reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczynki my już po długachnym spacerku:tak::tak::tak::tak::tak: tak wię słońce oddaje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
antośko śpi adam zaraz ze szkoły wraca na obiad serwuje wątróbkę drobiową z cebulką ziemniaczki isurówka z kwaszonej kapustki jami:tak::tak:
ja dostałam @ i nic mi się nie chce:no::no::no::no:
anabuba gdzie ty jesteś???????????????:confused::confused::confused:
dowikla jak remonty???? no i pokaż nam potem fotki z efektów twojej pracy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dziewczyny jakiej firmy farby są dobre do malowania ścian bo cosik bym pomalowała:tak::tak::tak: a moje kochanie to co prawda w castoramie pracuje ale szewc bez butów chodzi:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zaglądam jeszcze do was na chwilkę :rofl2: Coś nie mogę w w łóżku wyleżeć :dry:

Znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła i katar :confused: Podzielcie się :tak: Muszę się ratować bo się nieciekawie robi :-(

Anabuba, oczywiście, że tęskniłyśmy :rofl2:

a my robimy na przeziębienie naturalny antybiotyk ale to tylko dla tych co lubią czosnek ........pół litra soku z kwaszonych ogórków może być mniej wlać do słoika do tego 2 główki czosnku przecisnąć przez praskę albo drobno pokroić zakręcić słoik ...śmierdzi okrutnie ale w smaku ujdzie:tak::tak::tak::tak: może stać nawet pół roku pomaga w 100%

Mamo Helenki ja na katar i kaszel gotuje sobie mleko i do niego dodaje sporo miodu i czosnek 1 ząbek pomaga i rozgrzewa a na gardło polecam propolinki tabletki do ssania.
A ja troche poprasowałam bo reszta jeszcze sie suszy.A moje bobaski sie bawią na ziemi.Pierwsze bawił sie Kamilek sam a teraz przyszła Martyna dodaje zdjęcie

Mamo Helenki ja na katar i kaszel gotuje sobie mleko i do niego dodaje sporo miodu i czosnek 1 ząbek pomaga i rozgrzewa a na gardło polecam propolinki tabletki do ssania.
A ja troche poprasowałam bo reszta jeszcze sie suszy.A moje bobaski sie bawią na ziemi.Pierwsze bawił sie Kamilek sam a teraz przyszła Martyna dodaje zdjęcie

ale słodziak:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Takiemu to dobrze:-)

A my po zakupach, mała w wózku zasnęła, to ja do sypialni przy otwartym oknie wystawiłam. Przestało w końcu padać, ale słońca ani śladu.
W Jysku kupiłam bąblowi krzesełko, takie zwykłe plastikowe, ale za 12zł, więc nie tak źle. A był taki przystojny sprzedawca, że o mało nie zapomniałam go zabrać-krzesełka oczywiście. Mają ostatnią sztukę orbitreka za 300zł i tak mnie zagadał, że o świecie zapomniałam.

Dostałam maila z przeprosinami od tych z forum. Na zakupowe szaleństwo z mamą dziś nie pójdę, bo musiała dłużej w pacy zostać. Piotruś ma dziś urodziny, więc może i lepiej. A co się odwlecze, to nie uciecze.

Malinka1 - tak to już jest że szewcy bez butów chodzą :-D Mój mąż ciągle narzeka, że nie ma nikogo kto by go podszkolił z angielskiego ;-):-)
A co do farb to moi teściowie malowali mieszkanie farbami Tikkurilla. Są piekielnie drogie, ale rewelacyjne - można je myć :tak:

Wiktoria, super zdjęcie. Jak się zrobi cieplej to ani się obejrzysz jak twoje bobaski będą całe ubabrane ziemią :-D:-D

Luna, to najlepszego dla Piotra! :tak::tak::-)

Wyłączam kompa, bo znów nic nie zrobię! :tak: Może uda mi się zajrzeć wieczorem! :-)

reklama
Do góry