reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

klucha09 nio wsumie to wyjscia nie mialam wielkiego;-) a niechce malego jeszcze stresowac teraz;-) wiec poki co podeszlam z luzikiem:tak: nio, ale tak jak pisze tylko na 4 dni sie zgadzam:-D hi hi
nio a pozatym bedzie mi sie tesknilo za wami:zawstydzona/y: 4 dni bez bb, to 4 dni stracone:zawstydzona/y: a ile bede miala zaleglosci, fiu fiu:szok: z wami nic niewiadomo, pewnie ze sto stron naprodukujecie:tak:

reklama
malutka widocznie spieszy mu sie na ten swiat:-) ale lepiej niech poczeka i nabierze masy:tak:
madzia1989 ja tez wizyty sie nie moge doczekac, dopiero na 10 marca:zawstydzona/y: chce wiedziec jak najszybciej co z ta infekcja....

ehh tez bym pojadla takich faworkow:tak:

ewelyn_m nic sie nie martw cisnieniem:tak: wydaje mi sie, ze masz dobre, bo ja mam podobne i mi kardiolog nawet powiedzial dzisiaj, ze w ciazy sie zazwyczaj obniza.. dla dzidzi jest niebezpieczne podajze 140/90, bo moze swiadczyc o zatruciu ciazowym np z tego co pamietam..

ja mam cisnienie ksiazkowe
a co do infekcji tez niby jakas mam ale powiedziano mi ze nie da rady nic z tym zrobic dopuki nie urodze, no i najwazniejsze nie jest grozna dla dzidzi.
malutka zeczywiscie z bb bedziesz miec zaleglosci ale dasz rade nadrobic napewno

Wkurzyłam się :wściekła/y:
Dr House dzisiaj nie będzie bo jest jakiś mecz:wściekła/y:

To podłość z ich strony... gratuluję wszystkim forumowiczkom dobicia do 1000 :-):-):-):-) dziś jesteśmy wyjątkowo płodne...

Idę odpoczywać bo bolą plecyki i wyganiają mnie od kompa...kolorowych snów życzę wszystkim.

Caro mój 10 latek jest też z 22 marca...

dziewczyny nie bylo mnie kilka godzin, a tu do 1000 dobilyscie:-D
bylam na zakupach przed urodzinami olka i chyba przecholowalam:zawstydzona/y: spojenie, ktore od kilku dni troszke mniej dawalo znac o sobi dzisiaj znow cholernie boli:-( nie wiem co dalej bedzie, ale jak mi powie gin, ze czeka mnie cesarka to normalnie sie rozbecze:-( chociaz lepsza cesarka niz lerzenie na hamaku przez 8 tygodni jak sie podczas porodu rozejdzie
jubilatkom i solenizantkom zycze spelnienia marzen i samych slonecznych dni w ich zyciu:tak:
malutka ciesze sie, ze juz sie z tym szpitalem troszke oswoilas, a jak ci kaza byc dluzej to tylko dla dobra malego, wiec i to wytrzymasz, chocia zycze, aby skonczylo sie tylko na strachu i trzydniowym pobycie, zeby im z kasy chorych za twoj pobyt zwrocili:tak:

zostawiam was kobietki na troche bo ide ogladac jakas komedie ktora puszczaja wlasnie na rte.
plecki bola, a bedzie gorzej. o boziu

osa_24 nie bardzo to zrozumialam:confused: to za pobyt w szpitalu trzeba placic samemu?? kurde ja w szpitalu bym ostatnio jak mialam pare lat, wiec kompletnie niewiem jak to jest:dry:

nie malutka nie denerwuj sie, kasa chorych placi szpitalowi za twoj pobyt, tylko musi on trwac trzy dni, wiec zazwyczaj oni tak robia, zeby te trzy dni spedzic w nim

reklama
ale miałam telefon kur.... brrr
ciotka m dzwoniła i powiedziała po co sie wtrącamy w nie swoje sprawy...

mój m pojechał zawieź swojej babci jedzenie bo biedna nie ma jużco jeść:szok: a mieszka z synem, synową dziećmi i wnukiem i traktują babcie jak zło konieczne:baffled: babcia jest dobra jak pieniądze rozdaje ma dużą emeruturę i wszytscy od niej ciągną tam w domu a babcia ma skleroze i nie wiem ile komu dała i ciągle im daje kurrr.....:wściekła/y::wściekła/y: a potem biedna nie ma co jest i płacze:wściekła/y::wściekła/y:
chyba tam jutro pojade i znowu ich trzeba ustawić ciemnota jedna, aj nie rozumiem takich ludzi , babcia im do przepisała i zawsze pomagała a teraz tak ją traktują

ja pochodze z biednej rodziny, mama mnie i braci sama wychowywała potem zmarła i sama musiałam sobie radzić ze wszytskim i wszytsko co mam to dzięki swojej pracy i jak by mi ktoś dom przepisał to bym go po nogach całowała i na rekach nosiła a oni aż brak mi słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sorki ze zawracam wam głowe ale musiałam sie wygadać

Do góry