Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ajjj Magdy to fajne babkiHej. Mi sie Magdy zawsze podobały...ale mój był uparty na Hanke i już!
A u nas Magda to kompromis. Nie mogliśmy dogadać się w sprawie imienia dla córki.Ale nie to zeby mi sie nie podobało,tylko było gdzieś dalej na liscie;-)
Madziu zdrówka dla Stasiulka i gratki z okazji ukończenia 4 miesiączka.I ja sie witam, tylko na sekund piec bo musze szybko ogarnac dom, ma przyjsc lekarz bo mlody ma temperature, i taki kaszel ze ...jak slysze to az mam gesia skorke a to wszystko przez noc. Zadzwonilam do lekarza czy moze przyjsc prywatnie bo nie chce z nim wychodzic a jak mam jeszcze stac w przychodni z innymi chorymi dziecmi to wole zaplacic i miecz glowy.
Ja po wczorajszym winkowaniu kaca mamJacekowaty za to byl zadowolony
![]()
Ide sprzatac narazie mamuski
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa dzisiaj moj Stasieniek 4 miechy konczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorotko nerwy w konserwy i na eksport.Witam
U nas Oli usnela o 20 i wstala na mleko o 2,30 pozniej juz o 6 a pozniej spala tylko 10 min wiec praktycznie od 6 jestem na nogachMam dostac za kilka dni @ i juz nerwowa chodze
G szuka nowej pracy I dzis idzie pochodzic po roznych firmach
Dzionek zabiegany, a wieczorkiem relaksik.... dziś mamy wieczorem usg, zresztą w piątek to można bardziej podrinkować (a ja znowu karmi???);
ja po śniadanku, Marika standardowo złapała sama drzemkę
czekam na mamę - ma zostać z Mariką, a ja mam pocztę, ubezpieczalnię, bank i do centrum po odbiór zabawki z merlina - trochę sie "rozerwę" więc i odpocznę od mojego małego ssaka
No i dobrze odpoczniesz psychicznie i wrócisz uskrzydlona do dziecka.I ja witam się czwartkowo
Rozmawiałam wczoraj z moim M i w niedziele mam wychodne !!!!!!!!!!! Już umówiłam się z kumpelą i idziemy na jakiś film do kina a potem na basen i saunę( czy jak karmię piersią mogę iść na saunę??????) Normalnie niemogę się już doczekać. To moje takie pierwsze wyjście od .... właściwie od kąd zaszłam w ciąże
U nas pogoda tragiczna. Leje. Jak nie urok to sraczka....eh. No ale może uda się nam ruszyć z domu choć na chwilkę.
Pięknie ... grzeczna Hanulka.A ja czekam na mamuśkę. Hanka dała mi nawet dzisiaj pospać. Dostała ostatni raz o 12stej butle i spała 6tej. Z przerwą bo o 4tej smokol wypadł. O 6tej śniadanko i spała do 8mej. Czyli pięknie.
Przylutam ... ale komfort psychiczny inny i bez stresów już.Jestem choc czuje sie h.....Moje @ ogólnie sa bolesne a po wczorajszym dodatkowo dodałam sobie bólu. Normalnie jak po porodzie czuje cała maciceZałozenie nic nie boli i trwa chwilunie (2 min) Dzis ze wzgledu na moje samopoczucie rezygnuje ze spacerku bo nie wiem kto by wózek dzwigał
A tak po zatym to dzien doberek

ale były takie obchlapane, że fujjjjjj.

normalnie niech sie tylko cieplej zrobi i polece z koksem bo az wstyd

Tylko po pierwsze nikt ich nie chce:-