reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Też bym sobie poszła .... hehehheheh ;-)Ciężko dziś było - a to pierwszy dzień;-)
Była u Czarnej. Czarna ciach na stół...w pewnym momencie myslałam, ze mi ślinka zacznie ciec;-) wiec poszłam do domku![]()

Acha tego nie wiedziałam .. no tak co kraj to obyczaj.U nas jak najbardziej, a tu trzeba zdawać osobny egzaminA do tego on to prawko na traktor ma zaznaczone, że ważne dopiero będzie od 6 marca;-) Generalnie to baaarzo luźni ludzie. "Spooooko, nie ma problemu":-)
Dzięki ... przyda sięOk. Dpingujemy: Ma-dzia!, Ma-dzia!, Ma-dzia!....

Nie ma się czym przejmować ... przynajmniej słodycze nie będą kusić w domku.A ja się zastanawiałam co Ci ludzie z takimi umorusanymi czołami chodzą? (tu tak w ramach sypania popiołem) Jednak można się odciąć od cywilizacji.
Ale rodzina dawno (czyt. nigdy wcześniej) nie widziana przyjechała z wizytą, wystawiłam na stół rogaliki i czekoladki adwokatowe, zszamali i jakoś też nie pamiętali o popilecu.
Oj i dzień prawie zleciał. Jedni goście za mną, drudzy w drodze. Tuśka wariuje nocami, budzi się, płacze kilkanaście minut, zasypia i tak w kółko. Ja wstyd przyznać zjadłam suchą krakowską na śniadanie i potem te słodycze, zanim dotarło do mojej zakutej pały POPIELEC! Tak to jest jak mama daleko...
Do diet się nie przyłączę, niech se dynda póki co. I tak całą ciążę rzygałam dalej niż patrzyłam, więc te kilka kilo samo się wchłonie. Tak myślę![]()
Ale tak się zastanawiam czemu Tuśka taka marudna - może ząbki będą się pojawiać i dlatego.
Co do hawtowania w ciąży to ja tylko do 14tc, ale jak się zaczęło to końca nie było widać ... boszzzzzzzzzzz .... myślałam, że się przykleję do Winstona Churchila (WC) ;-)
Sangria ... oj ... pychotka.Ja popijam winko , jackowaty sangrie mi kupil, ostatni raz pilam to cudi jakies 7 lat temu:-)
Zaraz wszystkie przestaniecie pic % a ja popadne w nalog;-)
Madziu wieczór zapowiada się udany.
Nie no odbiję sobie jak przestanę karmić .... likierki, winka, piwko ... i co tam jeszcze będzie ;-)
I to jaki ;-)(żarcik) ... kieliszek w dobrym guście jest.Czy to juz alkoholizm jak w kazdy weekend marzy mi sie winko i często je wtedy spijam??;-)
Mały śpi wykąpany i najedzony.
Ja padam jakoś - szyja mnie boli i przydałby się masaż a męża nie ma jeszcze.
Jak przyjedzie to padnie zmęczony.
Więc cóż mi pozostaje .... chyba pilot w dłoń a wcześniej prysznic ciepły i może będzie miło a o winkach i innych trunkach będę śnić

magdziunia
Październikowa Mama'08
Sorki za post pod postem ale zmykam już spać a raczej relaksować się w łóżeczku.
Dobrej nocki życzę Wam i do jutra.
Dobrej nocki życzę Wam i do jutra.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oj nie mialam dzis wogole czasu aby tu zajzec
Wyszlam na spacer z niunia i kolezanka o 11 a wrocilismy po 14
3 godziny spacerowalismy SZOK
Kolezanka ma 2 dzieci 5 letnia dziewczynke i 3 letniego chlopczyka oni trzymali sie wozka prawie caly czas i gdziekowiek wchodzilysmy to kazdy myslal ze cala trojak jest moja
A ja wam szczerze powiem ze zawsze chcialam miec 3 dzieci i po tym spacerze chce je jeszcze bardziej hihih
Na spacerze weszlysmy do lumpeksu i widzialam fajna spacerowke za 100 zl Wrocilam do domu Poczekalam na G i mame Mama zostala z Oli w domu a my poszlismy kupic ten wozek Pozniej wkleje zdjecia Wiecie urzywany i kolor niebiesko szary ale to nic Wypiore go sobie umyje i bedzie git A za taka kwote to moglam sobie na niego pozwolic
Gdyby bylo juz cieplej to juz bym mogla sobie z nia w nim jezdzic
POzniej o 17 przyszla babka z ubezpieczen Zaraz jak ona poszla to przyszla przyjacilka z mezem Czyt chrzestna Oliwi W trakcie jak byli to wszyscy to normalnie przed 20 niunia byla kapana I jak zwykle zasnela kolo 20 
Jak sily mi pozwola I jak komp pozwoli bo szwankuje to was poczytam choc w czesci Jejku jak ten dlugi spacer i ten dzien zabiegany mnie zmeczyly
Wyszlam na spacer z niunia i kolezanka o 11 a wrocilismy po 14
3 godziny spacerowalismy SZOKKolezanka ma 2 dzieci 5 letnia dziewczynke i 3 letniego chlopczyka oni trzymali sie wozka prawie caly czas i gdziekowiek wchodzilysmy to kazdy myslal ze cala trojak jest moja
A ja wam szczerze powiem ze zawsze chcialam miec 3 dzieci i po tym spacerze chce je jeszcze bardziej hihihNa spacerze weszlysmy do lumpeksu i widzialam fajna spacerowke za 100 zl Wrocilam do domu Poczekalam na G i mame Mama zostala z Oli w domu a my poszlismy kupic ten wozek Pozniej wkleje zdjecia Wiecie urzywany i kolor niebiesko szary ale to nic Wypiore go sobie umyje i bedzie git A za taka kwote to moglam sobie na niego pozwolic

Gdyby bylo juz cieplej to juz bym mogla sobie z nia w nim jezdzic
POzniej o 17 przyszla babka z ubezpieczen Zaraz jak ona poszla to przyszla przyjacilka z mezem Czyt chrzestna Oliwi W trakcie jak byli to wszyscy to normalnie przed 20 niunia byla kapana I jak zwykle zasnela kolo 20 
Jak sily mi pozwola I jak komp pozwoli bo szwankuje to was poczytam choc w czesci Jejku jak ten dlugi spacer i ten dzien zabiegany mnie zmeczyly

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA ZYCZE ABY iZA DALA CI SIE WYSPAC W NOCY i aby glowa przestala bolec
CZARNA to gratki za @ i JAK TAM SPIRALA powiec mi z ciekawosci Boli to czy jak ???????
MAGDASF fajnie ze bal udany I milego wieczorku zycze
KAKA no no rozmowa z wielkim uchem hhhhhhhmmmmmmmmm
Dobra jestes z tymi slodyczami u Czarnej Ja bym sie skusila i powiedziala ze slodycze ograniczam od jutra hihihih
PATI oj biedni jestescie przez ta chorobe :-( zdrowka dla Was
Jejku ale jestem zmeczona masakra
COS ANNY NIE WIDAC CZYZBY TAKA DLUGA ROZMOWA Z M BYLA :-)
CZARNA to gratki za @ i JAK TAM SPIRALA powiec mi z ciekawosci Boli to czy jak ???????
MAGDASF fajnie ze bal udany I milego wieczorku zycze
KAKA no no rozmowa z wielkim uchem hhhhhhhmmmmmmmmm
Dobra jestes z tymi slodyczami u Czarnej Ja bym sie skusila i powiedziala ze slodycze ograniczam od jutra hihihih
PATI oj biedni jestescie przez ta chorobe :-( zdrowka dla Was
Jejku ale jestem zmeczona masakra
COS ANNY NIE WIDAC CZYZBY TAKA DLUGA ROZMOWA Z M BYLA :-)
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny mam nadzieje że u was lepiej nie jestem w stanie was czytać.Ale wiedzcie że gdyby ne ta cała sytuacja byłabym z wami.Jaguśka zgrzeczniała i ma już 5 mies i jest najwspanialsza na Świecie,lecz mama załamana.Trzymajcie sie
wanilia79
Entuzjast(k)a
Dorotk u nas też języczek na tapecie non stop :-)KAKA masz racje zapytam pediatry :-)
Wiecie co martwi mnie cos bo Oli od kilku dni zaczela non stop wyciagac jezyczek Robi to praktycznie caly czas I martwi mnie to czy to normalne czy nie :-(

Dzien doberek, witam sie dzisiaj:-)
Bal wczorajszy jak najbardziej udanyEhhh tylko przerazilam sie w momecie jak zostalysmy z zosia same, a ona mi mowi ze szymon pokazal jej dzisiaj siusiaka w sypialni, ja zrobilam taaaaaakie oczy i mowie no co ty, a ona do mnie ale nie martw sie i tak nie patrzylam
Tak sie z tego smialam, teraz jeszcze ok, ale za pare lat hmmm wole nie myslec
Jackowaty powiedzial ze wiatrowke sobie sprawi zeby nikt do coruni sie nie dostal
Uciekam bo mlody sie obudzil poodpisuje pozniej

ale z Zosi aparatka 
Matko...ja tez mam słabą wolę i z cwiczeniami to kiepsko i nieregularnie. A ile do zrzucenia to już nie mówię...
No właśnie Kaka - ja te regały omijam od dziś z daleka.
A jeszcze wczoraj marzył mi się serniczek z kruszonką kakaową.
Moja teściowa robi wspaniały taki mniam.
Ale czas wielkiego postu - to jest fajny czas na zaczęcie diety, ćwiczeń na całego.
Ja się piszę na to na 100%.
Jakmiałam kiedyś 10 kg na + to zaczęłam dietę własnie w popielec, a na wielkanoc już byłam laskowata ;-)
U mnie też się sprawdza tylko dieta pod tutyłem korytko do góry ;-)
Nareszcie, superWitam na pokładzie zalana i szczęśliwa![]()

