reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Ciężko dziś było - a to pierwszy dzień;-)

Była u Czarnej. Czarna ciach na stół...w pewnym momencie myslałam, ze mi ślinka zacznie ciec;-) wiec poszłam do domku:tak:

reklama
Czy to juz alkoholizm jak w kazdy weekend marzy mi sie winko i często je wtedy spijam??;-)

Ostatnia edycja:
Ciężko dziś było - a to pierwszy dzień;-)

Była u Czarnej. Czarna ciach na stół...w pewnym momencie myslałam, ze mi ślinka zacznie ciec;-) wiec poszłam do domku:tak:
Też bym sobie poszła .... hehehheheh ;-):-D

U nas jak najbardziej, a tu trzeba zdawać osobny egzamin:) A do tego on to prawko na traktor ma zaznaczone, że ważne dopiero będzie od 6 marca;-) Generalnie to baaarzo luźni ludzie. "Spooooko, nie ma problemu":-)
Acha tego nie wiedziałam .. no tak co kraj to obyczaj.

Ok. Dpingujemy: Ma-dzia!, Ma-dzia!, Ma-dzia!....
Dzięki ... przyda się :-D

A ja się zastanawiałam co Ci ludzie z takimi umorusanymi czołami chodzą? (tu tak w ramach sypania popiołem) Jednak można się odciąć od cywilizacji.:dry:
Ale rodzina dawno (czyt. nigdy wcześniej) nie widziana przyjechała z wizytą, wystawiłam na stół rogaliki i czekoladki adwokatowe, zszamali i jakoś też nie pamiętali o popilecu.:zawstydzona/y:

Oj i dzień prawie zleciał. Jedni goście za mną, drudzy w drodze. Tuśka wariuje nocami, budzi się, płacze kilkanaście minut, zasypia i tak w kółko. Ja wstyd przyznać zjadłam suchą krakowską na śniadanie i potem te słodycze, zanim dotarło do mojej zakutej pały POPIELEC! Tak to jest jak mama daleko...
Do diet się nie przyłączę, niech se dynda póki co. I tak całą ciążę rzygałam dalej niż patrzyłam, więc te kilka kilo samo się wchłonie. Tak myślę:wink:
Nie ma się czym przejmować ... przynajmniej słodycze nie będą kusić w domku.
Ale tak się zastanawiam czemu Tuśka taka marudna - może ząbki będą się pojawiać i dlatego.
Co do hawtowania w ciąży to ja tylko do 14tc, ale jak się zaczęło to końca nie było widać ... boszzzzzzzzzzz .... myślałam, że się przykleję do Winstona Churchila (WC) ;-)

Ja popijam winko , jackowaty sangrie mi kupil, ostatni raz pilam to cudi jakies 7 lat temu:tak::-)
Zaraz wszystkie przestaniecie pic % a ja popadne w nalog;-)
Sangria ... oj ... pychotka.
Madziu wieczór zapowiada się udany.
Nie no odbiję sobie jak przestanę karmić .... likierki, winka, piwko ... i co tam jeszcze będzie ;-)

Czy to juz alkoholizm jak w kazdy weekend marzy mi sie winko i często je wtedy spijam??;-)
I to jaki ;-)(żarcik) ... kieliszek w dobrym guście jest.

Mały śpi wykąpany i najedzony.
Ja padam jakoś - szyja mnie boli i przydałby się masaż a męża nie ma jeszcze.
Jak przyjedzie to padnie zmęczony.
Więc cóż mi pozostaje .... chyba pilot w dłoń a wcześniej prysznic ciepły i może będzie miło a o winkach i innych trunkach będę śnić :-D

