reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem i ja:-)w koncu sie doczyta lam coscie od rana naskrobały.moje baby od ponad pół godz spia:-)P tez:-)

Pierwsza kupa w nocniku!!!
Ale jestem podekscytowana, mała strasznie z siebie zadowolona. Znalazłam sposób, żeby w ogóle chciała usiąść-podkładam po boczkach pieluszki, żeby było ciepło w pupę. Kurcze, ale się cieszę. Co prawda jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale pierwszy krok ku sukcesu już jest.
luna gratuluje!:-)

Ja też nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć :sorry2: Podejrzewał lekarz u mnie cukrzyce ciążową, ale bańka strachu pękła :tak:
To super ze jest ok

właśnie KAŻCIE jak kazalismy to dostał takiej histeri az zwymiotował :szok:
joanna dzieci sa niestety takie cwane.ja bym nie ustepowała.moja Paulina nieraz tak z jedzeniempróbuje-jak cos jej nie smakuje to zaczyna jej sie zbierac na wymioty,ale wie ze ze mna nie ma zartów iszybko jej przechodzi jak krzykne.no i nie dopuszczam do histerii:no::no: bo inaczej wlazłaby mi na głowe.nieraz jej kaze postac w kącie tyłem do sciany i ma sie nie odzywac.pozniej jest bardzo grzeczna.zreszta ja jestem surowa dla swoich dzieci jezeli chodzi o takie zachowania.
mój sasiad ma 8lat i po raz kolejny jak nie chciał isc do szkoły to go brzuch bolała i wymiotował.ale dzis sasiadka go juz na 100% wyczuła i musiał isc do szkoły.no i jakos mu choroba przeszła.cwaniak jeden:baffled:

Złożyłam komodę :-D:rofl2: A w instrukcji było, żeby we dwoje :-D
hip hip!hura hura hura!kobieta potrafi:-)

wiktoria smarujesz się 2 razy dziennie ale czy przez cały dzień czuć ten zapach????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D tego boję się najbardziej :-)
ja cepanem smarowałam blizny pooperacyjne i ta masc faktycznie sierdzi tylko przy smarowaniu.no i na poczatku smierdzi ale po kilku dniach mozna sie przyzwyczaic

Ja daje zawsze powyzej 38:tak:Bo jak jest taka niska to jest stan podgoraczkowy;-)

Mi moja lekarka powiedziala ze wczesniej sie nie daje:no:
Jak jest goraczka do ilus tam stopni to nawet dobrze bo to znaczy ze organizm sie broni:tak::tak::tak:
A moje malpy wypily mleko i oczywiscie nie spia

ja podaje przeciwgoraczkowy Paulinie jak ma powyzej 38,5,jak ma równo tyle to czekam na rozwój wydarezn.małej tez podaje jak ma blisko 38,5 ewentualnie jak widze ze bardzo szybko rosnie to ciut wczesniej

reklama
Podałam jej w syropie, bo to również przeciwbólowe jest, a ślini się i wszystko do buzi aż płacze.Lekarka kazała podawać właśnie w takich sytuacjach. Maście nic nie dają. Mówicie, że lepiej nie?

Podałam jej w syropie, bo to również przeciwbólowe jest, a ślini się i wszystko do buzi aż płacze.Lekarka kazała podawać właśnie w takich sytuacjach. Maście nic nie dają. Mówicie, że lepiej nie?

przeciwbolow jak najbardziej.pytanie czy to od zbow czy choroba.a próbowałas podawac Viburcol?

Jako przeciwbolowy przy bolesnym zabkowaniu jak nie pomagaja zele to musisz bo co zrobisz:confused:

reklama
Do góry