olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Ja zrobilam dzis na 2 dni przed @ i tez mam wielkie NIC, a uzylam 10.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja cierpię z powodu @. zaraz ide usypiac moją małą ale wpadne jeszcze:-)
Ja tez tak robiłam ,wiec kochana w pierwszej ciązy to test mi wyszedł dopiero tydzien po planowanej@ nie ma reguły.Ja zrobilam dzis na 2 dni przed @ i tez mam wielkie NIC, a uzylam 10.
Coś ty ja to ją zakneblowac muszę żeby usnęłaA moze mamy jej zaspiewac kolysanke :-):-) ?
Coś ty ja to ją zakneblowac muszę żeby usnęłazaśpiewała by nas wszystkie
![]()
elfa - ja tam myślę, że to wszystko skończy sie II kreskami i to grubymikobietki jednak wam napisze, choc nie chciałam zapeszac, ale bardzo wielka mam nadzieje ze w tym cuklu mi sie udało
ehh dziewczyny to chyba wszystkie objawy i mowie wam ze jak dostane @ to bede bardzo rozczarowana
ja też nie zamierzam testować. nawet nie wezmę duphastonu po owu i zaczekam co natura sama sprawi...hmm zachcieawej raczej nie, ale w druga strone odpcyha mnie od wielu rzeczy które wczesniej lubiłam
Hanka własnie obiecałam sobie ze w tym cyklu nie zatestuje zbyt wczesnie choćby niewiem co, dopiero po 7 dniach opóznienia, tak że jak do Soboty do 14 nie dostane @ to dopiero zatestuje
tylko daj od razu znać, trzeba powtórzyć tylko nie dajmy się zwariować - Hanka ma racje, że nas opieprza...Wkleiłam zdjęcie testu.
Hania dobrze gada jak nie ma małpy to jest nadzieja i mi ten drugi test nie wyszedł z drugiego sikania.Więc głowa do góry Olesia.
Ja jutro dla pewności walne jeszcze jeden test rano. Ten mój to się najeżdził dzisiaj po aptekach![]()
też mi się tak wydaje...Osłabić może spermę ale antybiotyk w spermie nie ma możliwości się przedostać do twojego organizmu.
Po prostu sperma będzie gorszej jakości, czyli mniejsza ilość żołnierzyków.
O szkodliwościach dla fasolki można by było mówić jak to ty byś brała antybiotyki.
Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko to kolejny kalkulator też fajny:-)Dokąd tak daleko jechałaśTo jak na filmie Lejdis
Marzenix poleć nam dobry kalkulator jak znasz.
Muszę sie zapisać do lekarza czyli mówicie żeby iśc w 6 tyg.
nas tu nie powinno być wogóle - powinnyśmy siedzieć na forach o dzieciach a nie o ciążach czy ich brakuWidzę że sporo z was nam stąd ucieknie? Ale im więcej tym lepiej ,człek ma nadzieję że też juz niedługo![]()
oby, oby, żebyście nie musieli przeżywać comiesięcznej nerwówki...Gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo!!! Ja juz nie moge sie doczekac, az bede mogla zaczac, ale jeszcze @ mi sie nie skonczyla(( tak bardzo bym chciala, zebysmy trafili od razu, ale wiem, ze to raczej niemozliwe, chociaz....mojej siostrze udalo sie za 1. razem, praktycznie w 1. cyklu po odtawieniu tabsow...no i teraz ma sliczna coreczke
takze moze i nam sie poszczesci. Ok, nie przynudzam i spadam na razie do mycia garow
nie lubie!!! Ale ktos musi to robic, prawda? papa
toż by to było piękneA co do przytulanek i innych form poczecia - wyglada na to że nam udało się za 1 razem w 1 cyklu (tfu tfu na psa urok a kysz a kysz @)
Pozdawiam