reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

WITAM WSZYSTKIE STARACZKI!
dawno sie nie odzywałam, ale muszę przyznać, że jak czasem czytałam niektóre wpisy, to tylko sie pograzałam... Zaraz wydawalo mi sie, ze ja pewnie tez nie bede mogła zajsc w ciaze, ze przeciez inne tyle sie staraja i nic... OKROPNE:wściekła/y:

Odstawiłam komputer, policzyłam dni płodne i wzięłam się za mojego kochanego. Szczerze mowiąc nie bardzo wierzyłam ze cos sie wykluje, bo w ciagu miesiac tylko 2 razy sie kochalismy, własnie w okolicy dni płodnych. I co???
Nie mam @, na dwóch testach II i we wtorek ide do lekarza. Według internetowego kalendarza jestem w 5tygodniu ciązy!! Jestem przerazona i szczesliwa jednoczesnie. No i sikam co chwile ;-)

Dlatego WAM tez radze nie załamywac sie tylko brac sie do roboty.
POWODZENIA :-)
MONIA

Gratuluję. Ja podobnie zrobilam. Uciekłam na jakis czas z forum i wróciłam z II kreskami i tak jak Wy kochalismy sie tylko 2 razy :-)

Ja do lekarza idę dopiero za tydzień jak będę w 7 tygodniu. Juz powinno byc serduszko

reklama
Katarzynko - uważaj na siebie i zdrówka życzę:tak::tak:

dziękuję . Staram sie uwazac, robie sobie wlasnie herbatke z sokiem malinowym na przeziebienie:-)

Katarzynka a jak tam u ciebie? mówisz że cię mdli???

zaczyna właśnie mnie mdlic, nie wymiotuję, nie są tez jakies mega mdłości, delikatniutkie, ale odczuwam dyskomfort, a jak u Ciebie?

dziękuję . Staram sie uwazac, robie sobie wlasnie herbatke z sokiem malinowym na przeziebienie:-)

zaczyna właśnie mnie mdlic, nie wymiotuję, nie są tez jakies mega mdłości, delikatniutkie, ale odczuwam dyskomfort, a jak u Ciebie?

Ja tez ide za tydzien i to bedzie 7 tydzien, lekarka powiedzała, że nie ma potrzeby wcześniej, chyba żeby cos sie będzie działo (a poniewaz siedze czesto w wodzie bo ucze dzieciaczki pływac to mi sie przyplatuja grzybki z wilgoci, ale dawno jest spokój wiec może nic nie bedzie)
ja na razie nie odczuwam mdłosci ale w pierwszej ciązy tez nie miałam za to mam zaparcia, musze sobie kupic śliwki suszone..a może znacie cos dobrego na zaparcia???

Pozdrawiam Katarzynko

Ja tez ide za tydzien i to bedzie 7 tydzien, lekarka powiedzała, że nie ma potrzeby wcześniej, chyba żeby cos sie będzie działo (a poniewaz siedze czesto w wodzie bo ucze dzieciaczki pływac to mi sie przyplatuja grzybki z wilgoci, ale dawno jest spokój wiec może nic nie bedzie)
ja na razie nie odczuwam mdłosci ale w pierwszej ciązy tez nie miałam za to mam zaparcia, musze sobie kupic śliwki suszone..a może znacie cos dobrego na zaparcia???

Pozdrawiam Katarzynko
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...y-macie-znacie-jakis-sposob-na-zaparcia-1211/

tu jest cały wątek o zaparciach.

Muszę się Wam pochwalić

Właśnie umyłam i zapakowałam jedzonkiem nową lodówkę:-) bardzo się cieszę, bo do tej pory mieliśmy po siostrze męża taką, która pamięta chyba czasy II wojny światowej;-) trzeba było ją odmrażać co 2 tygodnie, ale teraz... będę mieć więcej czasu na BB:tak::tak::tak:

pozdrawiam

Muszę się Wam pochwalić

Właśnie umyłam i zapakowałam jedzonkiem nową lodówkę:-) bardzo się cieszę, bo do tej pory mieliśmy po siostrze męża taką, która pamięta chyba czasy II wojny światowej;-) trzeba było ją odmrażać co 2 tygodnie, ale teraz... będę mieć więcej czasu na BB:tak::tak::tak:

pozdrawiam

każda nowa rzecz cieszy, prawda?:-) no to teraz masz jedno zajęcie mniej i mozesz z nami popisac

WITAM WSZYSTKIE STARACZKI!
dawno sie nie odzywałam, ale muszę przyznać, że jak czasem czytałam niektóre wpisy, to tylko sie pograzałam... Zaraz wydawalo mi sie, ze ja pewnie tez nie bede mogła zajsc w ciaze, ze przeciez inne tyle sie staraja i nic... OKROPNE:wściekła/y:

Odstawiłam komputer, policzyłam dni płodne i wzięłam się za mojego kochanego. Szczerze mowiąc nie bardzo wierzyłam ze cos sie wykluje, bo w ciagu miesiac tylko 2 razy sie kochalismy, własnie w okolicy dni płodnych. I co???
Nie mam @, na dwóch testach II i we wtorek ide do lekarza. Według internetowego kalendarza jestem w 5tygodniu ciązy!! Jestem przerazona i szczesliwa jednoczesnie. No i sikam co chwile ;-)

Dlatego WAM tez radze nie załamywac sie tylko brac sie do roboty.
POWODZENIA :-)
MONIA

Gratuluje u mnie byl jeden strzal...przytulanko raz w miesiacu i od tak i tez wtedy zaciazylismy :))

reklama
Do góry