wiktoria12
Mama i żona :)
wiktoria smarujesz się 2 razy dziennie ale czy przez cały dzień czuć ten zapach????????tego boję się najbardziej :-)
Zapach tylko czuć jak sie smaruje a a później już nie czuc nic

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiktoria smarujesz się 2 razy dziennie ale czy przez cały dzień czuć ten zapach????????tego boję się najbardziej :-)
agnes nie jest tak tragicznie bo jak maśc się wchłonie to juz nie śmierdzi![]()
Zapach tylko czuć jak sie smaruje a a później już nie czuc nic![]()
To jeszcze nie spiąJa jestem tak z doskoku ;-)bo male siedza w kapieli a Dominik stale je zaczepia![]()
No i w końcu udało mi sie dobrnąć do końca. Przy małej grzebiącej przy klawiaturze to nie lada wyczyn. W końcu padła. Mam nadzieję, że to na ząbki-dostała temperaturę. Ma 37,7. Po paracetamolu dziecko jak nowo narodzone. A o 19 mialam już nadzieję, że pójdzie spać. Zasnęła przd pięcioma minutami.
Kurcze, a ja całkiem zapomniałam tej maści na rozstępy, musze ja wygrzebać i zacząć używać.