reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Gdzie żescie wszystkie pouciekały??????

Zaraz będzie "YOU CAN DANCE" :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeszcze tylko 10 min.Dobry humor mi powrócił,Oliwka niedawno dopiero usnęłą.Mam tylko nadzieję że przespi całą noc bo raczej w dzień jutro chyba nie będę jej kłaść bo skoro mamy gości koło południa to trochę posiedzą.także nie będzie spania :tak: mam tylko nadzieję że Oliwka się zabawi z Filipem i nie będzie myśleć o spaniu i jakoś dotrwamy do wieczora.Ale to się okaże w praniu :-D:-D:-D:-D

No i w końcu udało mi sie dobrnąć do końca. Przy małej grzebiącej przy klawiaturze to nie lada wyczyn. W końcu padła. Mam nadzieję, że to na ząbki-dostała temperaturę. Ma 37,7. Po paracetamolu dziecko jak nowo narodzone. A o 19 mialam już nadzieję, że pójdzie spać. Zasnęła przd pięcioma minutami.

Kurcze, a ja całkiem zapomniałam tej maści na rozstępy, musze ja wygrzebać i zacząć używać.

reklama
No i w końcu udało mi sie dobrnąć do końca. Przy małej grzebiącej przy klawiaturze to nie lada wyczyn. W końcu padła. Mam nadzieję, że to na ząbki-dostała temperaturę. Ma 37,7. Po paracetamolu dziecko jak nowo narodzone. A o 19 mialam już nadzieję, że pójdzie spać. Zasnęła przd pięcioma minutami.

Kurcze, a ja całkiem zapomniałam tej maści na rozstępy, musze ja wygrzebać i zacząć używać.

Przy temp. 37,7 podalas paracetamol??

Do góry