Hej dziewczynki:-)
Witaj dziusia w naszym gronie
aha ja tez sie nie odzywam z mezem od wczoraj w sumie od wieczora:-( mam juz dosc tych klotni...ostatnio cos czesto sie sprzeczamy i nie odzywamy do siebie:-(
Zycze Wszystkim powodzenia na badaniach
Pisalyscie cos wczoraj o wieku...ja mam 20 lat i bede miala niedlugo mojego pierwszego bobaska

maz starszy jest odemnie o 9 lat(troche sporo ale nieczuje tej roznicy wieku szczerze mowiac,zreszta zawsze chcialam miec duzo starszego meza

) strasznie sie ciesze,bo bardzo chcialam miec dzidziusia i od dluzszego czasu o tym myslalam.Wkoncu zdecydowalismy sie z mezem i niedlugo z nami bedzie nasz skarbek!Tak bardzo sie niemoge doczekac.Nie uwazam ze to za wczesnie.Moja mama miala tez 20 lat jak mnie urodzila i moja babcia jak pierwsze dziecko urodzila rowniez 20 lat miala
ada damy rade ze studiami!ja od wielu osob slyszalam ze to za wczesnie,ze nie pojde na studia,mowili mi zebym sie zastanowila,zebym poszla na studia bo to najwazniejsze teraz ale ja nie zwracalam uwagi na to co mowia i zrobilam jak chcialam.Chce pokazac wszystkim ze dam rade,ze wychowam moje malenstwo i ze pojde na studia i je skoncze!Chce tym wszystkim co tak gadali udowodnic ze nigdy nie jest za pozno na studia!:-)Mam nadzieje,ze to wszystko mi sie uda!
Wiecie co dziewczyny wczoraj tak sie wystraszylam wieczorem...synus mnie tak zaczal kopac.Tak sie wiercil ze myslalam ze juz chce wyjsc!I jeszcze go tak nisko czulam jak nigdy!Cos mnie bolalo w brzuchu na dodatek i wogole bardzo sie balam:-(Mam nadzieje,ze dzisiaj juz mnie nie bedzie tak sraszyl!
No to milego dnia wszystkim zycze i pozniej zagladne
Buziaki