Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

jeśli brzuch twardnieje na chwilkę i to mija to raczej normalne choć lepiej sprawdzić wtedy szyjkę bo może się skracać lub otwierać, ale jeśli brzuch jest spiety przez dłuższy moment to idź do lekarza, ja miałam twardy brzuch i byłam w szpitalu ale mój lekarz taki jest że od razu szpital, nie próbuje sam leczyć, większość zleca leki i leżenie w domku
mam nadzieję że nie zmienią tego vatu na pieluchy, i tak są już drogie![]()

juluszka robaczek_25 u mnie też 30 potwierdzony przez USG i wszystkie kalendarzyki i kalkulatory :-) ale jak będzie czas pokarze :-):-):-) chciała bym bardzo zmieścić się w tym terminku bo to był by super urodzinkowy prezent dla mojego TŻ :-):-):-)

Witam .
Juz jestem po echo serducha Lenki. Ufff ;-) Ogólnie jest dobrze. Opisze na odpowiednim wątku ;-)
sama zawsze z sercem na ramieniu ide na wizytę i boje sie co tam usłyszę
agnieszka...24 ja już z miesiąc pomykam w ciążowych - niby dużo nie przytyłam ale chyba wszystko mi w brzuch poszło
już biegałam z rozpiętym rozporkiem, bo w szczecinie jest chyba tylko jeden sklep z ciuchami ciążowymi :-(
... głowa mi pęka..podłamke zaliczyłam, popłakałam sobie troche...ale nie ulżyło...nawet mój M przyznał,ze cięzki był dla mnie ostatni rok a teraz jeszcze cukrzyca...ciesze się, ze przynajmniej u was ok![]()
, tzn. od lipca 2008 jakoś sie wszystko zaczęło komplikować, najpierw choroba siostry męża( nowotwór złośliwy, siostra ma 38 lat) i od lipca zyjemy jej walką, raz lepiej, raz gorzej:-(. Mąż to przezywa tak bardzo,że ja oprócz mojego własnego smutku z powodu jej choroby przezywam jego załamkę. W pracy mąż zmienił stanowisko na bardziej odpowiedzialne i ciągle się stresuje. ja w pracy jak nazlośc od poczatku ciąży miałam same stresy9 jakies zagmatwane projekty do rozliczenia, terminy mnie scigały i t.d.) i jeszcze pisałam prace podyplomową, którą musiałam napisać, bo studia byly fianansowane przez pracodawcę. Ale ja juz sie obroniłam wiec mam z głowy. Ale reszta smutków się ciągnie za nami....
Siostra niby już sie czula lepiej, ale znów od tygodnia jest gorzej. Ma nawroty i to w takim zaawansowaniu, ze nikt sie nie podejmuje usunąć te guzy.Dzieciaczki nierowno przybieraja i w lipcu jedne z nas urodza maluchy 2800 g a inne 4800 g. Marzy mi sie taki maluch 3500g....
Witam
Jako pierwszaw piątek 13-go
Ależ sie nie mogę doczekać 16:45 może ten piątek okaże sie szczęśliwym i dzidzia pokaże co kryje miedzy nóżkami![]()
dzień dobry
U Nas chorowitości ciąg dalszy, nocka kiepska, młody ma zachrypnięte gardło a mnie boli ucho. No to się zapowiada zaj******** weekend![]()

.