reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Luna ja też oglądam ddtvn codziennie. Włącze sobie i gra, co jakiś czas zerkne sobie. Ach teściowie zdecydowali sie na kupno samochodu i oddadza mi fiata :-):-):-):-) ach szczęśliwa jestem. Nie będę musiała całe dnie w domu siedzieć teraz :-D:-D:-D

reklama
sorki za te wstawki ale mi tu jeczy bo chec pisac:-D:-D:-D:-D:-D
ide dam jej jesc i dokonczyc sprzatanie bo dzis muuuuusze isc do skzoly po dzieci...:dry:

cr5edddffghhhjnw./lngcccvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbcccccc aaaaaaaaaaaaaa533ef 55555555zaaaL O/
Daj spokój, chyba nikomu to nie przeszkadza. Moja też się do kompa wyrywa, ale staram się ją czymś zająć. Jak mam fart, to się udaje.
Oki, ja też ide sprzątać.

To weż go za okno wywal. Ja swój też będę zmieniać, bo mała w cale z tej melodi nie jest zadowolona.

:-D:-D:-D
Kiedyś kupiłam mojemu mężowi taki grający kubek, który reagował chyba na światło czy na coś. Nieważne. W każdym razie temu kubkowi się coś tam pochrzaniło i w pewnym momencie zaczął grać bez przerwy, a było to nad ranem. No i mój m (wtedy jeszcze nie m) tak się wkurzył, że go wyrzucił za okno! :-D
Wygońcie mnie do tych PITów, bo jak Piotruś wstanie to już nic nie zrobię! :blink:

Luna ja też oglądam ddtvn codziennie. Włącze sobie i gra, co jakiś czas zerkne sobie. Ach teściowie zdecydowali sie na kupno samochodu i oddadza mi fiata :-):-):-):-) ach szczęśliwa jestem. Nie będę musiała całe dnie w domu siedzieć teraz :-D:-D:-D
no to moje gratulacje. Dobrze ze masz prawko. Ja nie mam i za chiny nie wsiade za kierownice.

idę!!!

myszunia wyganiam Cie!!!!!!!!!!11:-D:rofl2:
Weronika wcina kasze:-) druga pralka sie pierzez,zupka sie gotuje:-)
chyba juz mi wiosna zapachnialo mimo tego sniegu.no i jestem szcseliwa,bo moze juz dzis uda mie sie skonczyc pisac prace:rofl2::rofl2:
mam taka nadzieje

Ja prawko mam od roku dopiero a zdałam za pierwszym razem muszę się pochwalić :-):-):-) Oj będzie padać chyba u mnie :-( No to do roboty dziewczynki :tak::tak::tak: ja idę pobuszować na allegro jak zawsze :rofl2::-)

Witam:-)My chyba jestesmy wyspane:tak::tak::tak:
Tak dobrze mi sie spalo ze nie wiem kiedy obudzila sie Wiktoria-tylko przez polsen słyszałam jak sobie gadala:-D:szok:A jak wstalam to Klaudia jeszcze spala:tak::tak:
Zaraz sie ubieramy i musimy cos zjesc

reklama
Do góry