liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
liwus powiedz moja droga jak to jest z tymi pieluchami wielorazowymi? drogie sa i wogole jak sie tego uzywa, pierze itp? ja chcailabym zmienic w lecie na takkie pieluchy bo wydaje mi sie ze szybciej Maly nauczylby sie korzystac z ubikatora
Jesli chodzi o ceny to są uzależnione czy kupujesz w sklepie czy u osoby która cos takie szyje. Ja zamowiłam u dziewczyny z forum www.chusty.pl : http://yetta.pcpoint.pl/babyetta/index.html - to jej strona.
Jako że mnei intersowała pielucha kieszonka PUL i AIO to ceny są takie :
Pieluszka Kieszonka PUL nieprzemakalna (jednokolorowa) - 40,33 PLN
Pieluszka Kieszonka PUL nieprzemakalna (wzorki) - 43,33 PLN
Pieluszka Kieszonka PUL nieprzemakalna z nadszytą bawełną - 43,33 PLN
Pieluszka Kieszonka PUL nieprzemakalna BABY SWEET ICE PINQUINI (wewnątrz welur w pingwinki lub krówki) - 48,33 PLN
PIELUSZKI KIESZONKI BEZ WKŁADU CHŁONNEGO !!!
--------------------------------------------
--------------------------------------------
Wkład Chłonny Mikrofibra lub Bambus powleczone flanelą lub bawełną - 8,33 PLN
Pieluszka AIO PUL jednokolorowy-polar - 48,33 zł
Pieluszka AIO PUL jednokolorowy-welur (w pingwinki lub krówki) - 53,33 zł
Pielucha wyglada tak :
1.kieszonka PUL

2.Pielucha AIO

A korzysta się z niej tak samo jak z pampersa ( tylko ze ta zdrowsza i ekologiczna) zakładasz ją , dziecko ma ją ok.3-4 h a nawet i calą noc. a potem pach do praliki , schnie ok. 4 h podobno .A na wkacje jak znalazł na plażę czy gdzieś ...
Ja na razie czekam na przesylkę..
no i trzeba by sie zaopatrzyc chyba w kilka
Myślę że nie będziesz żałować zakupu.
tylko on zaznaczył 'ciekawe kto te kupy będzie prał??" Bo ja tez sie napaliłam na te pieluszki
Ale ja się im nie moge oprzeć, oprócz tego mojego Kornelka chowałam 11 lat temu na pieluszkach tetrowych (tylko na spacery mial pampersa) i powiem wam, że pupa zawsze bez odparzeń była i zdrowiutka
, ale przypomnijcie mi co o tym sądziłyście:
Ale może w rzeczywistości rzeczywiście fajny
A poza tym dostęp do kosza na zakupy kiepski co dla mnie odpada bo ja zawsze muszę się taszczyć z zakupami a taki wózek wyjątkowo się do tego nie nadaje.