Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie tego się spodziewałam, mama mnie jeszcze pocieszyła że w moim wieku miała już sporo siwych
tyle że ona była blondynką i to się tak nie rzucało w oczy, chyba mnie też to czeka.....
takze na pierwsze 3 miesiace nie musze ciuszkow kupowac :-) ale powiem szczerze ze jak tak patrze na allegro albo w sklepach dla bobaskow to mnie korci na jakis ciuszek
zakupy jeszcze takie ogolne przede mna.wozek,butelki,smoczki,meble do pokoiku itd. to jeszcze sie naciesze zakupami:-)
Dobrze wiedziec ze to bardziej przesad niz prawda. A co do ryzyka ze wyjdzie inny kolor to zawsze mozna sprobowac poprawic i pofarbowac jeszcze raz ;-)
Czy ktos wie co sie dzieje z Asia?![]()
Ja też noszę biżuterię, na razie nie puchnę, ale pamiętam w zeszłej ciąży już nie nosiłam, spuchnięta byłam strasznie i fatalnie się z tym czułam.ja jeszcze w obraczce chodze choc bywaja dni ze mam problem z jej sciagnieciem. ale pierscionek zareczynowy juz dawno wyladowal w pudeleczku. uciskal jak diabli...
Coś w tym jest bo w ciąży z Mikołajem słodyczy jadłam duuuuużo, teraz mam dziewczynkę pod sercem i nie mam takiego ciągu słodyczowego, za to słone, ostre itd mniam. Wątpliwości co do dziewczynki nie mam, bo na zdjęciu usg doskonale widać jej narządy ;-)EMamusiu ja w życiu nie zjadłam tyle słodyczy co teraz podczas ciąży a przecież nosze synusia pod serduszkiem
Który daje mi ostatnio zresztą niezłe popalić![]()
Coś w tym jest bo w ciąży z Mikołajem słodyczy jadłam duuuuużo, teraz mam dziewczynkę pod sercem i nie mam takiego ciągu słodyczowego, za to słone, ostre itd mniam. Wątpliwości co do dziewczynki nie mam, bo na zdjęciu usg doskonale widać jej narządy ;-)