reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Surv no widzę że wózeczek masz już z głowy!super!
ja dzisiaj byłam w 2 sklepach i w obydwu nie było walkera:baffled:
Sylcia śliczne buciki:tak:
Renia prezenty wyśmienite:tak:
Mamabartkainatalki moja mama ma w pracy też ma podobną huśtawkę i na nią narzeka, huśta dzieci bardzo rzadko, ale to jest ze starszych typów więc może te nowsze są już ok:happy:
co do fotelika to my przeznaczamy maks 500zł i nie naciagne już ani złotówki:no:także pozoztaje albo maxi cosi w promocji albo chicco, szczerze to chicco bardziej mi się podoba z wyglądu:zawstydzona/y:

Surv - super że kupiłaś!!!
ja dopiero pod koniec marca planuje. I koniecznie foty na zamkniętym!!!!
mówisz że zielony wyglada jak te wdzianka panów co na ulicy urzędują??? hmmm, to muszę to jeszcze w realnu obejrzeć i wtedy zadecyduje jaki kolor.

Pabla zielony nie wygląda ciekawie, ja planowałam ten kolor, ale strasznie mi się nie podobał na żywo i zwyciężył turkus:-):-):-):-)

Kaja, ja polecam ikeowskie - nam się bardzo podoba, Florze też, no i kosztuje sporo poniżej 100 PLN. Nie składa się, ale też nei jest bardzo duże i w naszej ciasnej kuchni mieści się bezkolizyjnie.

Dzien dobry dziewczyny:-)
Mam pytanie odnosnie rajstopek.Jak myslicie lepsze sa 100% bawelna czy z dodatkiem elastynu?Zawsze staram sie kupowac ciuszki 100% bawelna ale rajstopki moze lepsze z dosatkiem elastynu:confused2:

Andula my rajtuzki zawsze z dodatkiem i są ok:-)
a huśtawkę Tymi dostał na gwiazdkę od dziadków taka tradycyjna drewnianą i myślę ze będzie bezpieczna - musi tylko do niej jeszcze ciut urosnąć;-)

Dzieki Renia a wiec kupie z dodatkiem na allegro sa za grosze wiec zaopatrze sie w kilka par:tak:W smyku kupowala pare prawie za 20 zl a na allegro mozna juz za 6.5 kupic niezla przebitka i na dodatek piata para gratis:tak:

reklama
Andula może jak już szukasz to popatrz za takimi z ABSem bo pewnie Misiu niebawem zacznie sie przemieszczać i takie coś mu znacznie to ułatwi:tak:

Do góry