Witam dziewczyny!

jeżeli chodzi tempkę to ja mierzę i uważąm, że to pomaga, od 2 cykli stosuję też testy owu i to się pokrywa mniej więcej z tempką, więc chyba warto poznać swój organizm
ale jeżeli chodzi o sałatki - ja bardzo lubię tę warstwową z kurczakiem
1. na dno pierś kurczaka, podsmażona w kawałkach i wymieszana z przyprawą do gyrosa
2. por pokrojony w paseczki
3. puszka kukurydzy
4. pokrojone ogórki konserwowe w kostkę
5. kapusta pekińska
zalewasz to wymieszaną śmietaną (może być jogurt naturalny) z majonezem
niektórzy dają też trochę ketchapu na mięsko

super, że się dobrze czujesz - a z wynikami no cóż szkoda słówAndzia, dzięki, u mnie ok. To znaczy cierpliwie/niecierpliwie czekam na pierwszą wizytę u lekarza. Wczoraj robiłam betę, dziś miał być wynik, a tymczasem go jeszcze nie maNo, nic, jak nie dziś, to jutro, ehhh.....

Witaj! Oczywiście, że przyjmiemyWitam was wszystkie! Czytam sobie wasze posty juz od dłuższego czasu, choć nadążyć za wami nie jest łatwo. Chcemy zacząć starania o naszą drugą dzidzię ale tak za 2-3 miesiące.
Chciałabym z jednej strony żeby było tak naturalnie i żeby fasolka sama się pojawiła bez tej całej otoczki i stresu. Z drugiej strony jeśli to ma pomóc? Co myslicie? I przyjmiecie mnie do siebie???:-)

jeżeli chodzi tempkę to ja mierzę i uważąm, że to pomaga, od 2 cykli stosuję też testy owu i to się pokrywa mniej więcej z tempką, więc chyba warto poznać swój organizm

parę stron wcześniej Nektarynka wrzuciła przepisy na ciasta (chyba to było w piątek 06.03), ja niestety z ciastem nie pomogędziewczyny wiem ze to nie ten wątek ale skoro sie juz tyle znamy to licze bardzo nawas i bardzo prosze o jakis ekstra przepis na pyszna sałatkę lub ciasto:-) ide jutro do tesciowej i chcialabym zabłysnąc....plis
![]()

1. na dno pierś kurczaka, podsmażona w kawałkach i wymieszana z przyprawą do gyrosa
2. por pokrojony w paseczki
3. puszka kukurydzy
4. pokrojone ogórki konserwowe w kostkę
5. kapusta pekińska
zalewasz to wymieszaną śmietaną (może być jogurt naturalny) z majonezem
niektórzy dają też trochę ketchapu na mięsko
biedactwo - może to jakiś stan zapalny, czego oczywiście nie życzęCześć dziewuszki,
Miałam strasznie trudny dzień ( kolejny w tym tygodniu), ledwo patrze na oczy, ale jeszcze muszę sie do Was odezwać. Mam do Was delikatne pytanie. Od kilku godzin bolą mnie wargi sromowe.

tak mi przykro, przytulam mocno:-(zrobilam drugi test dla pewnosc dzis rano no i tez 1 kreska
plakac mi sie chce
temkpa spadla juz o 3 kreseczki wiec @ napewno przyjdzie
wstyd mi za moje urojenia , mam zal do Boga
okropne uczucie.
do tego stopnia ze wiem ze dalej tak byc nie moze, narazie musze zmienic ałkiem swoje myslenie, oderwac sie od staranek i co najwaznijesze ! zabieram sioe powaznie za bieranie kasy na in vitro
ojej - ja nigdy nie miałam - sorry za pytanie, ale czy to boliDzisiaj mialam pierwszy zastrzyk z menopuruChyba podskorny, bo w brzuch...
Czy ktoras z Was, ktora brala pregnyl, moze mi powiedziec czy sie robi zastrzyk podskorny czy domiesniowy?[/SIZE]