Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
TO RPOSZE BARDZOno jeszcze sie pytasz...? dawaj ale już!

[video=youtube;TYNB2KGJbjI]http://www.youtube.com/watch?v=TYNB2KGJbjI[/video]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TO RPOSZE BARDZOno jeszcze sie pytasz...? dawaj ale już!
Marzenko... a może o to własnie chodzi. logicznie - skoro nie wychodzi w zaciszu domowym to może spróbować gdzieś indziejdzieki kobity mam nadzieje ze cos wyjdzie! zawsze to cos innego, samochod czy hotel to juz nie to co domowe zacisze![]()
no mam nadzieje, tyle sie slyszy ze na wyjezdzie lepiej zajsc ze moze akurat... ale powiem wam ze troche juz czasu minelo i juz tak nie mysle o tym tyle, ale tak naprawde to nie da sie nie myslec podczas seksu o tym ze a moze akurat tym razem wyjdzie.... poprostu sie nie da....Marzenko... a może o to własnie chodzi. logicznie - skoro nie wychodzi w zaciszu domowym to może spróbować gdzieś indziej![]()
no ja robilam w programie Windows Move Maker , innych ne znamMarznix- jestem w pracy, nie bardzo mam jak w tym momencie glosniki wlaczycale wieczorkiem na pewno zobacze Wasz filmik! Ja wlasnie zastanawiam sie nad zrobieniem czegos takiego z naszych fotek.Mozesz polecic jakies fajne programy??
A dziękujemy bardzo:-):-)
Dokładnie tak.... i już mnie irytują rady typu: "postarajcie się o tym nie mysleć". Jakby się dało, prawda?? Więc owocnej podróży Wam życzę. Jeśli nie fasolkowej, to macie wrócić zrelaksowani i wypoczęci:-)no mam nadzieje, tyle sie slyszy ze na wyjezdzie lepiej zajsc ze moze akurat... ale powiem wam ze troche juz czasu minelo i juz tak nie mysle o tym tyle, ale tak naprawde to nie da sie nie myslec podczas seksu o tym ze a moze akurat tym razem wyjdzie.... poprostu sie nie da....
no to widzisz jak wam sie trafilo, u nas do 15 stej padal deszcz a potem byla piekna pogodaA dziękujemy bardzo:-):-)
Już napisałam wcześniej - piękne zdjęcia.... Datę ślubu tez mieliście super. Ja chciałam tez w sierpniu 2008 (tak koło moich urodzin)....ale są takie terminy teraz do rezerwacji że płonne nadzieje były. A że nie chcieliśmy czekać do 2009 to mieliśmy w kwietniu.I chyba sobie zasłużyliśmy bo to był jedyny pogodny weekend w tamtym miesiącu:-)
a dziekuje kochana, mam nadzieje ze jednak cos wyjdzieDokładnie tak.... i już mnie irytują rady typu: "postarajcie się o tym nie mysleć". Jakby się dało, prawda?? Więc owocnej podróży Wam życzę. Jeśli nie fasolkowej, to macie wrócić zrelaksowani i wypoczęci:-)