reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja pierwsza byla zagrozona-ale u nas to chyba rodzinne bo wszystkie baby tak mamy:no:
A druga mimo ze blizniacz przebiegala ok,nawet wyniki krwi i moczu mialam idealne a z Dominikiem nie

Kurcze dziewczyny co jest teraz nie tak ze co rusz to kobiety maja problemy z utrzymaniem ciązy.kiedys takich rzeczy nie było.A teraz ciągle się słyszy o zagrozonych ciążach,przedwczesnych porodach,poronieniach.Nie wiem co jest powodem

Powiem Wam szczerze że chciałąbym miec drugie dziecko ale boję się ze jezeli 1 ciąża była tak mocno zagrozona to druga też moze być.A drugi raz takie stresy przezywać to straszne.

Ludzkosc jest coraz slabsza coraz mniej ruchu wszystko za nas robia maszyny :)
Nasze dzieci tez beda mialy nieciekawie

Nie jest powiedziane ze przy drugiej ciazy bedzie miala to samo_Od mojego brata zona miala poroblem z zajsciem 1 ciazemiala lezaca a druga jak po masle.Nie ma reguly:no:

Beata udalo sie i to najwazniejsze:rofl2:

To też wszystko przez to że biorą tabletki anty anty i jak chcą mieć dziecko to sa baby przed 40 bo kariera była ważniejsza i to tak wychodzi...

reklama
No ja też uciekam. Nawet nie wiedziałam że już tak późno :szok::szok::szok: podszykuję rodzicom obiad. Miłego popołudnia życzę i wieczorku bo nie wiem czy jeszcze wpadnę :-D:-D:-D

Do góry