reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

dzięki wielkie paula :-)

no tak, jak mowie- stylistyka i dizajn :-D tego wozka, to dla mnie rewelacja, baaardzo mi sie podoba i wiem, ze suuuper sie sprawuje na wertepach i w miescie (szczegolnie wersja Urban Rider), bo znajoma juz przy drugim bablu z niego korzysta :tak:
tylko wlasnie obaj jej chlopcy sa "zimowi", wiec latem, a moze juz nawet wczesna wiosna (nie pamietam...) siedzieli w spacerowce.
ja sie troche martwie, ze dla 4-5 miesiecznego malca przesiadka do spacerowki zima to raczej nie najlepszy pomysl... :-(
A tak opcja wchodzi w gre...

No nic, mam jeszcze troche czasu na podjecie decyzji...

w kazdym bardz razie raz jeszcze bardzo dziekuje paula04

reklama
paula04 ja tez mam pytanko o wózeczek mutsy: jaki miałaś stelaż i jak sie on sprawdzał np na korzeniach w lesie lub nierównym chodniku - nie trząsło dzieckiem? Nie było żadnych problemów z zawieszeniem kółek u ciebie?

Moja szwagierka kupiła ten wózeczek dla swojej córczki która urodziła się w czerwcu i pamiętam że zimą mła spokojnie mieściła się w nim ze spiworkiem i kocykiem, dopiero wiosną przesiedli się na spacerówkę a dzidzia wcale nie należała do najmniejszych, także myslę że my z sieprniowymi dzidziusiami nie powinniśmy mieć problemu :tak:

PS mi sie najbardziej podoba własnie czerwony wózeczek :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
juz się nie mogę doczekać kiedy wreszcie zacznę coś dla dzidziunki mojej kupować,jeszcze troche poczekam,może zacznę jak wrócę z Polski:)jeśli uda mi się wstrzymać od tych cudnych małych rzeczy to mam taki plan zacząć kupować w maju,ale czy wytrzymam?

Dziewczyny jakby któraś z Was słyszała że ktoś ma do sprzedanie komode Ikea Diktad to ja bym była chętna :tak:
Bardzo mi się ona podoba ale już jej nie produkują więc zostaje mi kupić używaną. Może to sierpnia ktoś bedzie sprzedawał :blink: Na allegro niestety ceny są strasznie wysokie ludzie za używaną dają więcej niż była cena nowej :-(

Megaczka ja mialam ten stelaz czterokolowy ze skretna osia
Wozeczek ma duze pompowane kola wiec super sie nim jezdzi a jesli chodzi o jazde po wertepach to pewno trzesie dzieckiem jak w kazdym innym wozku wozki niestety nie maja amortzatorow:-)

Efe u mnie dokładnie tak samo, nie dość że mam mało koleżanek które mają dzieci to zawsze mają komu oddać, więc też praktycznie wszystko muszę sama kupić, pomyślałam więc że powolutku można kupowac po kilka rzeczy. Mam listę i jak kupie wszystko z listy to potem większe rozmiary będę kupowała żeby mieć trochę zapasu. A jak nagle okaze się że ktoś mi coś pożyczy czy da to i tak się przyda i będzie miła niespodzianka.
Ok to są rzeczy które mam z lumkpa i allegro.

Efe u mnie dokładnie tak samo, nie dość że mam mało koleżanek które mają dzieci to zawsze mają komu oddać, więc też praktycznie wszystko muszę sama kupić, pomyślałam więc że powolutku można kupowac po kilka rzeczy. Mam listę i jak kupie wszystko z listy to potem większe rozmiary będę kupowała żeby mieć trochę zapasu. A jak nagle okaze się że ktoś mi coś pożyczy czy da to i tak się przyda i będzie miła niespodzianka.
Ok to są rzeczy które mam z lumkpa i allegro.

śliczne ciuszki :)

reklama
fajne te ciuszki:-)
ja wczoraj wieczorkiem wybrałam się z mamą do garażu i wygrzebałam ciuszki po moim chrześniaku-fakt faktem nie jest ich dużo ale fajnie że coś tam po nim zostało:-) bo wiadomo to zawsze mniejszy wydatek

Do góry