reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam się ja:-D
my byliśmy dzisiaj z młodym od 10 do 15.40 na mieście:happy: byliśmy w lumpkach ale niewiele kupiłam antkowi 2 pary spodni koszule julce bluzeczkę to tyle w lumpkach byliśmy też w oleńce sklepie dla dzieci kupiliśmy antkowi czapeczkę wiosenną chusteczkę na głowe butelke smoczki potem poszliśmy na kebbaba antoś zjadł swoje mleczko potem park fajnie było a na koniec cukiernia kupiliśmy sobie eklerki do kawusi fajnie nam dzionek mija:rofl2:

a kupiłam sobie torebkę śliczną brązową z miękiej skórki też w lumpku dałam za nią 23 zł a była nowa na metce cena 35 funtów więc nie przepłaciłam:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Nasz rowerek w piwnicy wiec niedlugo go wyciagne
Bylysmy na zakupkach a po drzemce w parku
Chyba musze kawe walnac bo spiuaca jestem
Pranie porobione wiec tylko czekam az sie nazbiera i znow prasowanko:baffled:

Malinka1 no to milutko spedziliscie dzionek:tak:

na mnie też czeka prasowanie zaraz się zabieram za nie bo kolejne pranie czeka w koszu co by je wyprać więc póki antoś grzecznie się bawi to zaraz prasuje:tak:

A Nam się nudziło i poszlismy sobie o 17.00 na dwór :-), teraz wróciłyśmy.Wziełam nowy wózek-pierwszy raz Oliwka nim jechała na dworze.I było super.Jednak jestem z niego bardzo zadowolona :tak: lekki,super się prowadzi,az nie mogę się przestawić :-D Oliwka grzecznie cały czas siedziała w wózku,zapieta w pasach co nigdy wczesniej się nie zdażało.W tamtymm wózku posiedziałą z 15 min i na nogach i bez pasów a tu taka grzeczna ale byłam w szoku :-) normalnie nie to dziecko,zachaczylismy o sklep to w slepie też grzecznie siedziała :szok:
Przewietrzylismysię,nawet spotkałam jak wracaliśmy kolegę z liceum :tak: trochę sobie pogadaliśmy-powspominalismy stare dobre czasy :-) no i teraz w domku już jesteśmy

reklama
Fajną dziś Oliwce czapkę kupiłam?????
Mi się bardzo podoba :-):-):-) tanio dałam 15zł, jeszcze babka mi spuściła bo była juz ostatnia, tak ludzie wykupili :tak:

Załączniki

• DSC01868.jpg
    DSC01868.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 34
Do góry