tylko sie dowiedziałam że jestem w ciąży to rzuciłam i nie pale i nie mam zamiaru ale za to M nadrabia zaległości za nas obu.Znaczy jak jest tam to nie pali a jak tylko przyjedzie do polski to zaraz zaczyna:crazy::crazy:.
No ja już sie też nauczyłam jak dodawać więcej cytatów.
Ale synuś marudzi:crazy::no::wściekła/y::angry::crazy:

Mam nadzieje bo na razie to chodzi jak kaczuszka:szok:
Ale moze dlatego ze one sa bardzo sztywne no i jeszcze troszke za duze

reklama
Do góry