w.kropeczka
Fanka BB :)
no a dopiero bez Ciebie;-)Bez was życie byłoby nudne.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no a dopiero bez Ciebie;-)Bez was życie byłoby nudne.
I niech mi ktos wreszcie powie o co chodzi z tym dr House??? kto to, co? jak? gdzie? kiedy??? juz chyba 3i dzien tu cos o nim wypisujecie...znowu ciemna masa ze mnie...a a'propos mas-jakie ty ciacha robisz??? co za impreza??? Podeslalabys cos kropci??? jak juz nie ciasto to chociaż przepis
Hanka-"rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie"
jak spiewal krakowski kabarecik
No to bierz go za dupe i niech robi ten plan cobys chociaz ławy mogła ulać...a myślicie o budowie tam domu czy tylko ten garaż??? Jest szansa na chate?-ma ta dzialka papiery na dzialkę budowlaną czy tylko jakies tymczasowe pozwolenie?
Mam nadzieje, ze wam to wypali, bo jak nie to uderzymy do Leppera ...moze po blokadach cos mu zostało i albo kukurydze albo pszenice zakupimy i zrobimy zbiorowe sadzenie;-)
Witam! po dłuższej przerwie.
Zacznę od tego że miałam mieć IUI jak niektóre z was pamiętają. Niestety nic z tego nie wyszło... brak owulacji ... także mój cykl mnie rozczarował. Lekarz twierdzi cykle bezowulacyjne się zdarzają, albo to przez stres przed IUI. Ja powiem szczerze cały poprzedni tydzień nie spałam przez te nerwy. Byłam 7,8 razy na monitoringu i wczoraj stwierdził lekarz, że nic z tego. Czekam teraz na @ i kolejne podejście tym razem cykl -stymulacja...
A teraz powiem wam coś o testach owulacyjnych zaczęłam je robić 15 dc i 3 ostatnie testy wyszły identyczne druga kreska testowa bordowa-czyli wiele razy mocniejsza od drugiej - co w intrukcji owulacja - nie możliwe 3 dni mieć owulację . Skąd u mnie wysokie LH lekarz nie umie stwierdzić.
Byłam podłamana tą całą sytuacją dlatego się nie odzywałam ale już wróciłam.!!!
POZDRAWIAM
To amerykański serial o wrednym lekarzu. Uwielbiam go, całkiem podobny do mnie - z charakteru!!!
Taka ściema mała bo nikt mi nie może kazać wybudować wszystkiego co jest na projekcie od razu.
Witam! po dłuższej przerwie.
Zacznę od tego że miałam mieć IUI jak niektóre z was pamiętają. Niestety nic z tego nie wyszło... brak owulacji ... także mój cykl mnie rozczarował. Lekarz twierdzi cykle bezowulacyjne się zdarzają, albo to przez stres przed IUI. Ja powiem szczerze cały poprzedni tydzień nie spałam przez te nerwy. Byłam 7,8 razy na monitoringu i wczoraj stwierdził lekarz, że nic z tego. Czekam teraz na @ i kolejne podejście tym razem cykl -stymulacja...
A teraz powiem wam coś o testach owulacyjnych zaczęłam je robić 15 dc i 3 ostatnie testy wyszły identyczne druga kreska testowa bordowa-czyli wiele razy mocniejsza od drugiej - co w intrukcji owulacja - nie możliwe 3 dni mieć owulację . Skąd u mnie wysokie LH lekarz nie umie stwierdzić.
Byłam podłamana tą całą sytuacją dlatego się nie odzywałam ale już wróciłam.!!!
POZDRAWIAM
nie było stymulacji- miało być na naturalnym cyklu bo wczesniej były owulację... a tu dupa... i nie było pęcherzyk urósł do 14 mm i stanął... teraz muszę czekać na @ i stymulacja ...Cieszę się kochanie, że wróciłaś.
Mówisz jajniki się zbuntowały i nic nie wyprodukowały.
Szkoda, że dla pewności nie byłaś od początku na stymulacji!!!!!
Podobnoć nie musi być pęcherz co miesiąc więc następny będzie owocny na bank.
nie było stymulacji- miało być na naturalnym cyklu bo wczesniej były owulację... a tu dupa... i nie było pęcherzyk urósł do 14 mm i stanął... teraz muszę czekać na @ i stymulacja ...
kochana do zabiegu w ogóle nie doszło powiedział, że nie ma sensu wydawać pieniążków, a IUI robi się gdy pęcherzyk ma co najmniej 17-19 mm to minimum. A co do LH miałam skierowanie ale nie poszłam ... robiłam tylko testy owualcyjne. Wrzucę wam jutro zdjęcie to osądzicie ... bo ja nie wiem dlaczego tak wychodziły...sam lekarz nie wie?!Mnie lekarz mowil ze cykle bezowulacyjne zdarzaja sie nawet u zdrowych kobiet 1-2 razy w roku i nie ma w tymnic zlego...moze cholera wlasnie taki miesaic mialas teraz??? A badalas poziomy LH z krwi??? czy tylko opierasz sie na testach? A swoja droga dziwi mnie ze lekarz jak mialas 14mm pecherzyk nie dal ci na wszelki wypadek pregnylu i dopiero zabieg...? moze nie przypuszczal ze moze nie dojsc do pekniecia??? A moze kochanie na skutek stresu 9bo na pewno sie denerwowalas tym wszystkim, zabiegiem itd) podniosla sie prolaktyna i ona zablokowala pekniecie?
Herbatką nakarmisz, ciocia niunia podrzuci truskawki i reszte z ogrodka, ciocia nektarynka podesle ciasto... a jak przyjdzie co do czego to wiano w postaci dzialki też będzie...i widzisz ze dasz rade!
nie było stymulacji- miało być na naturalnym cyklu bo wczesniej były owulację... a tu dupa... i nie było pęcherzyk urósł do 14 mm i stanął... teraz muszę czekać na @ i stymulacja ...