reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie laski

Magloska super ze zobaczyla Cie ta 2 ginka i powiedziala co i jak i posprawdzala a ze w warunkach ze tak powiem polowych to juz malo wazne ..najwaznijsze ze zobaczyla

dziewczyny ktore maja problemy z znalezieniem odpowiedniej pzoycji do spania z powodu dusznosci .a probowalyscie na pol siedzaco??:confused:

u mnie dzisiaj w planach tez dzien leniuchowania ...
dzisiaj moj P jedzie z Bukowiny T. do Bydgoszczy..wiec koniec smigania na nartach...jedzie do mamusi :sorry2: a w srode wraca juz do mnie na wyspe..hehe..skonczyly mu sie dni samowolki i odpoczynku :-D:-D a ja z necierpliwoscia czekam na oscypki:-D:-D

reklama
jestem po wizycie u gina...
martwiłam sie o szyjkę -że sie skraca bo musiałam leżec
ale dzis okazało się,że moja córcia ma pepowine wokół szyji i zamykaja mnie w szpitalu jade popołudniu, jestem zaryczana i boje sie

jestem po wizycie u gina...
martwiłam sie o szyjkę -że sie skraca bo musiałam leżec
ale dzis okazało się,że moja córcia ma pepowine wokół szyji i zamykaja mnie w szpitalu jade popołudniu, jestem zaryczana i boje sie

wiem co czujesz....:-( ja tez sie strasznie boje o moja hanie, cal noc spac nie moglam....juz mam dosyc tej ciazy i ciaglych klopotów, tak bardzo bym chciala zeby mala byla juz z nami cala i zdrowa:zawstydzona/y: i tego zycze Wam i sobie, zebysmy sie mogly cieszyc naszymi dzieciaczkami:dry:

a poki co potrzeba duzo siły, dobrze ze jest BB, bo chociaz sie wygadac mozna, bo z rodzinka to nie moge, od razu rycze i tyle:confused:

dzwoniłam mamie powiedziec cały czas ryczałam....masz racje łatwiej napisac niż mówic o tym....łzy same lecą

Szczęśliwa- wiem że łatwo pisać i móić ale staraj się nie denerwować, dla dzidzi, dużo jest takich przypadków że dziecko ma pępowinę wokół szyjki zawiniętą, bardzo dobrze że idziesz do szpitala, będziecie pod obserwacją i nic złego się nie stanie, zobaczysz. Powodzenia kochana i głowka do góry, będzie dobrze.

Też tak myślę, poza tym dzidzia jest już na tyle duża, że spokojnie da sobie radę poza brzuchem mamy. Ale wg mnie w szpitalu będą małą monitorować codziennie i nie można się za bardzo stresować. Jak już pisałyśmy tu wiele razy S T R E S najbardziej szkodzi dziecku. Szczęśliwa, głowa zatem do góry, będzie dobrze.

Szczesliwa-tak mi przykro:-( -dobrze ze jedziesz do szpitala tam sie wami dobrze zajma-to lepsze niz siedzenie w domu:zawstydzona/y:
badz dobrej mysli
didi uwielllllbbbiammmm oscypki,kocham je po prostu i tez wcinam bo sa u nas w realu ale to nie to samo co te z gor..ehh zazdroszcze ci, tylko ze suszy po nich jak cholera

Czesc dziewczyny,ja juz wczoraj napislam takie dlugiego posta i mi go wyrzuciło :crazy:
Ja troszke lepiej sie czuje jeszcze katar mam i nos zatkany.Mam konkretnego lenia i nic mi sie nie chce.

reklama
ania ja tez dzis nic nie robie---bunt bunt bunt!!! wiedzialam ze tak bedzei wiec posprzatalam domek w czwartek:tak: a teraz tylko lezec i pachniec

Do góry