reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
A mi się taki marzy na podróże: Quinny Sportowy ZAPP Basics **WYPRZEDAŻ** MINT (572802601) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nawet uzywany jest strasznie drogi!

Póki co, ten wózek który mam wystarcza i dobry na wertepy.

MALENA bez urazy ale mnie sie nie podoba ten wozio :-p
Nie lubie takich wydziwionych wozkow Ale wiesz moge miec inny gust :tak:
A to kupisz ten wozek czy to tylko marzenia ????

CZARNA moze sie nauczy i polubi zaniedlugo w nim siedziec :tak:
MADZIU sliczny woziu Kiedy dokonujesz zakupu ?

MALENA bez urazy ale mnie sie nie podoba ten wozio :-p
Nie lubie takich wydziwionych wozkow Ale wiesz moge miec inny gust :tak:
A to kupisz ten wozek czy to tylko marzenia ????

CZARNA moze sie nauczy i polubi zaniedlugo w nim siedziec :tak:
MADZIU sliczny woziu Kiedy dokonujesz zakupu ?

Wiem. Nie każdemu się takie podobają.
Ale jak pisze Magda jest bardzo praktyczny - szczególnie, żeby pojechać gdzieś na wakacje. Ja ma taki tani wózek wielofunkcyjny. Jakoś daje radę, ale kobyła straszna.
Na razie to tylko marzenia.
Może jak znajdę używany tak do 300zł, to się skuszę.
Ale to zależy od tego czy naukowe dostanę, czy nie.

Aja mam taki wypatrzony wózeczek, super sie prowadzi i jest lekki, noi krzesełko zamówiłam dziś u nas w sklepie, takie samo tylko moje jest z koszykiem na zabawki pod spodem

Załączniki

• 0070041100234_215X215- cosatto.jpg
    0070041100234_215X215- cosatto.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 41GXwcv6VZL._SL500_AA280_ krzesełko.jpg
    41GXwcv6VZL._SL500_AA280_ krzesełko.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 44
Malenka, Ula oba wózki mi się podobają. Quinny chciałam kupić, ale w Dublinie co druga mama z takim myka, a ja lubię zróżnicowanie;-)
Etap krzesełka jeszcze w planach, ale zleci szybko.

Odgrażałam się i w końcu kupiłam Tuśce tą maskotę z brzucho-lustrem. Średnica lusterka jakieś 20 cm więc duuuuużo uśmiechów do odbicia leci:-D
No i w każdej łapce jakaś atrakcja: grzechotka, szeleścik, muzyczka, trąbka...
Ino łepek ma lew pusty:-D

Załączniki

• Lew.jpg
    Lew.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry