reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Surv moje gratulacje z okazji kupna super furki!
Beaa ja tez nie pomoge pojecia nie mam.Fotki wkleisz cio??;-)
Sylcia super botki!

reklama
Dziewczyny a slyszalyscie o foteliku ktory podczas wypadku zamyka sie ?Siostra mi o nim mowila i podobno najbezpieczniejszy.

ja wyszłam z założenia że na to to można wydać i 3 tysiące i zawsze znaleść mozna coś lepszego....
ja nie słyszałam o takim foteliku:no:. Pewnie wypasiony

Ja słyszałam, ale czy on jest już w produkcji? Jakiś Polak w USA wymyślił, nawet nagrodę dostał, fotelik wygląda jak półkula, przy zderzeniu zamyka się do pełnej kuli z dzieciakiem w środku. Ale jak to nowość, nawet jeśli jest już dostępny, to pewnie fortunę kosztuje....
A z wydatkami, to dokładnie tak jak pisze Post, górnej granicy cenowej pewnie nie ma, więc trzeba się kierować jakimiś podstawowymi parametrami bezpieczeństwa + własnymi możliwościami finansowymi.... w związku z czym idę popatrzeć za używanymi na Allegro:tak:

Super wózeczek surv Kolor świetny.
beaa mam buty zimowe starszego które nosił jak miał 13-14 mc rozmiar 22 tak więc chyba 19 na roczniaka w dodatku dziewczynkę powinny być git.
Andula oglądałam ten wózek kiedyś w tv, wygląda jak taka ruchoma, okrągła kołyska
i kosztuje kilkanaście tyś. No ale podobno dziecku nie ma się nic prawa stać w nim.

Napewno fajna sprawa z tym fotelikiem ale nawet jesli juz jest w sprzedazy nie stac mnie na niego niestety:/Ja z wszelkimi zakupami musze sie wstrzymac jak moj M przedstawil mi nasza sytuacje finansowa to myslalam ze padne.Jak wroce do Uk posprzedaje Michala foteliki (mamy dwa jeden nowy inny dostalismy w spadku) i inne nieprzydatne pierdoly typu niania elektronicznia i moze na nowy fotelik uzbieram.

A ja dziś obejrzałam Maxi Cosi Priori w sklepie i już nie bardzo mi się podoba....nie ma tych bocznych ochraniaczy, no i trafił mi się sprzedawca kontestator, który na moją sugestię, że to niby najbezpieczniejszy fotelik, sarkastycznie zachichotał i powiedział, że w życiu:-p I że w ogóle żaden foteli nie jest bezpieczny no chyba, że.....i tu wskazał Romera za 1200 PLN:-D
:-p

Niewiem czy o taki model chodzi ale z jakiejś wystawki można taniej kupić romera z isofixem
Nowy Roemer Romer Duo plus 9-18 kg Iso fix Okazja (576843861) - Aukcje internetowe Allegro

no z tego co wiem to ten fotelik nie jest jeszcze w produkcji
tak jak pisze surv wymyślił go polak w USA i dopiero niebawem mają zacząć produkcję (i to ponoć w Polsce:-))
cudo jest bo rzeczywiście bezpieczne
pewnie bedzie drogie, ale znając podejście rodzicielskie to sobie odmówią ale dziecku kupią

reklama
Do góry