Oj nie mialam dzis wogole czasu aby tu zajzec
Wyszlam na spacer z niunia i kolezanka o 11 a wrocilismy po 14 :szok: 3 godziny spacerowalismy SZOK
Kolezanka ma 2 dzieci 5 letnia dziewczynke i 3 letniego chlopczyka oni trzymali sie wozka prawie caly czas i gdziekowiek wchodzilysmy to kazdy myslal ze cala trojak jest moja :-DA ja wam szczerze powiem ze zawsze chcialam miec 3 dzieci i po tym spacerze chce je jeszcze bardziej hihih
Na spacerze weszlysmy do lumpeksu i widzialam fajna spacerowke za 100 zl Wrocilam do domu Poczekalam na G i mame Mama zostala z Oli w domu a my poszlismy kupic ten wozek Pozniej wkleje zdjecia Wiecie urzywany i kolor niebiesko szary ale to nic Wypiore go sobie umyje i bedzie git A za taka kwote to moglam sobie na niego pozwolic :tak:
Gdyby bylo juz cieplej to juz bym mogla sobie z nia w nim jezdzic:tak:POzniej o 17 przyszla babka z ubezpieczen Zaraz jak ona poszla to przyszla przyjacilka z mezem Czyt chrzestna Oliwi W trakcie jak byli to wszyscy to normalnie przed 20 niunia byla kapana I jak zwykle zasnela kolo 20 :tak:

Jak sily mi pozwola I jak komp pozwoli bo szwankuje to was poczytam choc w czesci Jejku jak ten dlugi spacer i ten dzien zabiegany mnie zmeczyly :rofl2:

Iza chce mnie dzisiaj wykończyć...
Może jutro coś napiszę...:-(
I jeszcze łeb napitala!
Żeby już ten dzień się skończył.

Wszystkiego dobrego dla mam i dzieciaczków!

MALENA ZYCZE ABY iZA DALA CI SIE WYSPAC W NOCY i aby glowa przestala bolec
CZARNA to gratki za @ i JAK TAM SPIRALA powiec mi z ciekawosci Boli to czy jak ???????
MAGDASF fajnie ze bal udany I milego wieczorku zycze
KAKA no no rozmowa z wielkim uchem hhhhhhhmmmmmmmmm
Dobra jestes z tymi slodyczami u Czarnej Ja bym sie skusila i powiedziala ze slodycze ograniczam od jutra hihihih
PATI oj biedni jestescie przez ta chorobe :-( zdrowka dla Was

Jejku ale jestem zmeczona masakra

COS ANNY NIE WIDAC CZYZBY TAKA DLUGA ROZMOWA Z M BYLA :-)

Dziewczyny mam nadzieje że u was lepiej nie jestem w stanie was czytać.Ale wiedzcie że gdyby ne ta cała sytuacja byłabym z wami.Jaguśka zgrzeczniała i ma już 5 mies i jest najwspanialsza na Świecie,lecz mama załamana.Trzymajcie sie

KAKA masz racje zapytam pediatry :-)

Wiecie co martwi mnie cos bo Oli od kilku dni zaczela non stop wyciagac jezyczek Robi to praktycznie caly czas I martwi mnie to czy to normalne czy nie :-(
Dorotk u nas też języczek na tapecie non stop :-):tak::tak:

Dzien doberek, witam sie dzisiaj:-)
Bal wczorajszy jak najbardziej udany:tak: Ehhh tylko przerazilam sie w momecie jak zostalysmy z zosia same, a ona mi mowi ze szymon pokazal jej dzisiaj siusiaka w sypialni, ja zrobilam taaaaaakie oczy i mowie no co ty, a ona do mnie ale nie martw sie i tak nie patrzylam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tak sie z tego smialam, teraz jeszcze ok, ale za pare lat hmmm wole nie myslec:tak:Jackowaty powiedzial ze wiatrowke sobie sprawi zeby nikt do coruni sie nie dostal:rofl2::rofl2::rofl2:

Uciekam bo mlody sie obudzil poodpisuje pozniej
:-D:-D:-D ale z Zosi aparatka :-D

Matko...ja tez mam słabą wolę i z cwiczeniami to kiepsko i nieregularnie. A ile do zrzucenia to już nie mówię...

