Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym sobie poszła .... hehehheheh ;-)Ciężko dziś było - a to pierwszy dzień;-)
Była u Czarnej. Czarna ciach na stół...w pewnym momencie myslałam, ze mi ślinka zacznie ciec;-) wiec poszłam do domku![]()

Acha tego nie wiedziałam .. no tak co kraj to obyczaj.U nas jak najbardziej, a tu trzeba zdawać osobny egzaminA do tego on to prawko na traktor ma zaznaczone, że ważne dopiero będzie od 6 marca;-) Generalnie to baaarzo luźni ludzie. "Spooooko, nie ma problemu":-)
Dzięki ... przyda sięOk. Dpingujemy: Ma-dzia!, Ma-dzia!, Ma-dzia!....

Nie ma się czym przejmować ... przynajmniej słodycze nie będą kusić w domku.A ja się zastanawiałam co Ci ludzie z takimi umorusanymi czołami chodzą? (tu tak w ramach sypania popiołem) Jednak można się odciąć od cywilizacji.
Ale rodzina dawno (czyt. nigdy wcześniej) nie widziana przyjechała z wizytą, wystawiłam na stół rogaliki i czekoladki adwokatowe, zszamali i jakoś też nie pamiętali o popilecu.
Oj i dzień prawie zleciał. Jedni goście za mną, drudzy w drodze. Tuśka wariuje nocami, budzi się, płacze kilkanaście minut, zasypia i tak w kółko. Ja wstyd przyznać zjadłam suchą krakowską na śniadanie i potem te słodycze, zanim dotarło do mojej zakutej pały POPIELEC! Tak to jest jak mama daleko...
Do diet się nie przyłączę, niech se dynda póki co. I tak całą ciążę rzygałam dalej niż patrzyłam, więc te kilka kilo samo się wchłonie. Tak myślę![]()
Sangria ... oj ... pychotka.Ja popijam winko , jackowaty sangrie mi kupil, ostatni raz pilam to cudi jakies 7 lat temu:-)
Zaraz wszystkie przestaniecie pic % a ja popadne w nalog;-)
I to jaki ;-)(żarcik) ... kieliszek w dobrym guście jest.Czy to juz alkoholizm jak w kazdy weekend marzy mi sie winko i często je wtedy spijam??;-)

3 godziny spacerowalismy SZOK
A ja wam szczerze powiem ze zawsze chcialam miec 3 dzieci i po tym spacerze chce je jeszcze bardziej hihih
POzniej o 17 przyszla babka z ubezpieczen Zaraz jak ona poszla to przyszla przyjacilka z mezem Czyt chrzestna Oliwi W trakcie jak byli to wszyscy to normalnie przed 20 niunia byla kapana I jak zwykle zasnela kolo 20 

Dorotk u nas też języczek na tapecie non stop :-)KAKA masz racje zapytam pediatry :-)
Wiecie co martwi mnie cos bo Oli od kilku dni zaczela non stop wyciagac jezyczek Robi to praktycznie caly czas I martwi mnie to czy to normalne czy nie :-(

Dzien doberek, witam sie dzisiaj:-)
Bal wczorajszy jak najbardziej udanyEhhh tylko przerazilam sie w momecie jak zostalysmy z zosia same, a ona mi mowi ze szymon pokazal jej dzisiaj siusiaka w sypialni, ja zrobilam taaaaaakie oczy i mowie no co ty, a ona do mnie ale nie martw sie i tak nie patrzylam
Tak sie z tego smialam, teraz jeszcze ok, ale za pare lat hmmm wole nie myslec
Jackowaty powiedzial ze wiatrowke sobie sprawi zeby nikt do coruni sie nie dostal
Uciekam bo mlody sie obudzil poodpisuje pozniej

ale z Zosi aparatka 
Matko...ja tez mam słabą wolę i z cwiczeniami to kiepsko i nieregularnie. A ile do zrzucenia to już nie mówię...
No właśnie Kaka - ja te regały omijam od dziś z daleka.
A jeszcze wczoraj marzył mi się serniczek z kruszonką kakaową.
Moja teściowa robi wspaniały taki mniam.
Ale czas wielkiego postu - to jest fajny czas na zaczęcie diety, ćwiczeń na całego.
Ja się piszę na to na 100%.
U mnie też się sprawdza tylko dieta pod tutyłem korytko do góry ;-)
Nareszcie, superWitam na pokładzie zalana i szczęśliwa![]()

Oj tak, to moje podejscie nr 152Dziewczyny przestańcie tyle produkować bo staram się was nadrobić już 3 dzień i nie mogę !!!!!!!
;-)

to gdzie masz jeszcze te nadrogramowe kg ??? w uszkach? ;-);-)
A bieganie? uffff, po jednym km padłabym na twarz i tak już została.

.
bo sama mam parę grzeszków na sumieniu. ;-);-)
.
Dziewczyny mam nadzieje że u was lepiej nie jestem w stanie was czytać.Ale wiedzcie że gdyby ne ta cała sytuacja byłabym z wami.Jaguśka zgrzeczniała i ma już 5 mies i jest najwspanialsza na Świecie,lecz mama załamana.Trzymajcie sie