reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Bobo nie wiem co napisać ale musicie wierzyć i mieć nadzieje napewno sie uda! :tak:może jak Twój mąż podje trochę witaminek to wzmocni swoje nasionka :tak:Trzymam kciuki!

Nektarynka życze i dzidzi i pieska! ale bardziej dzidzi :tak:

Dziewczynki powiedzcie mi kiedy najlepiej robić test?
Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam pierwszy raz w dniu w którym powinnam dostać @ i od razu wyszły 2 wyraźne kreski więc nie jestem zbyt doświadczona w ich robieniu....
słyszałam że lepiej zaczekać do dnia spodziewanej @ a nawet po tym dniu zrobić z samego rana :confused:

Witajcie dziewczyny. Codziennie śledze forum, lecz żadko dodaje cos od siebie. Wydawało mi sie ze raz dwa uda sie nam uzyskać wynik pozytywny na tescie a tu nici. To nasz 4 cykl staran. Moje cykle trwają różnie był już 26 dni , 28 a nawet 31 . W niedziele robiłam test wyszedł negatywny dzisiaj rano powtórzyłam ,również nic . Dodam ,że od jakiś trzech dni coraz bardziej zaczynaja bolec mnie piersi. W tamtym tygodniu brzuch bolał mnie jak na okres a od wczoraj przestał wogóle juz sama nie wiem . Dziewczyny co wy o tym myślicie

U mnie bez zmian,@ trwa,brzuch boli z humorem tez nie najlepiej,nie wiem dlaczego sie tak zalamuje,bo w tamtym cyklu i tak sie za mocno nie staralismy,meza nie bylo,potem byl chory i tak przelecialo w tym miesiacu odpuszczam,nie chcialabym urodzic dzidzi w grudniu,Maggie:) badan zadnych nie robilam jeszcze tylko Cytomegalie i Toksoplazmoze,pojde moze do lekarza pogadac moze mi cos zleci,choc on twierdzi,ze trzeba naprawde sie postarac zeby cos zdzialac;)

Justys myśle że dla tych które sie starają szczególnie które już sie starają od dłuższego czasu nie ważny jest miesiąc w którym urodzi się dzidzia :blink: mój synek urodził się w grudniu i mieliśmy najpiękniejszy prezent na święta, jest super chłopczykiem i doskonale daje sobie rade w przedszkolu z dziećmi z jego rocznika :-)
ja bym wolała urodzić w grudniu niż w listopadzie bo jakoś listopada nie lubie ale jeśli sie uda na listopad to będe mega happy :-)

Maja ja w Twoim wypadku zaczekałabym z testem do najdłuższego dnia cyklu czyli tego 31 dnia o ile @ wcześniej nie przyjdzie, u mojej koleżanki tak było że jak robiła testy wcześniej to wychodziły negatywne a potem okazało się że jest w ciąży :happy:
mnie piersi bolą odkąd zaczeliśmy sie starać i póki co nic :-(

reklama
martuska 12310
no i co z tym testowaniem dziś rano? robiłaś ten test? miałaś się pochwalić!:wściekła/y:
wg mnie sprawa jest przesądzona. jesteś w ciąży. na teście widać dość wyraźnie drugą kreskę, a biorąc pod uwagę fakt, że robiłaś go nie z porannego moczu to tym bardziej!:tak:
gratuluję przyszłej mamie i pozdrawiam gorąco:-)

Do góry