No właśnie Kaka - ja te regały omijam od dziś z daleka.
A jeszcze wczoraj marzył mi się serniczek z kruszonką kakaową.
Moja teściowa robi wspaniały taki mniam.

Ale czas wielkiego postu - to jest fajny czas na zaczęcie diety, ćwiczeń na całego.
Ja się piszę na to na 100%.

Jakmiałam kiedyś 10 kg na + to zaczęłam dietę własnie w popielec, a na wielkanoc już byłam laskowata ;-):-pU mnie też się sprawdza tylko dieta pod tutyłem korytko do góry ;-):-p
Witam na pokładzie zalana i szczęśliwa:-p:-p:-p:-p:-p
Nareszcie, super :tak::tak::tak:

Dziewczyny przestańcie tyle produkować bo staram się was nadrobić już 3 dzień i nie mogę !!!!!!!
Oj tak, to moje podejscie nr 152 :-D;-):-p

Justynka jak dałaś radę odpisać na tyyyle postów o raz???? notowałaś na kartce co której napisać??? ;-);-);-)A wyglądasz ślicznie :tak::tak::tak: to gdzie masz jeszcze te nadrogramowe kg ??? w uszkach? ;-);-):-p A bieganie? uffff, po jednym km padłabym na twarz i tak już została.:-D

Patrycja jak Szymcio byl chory też miałam już dość, bo co usnął to albo nos zapchany albo mega kaszel go budził. Współczuję kobieto i życzę zdrówka dla Kamisia.
Anna mam nadzieję, że wyjaśnicie sobie wszystko z M i będzie dobrze :tak:
Evelajna krakowska dobra jest :-D:-D:-D:-D.

Kaka Twojego alkoholizmu nie będę komentować:-D:-D bo sama mam parę grzeszków na sumieniu. ;-);-):-p.

Jak pisałam mam zalatany tydzień, wczoraj załatwialiśmy wizytę w poradni rehab. i gdyby nie fakt, że jestem uparta wrócilibyśmy do domu z kwitkiem, na szczęscie wszytko udało się załatwić, dziś notariusz, a jutro chwila odpoczynku. Mam nadzieję, bo przez moje wyjazdki chałupa brudem zarasta a w salonie na stole sterta prasowania. W piątek jestem umówiona do fryzjera, bo trzeba się wziąć za siebie ;-). Mamusie paździoszkowe takie zadbane, aż wstyd stanąć z Wami w szeregu. :-)
No lece poczytac dalej.
Papa

reklama
Usnęła wreszcie. M. ją ululał.
Dorotka Na szczęście w nocy nie ma problemów, ale w dzień potrafi mnie tak umęczyć, że głowa mała. Jak tylko nie pójdę na spacer, to mam przechlapane :-D
Nie mam szans Was nadrobić. Więc tylko końcówki poczytałam :-(
Fotki z chrzcin na zdjęciowym już są...

Dziewczyny mam nadzieje że u was lepiej nie jestem w stanie was czytać.Ale wiedzcie że gdyby ne ta cała sytuacja byłabym z wami.Jaguśka zgrzeczniała i ma już 5 mies i jest najwspanialsza na Świecie,lecz mama załamana.Trzymajcie sie

Bardzo CI współczuję. Mam nadzieję, że sił Ci nie braknie.
Pamiętaj, że masz nas i zawsze Cię wysłuchamy.
Może to niewiele, ale zawsze coś.
Gratulacje dla Jaguśki! U nas jeszcze 4 misięcy nie ma...
Toć Jagusia już duża Panna!
A już miałam kiedyś zapytać. Skąd takie oryginalne imię?

No Wanilia niedawno oglądana Twoja fotka nie wskazuje na zaniedbanie :tak:

Co do diet. Stosowałam kiedyś Kopenhaską.
Badzo szybka i skuteczna. Ale kilogramy szybko wróciły.
A teraz leci... bez ćwiczeń i bez diety, za ssaka zasługą :-D

Do góry