reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Dziewczyny podobno jest jakaś fajna zabawka która nazywa się arka Noego. Słyszałyście coś o niej może? Koleżanka mi mówiła ale nie pamiętała firmy.

EVELAJNA a jak to cudo sie nazywa? Ma ta zabawka jakas nazwe?

Seria zabawek się zwie Happy Safari, a to jest lew z lustrem. Szukałam na allegro ale akurat tej maskoty nie znalazłam :(

Pierwszy lub trzeci. Ale ten pierwszy to normalnie sam seks:-)

Tuśka dostała na chrzest taką grawerowaną łyżeczkę i jeszcze smoczka - bardzo miła pamiątka:tak: Bo na medaliki, to mama ma zakusy, a ona może za kilkanaście lat doceni, a i moda się zmieni do tego czasu... A może będzie "heavymetalówą" i wyśmieje aniołki z diamencikami? :happy:

czarna - gdyby nie Ty to moze bym jeszcze i dzisiaj nie kupiła...bo tak sie zbieram i zbieram

Dzisiaj kupiłam 5pak body z krótkim 6-9 miesięcy za 25zł;-) i 2 pary ogordniczek (róż i jeans;-))

Dziewczyny wiem że już kiedyś była o tym mowa , ale jaki materac polecacie do łóżeczka?my mamy po córeczce mojej koleżanki piankowy ale nie podoba mi się on, tak jakby zapada się. chcę kupić Maciusiowi nowy. Może mi coś polecicie?

reklama
Lilunia chyba taki gryczano-kokosowy.

Ja mam prośbę - będę wdzięczna za linka na allegro do jakiegoś wielopaka body z długim rękawem dla chłopca (mogą być białe) rozmiar 68-74. Najlepiej nowe. Ja nie mam tyle czasu na allegro, a jakby któraś przy okazji coś wypatrzyła :blink:

Do góry