Evelajna
Październikowa mama
Dorotka też mi trójka po głowie chodzi, ale na razie nastawiam Aniego na drugie i jest ciężko:-) Pewnie za dużo pieluch
Tylko żadne hop! Myślę, że za dwa lata.
My zawsze takie długie spacery: zanim człowiek doczłapie do sklepu (30min w jedną stronę), a zakupy itp. i schodzi...
Ja mam nadzieję, że Anna to się godzi z mężem i nie w głowie jej bb;-)
Malenka spokojnego wieczoru
Magdziunia, to my cycowe baby zrobimy taaaaką imprezę... wódka ciurka, wino chlapie, trzymaj mocno kielich w łapie!
Kaka oczywiście, że alkoholizm! Tylko, że dieta i rzucanie nałogów mogą nie pójść w parze, no a na dietę właśnie przeszłaś...;-)
Niedługo kąpanko i spanko. Goście przywieźli z domu wiadro pierogów. Takich z masełkiem, co to tylko glup...i w żołądku. No i jako, że post 80 sztuk zjedliśmy.:-)
Tylko żadne hop! Myślę, że za dwa lata. My zawsze takie długie spacery: zanim człowiek doczłapie do sklepu (30min w jedną stronę), a zakupy itp. i schodzi...
Ja mam nadzieję, że Anna to się godzi z mężem i nie w głowie jej bb;-)
Malenka spokojnego wieczoru
Magdziunia, to my cycowe baby zrobimy taaaaką imprezę... wódka ciurka, wino chlapie, trzymaj mocno kielich w łapie!

Kaka oczywiście, że alkoholizm! Tylko, że dieta i rzucanie nałogów mogą nie pójść w parze, no a na dietę właśnie przeszłaś...;-)
Niedługo kąpanko i spanko. Goście przywieźli z domu wiadro pierogów. Takich z masełkiem, co to tylko glup...i w żołądku. No i jako, że post 80 sztuk zjedliśmy.:-)
Padam na pysk