Oj tak, to moje podejscie nr 152Dziewczyny przestańcie tyle produkować bo staram się was nadrobić już 3 dzień i nie mogę !!!!!!!
;-)
Justynka jak dałaś radę odpisać na tyyyle postów o raz???? notowałaś na kartce co której napisać??? ;-);-);-)A wyglądasz ślicznie

to gdzie masz jeszcze te nadrogramowe kg ??? w uszkach? ;-);-)
A bieganie? uffff, po jednym km padłabym na twarz i tak już została.
Patrycja jak Szymcio byl chory też miałam już dość, bo co usnął to albo nos zapchany albo mega kaszel go budził. Współczuję kobieto i życzę zdrówka dla Kamisia.
Anna mam nadzieję, że wyjaśnicie sobie wszystko z M i będzie dobrze

Evelajna krakowska dobra jest

.Kaka Twojego alkoholizmu nie będę komentować

bo sama mam parę grzeszków na sumieniu. ;-);-)
.Jak pisałam mam zalatany tydzień, wczoraj załatwialiśmy wizytę w poradni rehab. i gdyby nie fakt, że jestem uparta wrócilibyśmy do domu z kwitkiem, na szczęscie wszytko udało się załatwić, dziś notariusz, a jutro chwila odpoczynku. Mam nadzieję, bo przez moje wyjazdki chałupa brudem zarasta a w salonie na stole sterta prasowania. W piątek jestem umówiona do fryzjera, bo trzeba się wziąć za siebie ;-). Mamusie paździoszkowe takie zadbane, aż wstyd stanąć z Wami w szeregu. :-)
No lece poczytac dalej.
Papa
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Usnęła wreszcie. M. ją ululał.
Dorotka Na szczęście w nocy nie ma problemów, ale w dzień potrafi mnie tak umęczyć, że głowa mała. Jak tylko nie pójdę na spacer, to mam przechlapane
Nie mam szans Was nadrobić. Więc tylko końcówki poczytałam :-(
Fotki z chrzcin na zdjęciowym już są...
Bardzo CI współczuję. Mam nadzieję, że sił Ci nie braknie.
Pamiętaj, że masz nas i zawsze Cię wysłuchamy.
Może to niewiele, ale zawsze coś.
Gratulacje dla Jaguśki! U nas jeszcze 4 misięcy nie ma...
Toć Jagusia już duża Panna!
A już miałam kiedyś zapytać. Skąd takie oryginalne imię?
No Wanilia niedawno oglądana Twoja fotka nie wskazuje na zaniedbanie
Co do diet. Stosowałam kiedyś Kopenhaską.
Badzo szybka i skuteczna. Ale kilogramy szybko wróciły.
A teraz leci... bez ćwiczeń i bez diety, za ssaka zasługą
Dorotka Na szczęście w nocy nie ma problemów, ale w dzień potrafi mnie tak umęczyć, że głowa mała. Jak tylko nie pójdę na spacer, to mam przechlapane

Nie mam szans Was nadrobić. Więc tylko końcówki poczytałam :-(
Fotki z chrzcin na zdjęciowym już są...
Dziewczyny mam nadzieje że u was lepiej nie jestem w stanie was czytać.Ale wiedzcie że gdyby ne ta cała sytuacja byłabym z wami.Jaguśka zgrzeczniała i ma już 5 mies i jest najwspanialsza na Świecie,lecz mama załamana.Trzymajcie sie
Bardzo CI współczuję. Mam nadzieję, że sił Ci nie braknie.
Pamiętaj, że masz nas i zawsze Cię wysłuchamy.
Może to niewiele, ale zawsze coś.
Gratulacje dla Jaguśki! U nas jeszcze 4 misięcy nie ma...
Toć Jagusia już duża Panna!
A już miałam kiedyś zapytać. Skąd takie oryginalne imię?
No Wanilia niedawno oglądana Twoja fotka nie wskazuje na zaniedbanie

Co do diet. Stosowałam kiedyś Kopenhaską.
Badzo szybka i skuteczna. Ale kilogramy szybko wróciły.
A teraz leci... bez ćwiczeń i bez diety, za ssaka zasługą

Podziel się: