reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

klucha, to już musi byc babeczka :D !!!! A tak powaqżnie to w razier czego możesz wymienić chyba- hmmm???? A w ostatecznościsprzedać i kupić inny - troche chyba za dużo zachodu...ale, będzie babeczka!!!!

asia100- smacznego!

reklama
malgosiak wozek przyjechal zamowiony z niemiec a ja jestem w irlandii nie bedzie latwo go wymienic. no coz nie nawidze rozu i co ??? mam roz na wozku

klucha, w takim razie będzie dziewczynka- a rózu pisałaś że mało- przeżyjesz chyba... Ale tak to jest z tym zamawianiem...z resztą kolory na zdjęciach tez różnią się od tych z rzeczywistości. Mam nadzieję ze jednak ten kolor nie jest taki zły... :)

malgosiak wozek przyjechal zamowiony z niemiec a ja jestem w irlandii nie bedzie latwo go wymienic. no coz nie nawidze rozu i co ??? mam roz na wozku
Ja też za różem nie przepadam ale wierzę, że jak coś się przytrafia to tak miało być :D
Może to taka mała podpowiedź, że to dziewczynka :tak:

Czesc i czołem!
Ja tylko przelotem sie dzisiaj witam. Jestem w lesie! Ani nie spakowana do szpitala, ani do końca nie zakupiona, za to dzisiaj udało mi sie skończyc duży projekt do pracy, wiec może teraz będzie lepiej :-)

Malutka - niezłe masz te psy :-D

reklama
Dopiero teraz zdałam sobie sprawe, że trzeba zacząć cieszyc sie końcówką ciąży, odpoczywać, spać, najadać sie smakołyków, wykorzystywać innych do pomocy :-D
Ooooooo, tak tak tak, potem już wiele nie będzie nam dane.

Asia100 witaj i udzielaj się.

no to babki mudlcie sie razem ze mna,:-( w koncu dojechal do mnie wozek i z przerazeniem po otwarciu pudla stwierdzilam ze jest zly kolor,:dry: wlazlam na stronke i z jeszcze wiekrzym przerazeniem stwierdzilam ze to ja poje***** numery i zamowilam zly kolor. :crazy:myslalam ze wozek ktory zmaowilam jest siwo, bezowo niebieski taki uniwersalny,(wstawialam fote) a ten co mam w domu jest identyko tylko zamiast niebieskiego jest roz.:crazy: wiec mudlcie sie ze mna abym urodzila babke:-D:-D:-D
nie moge sie przestac smiac z siebie. jak urodzi sie chlop to chyba farbkami malowac bedziemy, :tak: dobrze ze nie ma tego rozu duzo:dry:
A moze dowiedz się czy nie dałoby się zamienic... wiem że to dodatkowe koszty i trochę zachodu, ale wkońcu przez jakiś czas będziesz musiała patrzec na to "cudo".
A farbkami to moze nie próbuj, może lepiej jakieś łatki ponaszywać na ten róż ;-)
Pocieszając, to moja koleżanka, która raczej nie uznawała innych kolorów niż czarny, po tym jak urodziła córkę odkryła, że różowy to też kolor ;-) no i zobaczyłam ją w różowej bluzce - o mało nie zemdlam.

Dziewczęta apeluje do Was, żebyście może jednak do planowanego terminu wstrzymały się ze stosowaniem ewentualnych wspomagaczy - przyspieszaczy!!!

Ja dzisiaj mam na obiad bigosik - juz chodził za mną od kilku dni :-)))))

Malutka, fajne masz te pieski nie ma co, ja chyba nie wytrzymałabym takich ekscesów.

Didi, okrutna matko, odrobinę zrozumienia i współczucia dla dziedzięcej tragedii, a nie się śmiejesz:-D

U nas z seksikiem też nie różowo, tyle mnie się chce, a mąż normalnie jakąś blokadę ma i odmawia - nic nie pomaga. No ale wytrzymam jeszcze te trochę.

Ja o pakowaniu to narazie tylko myślę, i jakoś nie chce mi się za to zabierać.

No dobra idę bo kochany z pracy właśnei wraca :-)

Do góry