Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Twoje obawy sa normalne, ja jestem drugi raz w ciazy i tak samo sie boje takiej kruszynki jak za pierwszym razemNo i jak dla mnie jako ze doswiadczenia nie mam moglo by od razu miec kilka miesiecy, byloby takie stabliniejsze, starsznie sie boje takiej kruszynki![]()
Wtedy myslalam ze nie bede umiala przwinac, nakarmic, balam sie ze nie bede wiedziala co zrobic jak malenstwo bedzie plakalo i jak go ubrac czy wykapac, teraz mam to samo, mimo malego doswiadczenia:-)
;-)Twoje obawy sa normalne, ja jestem drugi raz w ciazy i tak samo sie boje takiej kruszynki jak za pierwszym razemWtedy myslalam ze nie bede umiala przwinac, nakarmic, balam sie ze nie bede wiedziala co zrobic jak malenstwo bedzie plakalo i jak go ubrac czy wykapac, teraz mam to samo, mimo malego doswiadczenia:-)
My mamy boimy sie, bo sa to dla nas najcenniejsze istotki i chcemy zeby wszytsko bylo ok;-)
Ale kto jak nie my moze sie lepiej zaopiekowac naszymi Kruszynkami...:-);-)
czy w takim wrzesniu jak sie urodzi to piszki i kawtanik czy body i swetrwek czepaija sie mnie paranoje

W czwartek mam USG, strasznie się boję mam takie okropne myśli, że dzieje się coś złego bo mam te notoryczne bóle głowy. Powoli normalnie wariuję!!!
:-
_oli_ ja licze ze ty jak doswiadczona mi podopwiesz w co sie ubiera ;-)![]()

;-) wszystkie bedziemy sie konsultowaly na BB co i jak :-)

Żelazne postanowienie: w poniedziałek MUSZĘ to zrobić.