reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Jestem.
Neta mi wyłączyli, medy pierdaczone. Nie wiem za co ja płace. Już miałam dzwonić i operdzielać ich, że są chyba niepoważni i chyba sobie nie zdają sprawy ile stron do czytania na swoim ukochanym forum będę miała przez te ich mało śmieszne numery.
witaj serdecznie...

reklama
Co się działo?????
Jakieś fasolki??????
Widzę mędolec angielski się pojawił. Pięknie edukuje się. Toż bystra dziewucha będzie. Przyszła Pani Mgr.:nerd:

To jak ty piszesz jak Ty masz BB włączone.
Mówiłam, powyłączaj wszystko!!!!
Pisz i wstydu oszczędź narodowi naszemu. Trzeba nam zdolnej młodzieży, która dźwignie ten kraj z marazmu i niedoli.

No
Co tam Jadźka, bierzesz sie ostro za badania???
Bo wiesz lata lecą a w narodzie niż demograficzny, musimy naród ratować!!!

ja robie zupke jarzynowa, a zaraz ide do tesciowej, nic nie zrobilam, nie mialam czasu za pozno wstalam hehe

a tak wogole, to poszlam dzis do apteki po tabsy dla moje małża te Androvit i one kosztuja 30 zł:szok::szok: za jedno opakowanie szok:szok: myslalam ze to w granicach cos jak folik.....

reklama
Cześć Dziewczyny!! Jestem dzisiaj strasznie zła. Mój luby ledwo przyszedł z pracy i potrafił mnie już z równowagi wytrącić.. masakra... wszystko mnie dzisiaj wkurza :((

Do góry