reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
No tak to rozumiem, ale dobrze, że w popłochu nie stratowała.... jak to nic sie njie stało, malo pluc nie wyplułamjak staraliśmy się ją złapać
Justynko to dzień zaplanowany.
Wiolu nerwy w konserwy i wysyłamy na eksport ... ale może faktycznie po spacerku inaczej będziesz się czuła.
A u mnie była przed chwilą teściowa - pogdałyśmy trochę.
Przyniosła serniczek i ... już go nie ma

Poszłabym na spacer, ale jakoś tak deszczowo jest.
Witajcie Mamuśki moje kochane :-):-):-).
Strasznie się za Wami stęskniłam..
.
Wizyta teścia - udana
, a nawet bardzo..
.
Młoda zakochana w dziadku, a on w niej..
Przed chwilą go pożegnaliśmy.. :-(
Nie bardzo wiem od czego zacząć..
- nie wiedząc co u Was..
Mam nadzieję, że Paździoszki zdrowiutkie i nie dają za bardzo popalić.. ;-)
Wszystkim Zębaczom ;-) ,4 i 5 miesięczniakom - ogromne gratulację..
Allllle mam ogon.....

Nadrobić, nie nadrobię
, ale chociaż trochę poczytam...
;-)
Pozdrawiam cieplutko..
i do odpisania... hihi
Strasznie się za Wami stęskniłam..

Wizyta teścia - udana

Młoda zakochana w dziadku, a on w niej..
Przed chwilą go pożegnaliśmy.. :-(
Nie bardzo wiem od czego zacząć..

Mam nadzieję, że Paździoszki zdrowiutkie i nie dają za bardzo popalić.. ;-)
Wszystkim Zębaczom ;-) ,4 i 5 miesięczniakom - ogromne gratulację..
Allllle mam ogon.....

Nadrobić, nie nadrobię

Pozdrawiam cieplutko..

i do odpisania... hihi
malaulka
Podwójna mamusia
Witam po weekendzie, było fajnie ale się skończyło i dziś M leci do PL więc zostaję sama z dzieciakami na caly tydzień!! a w wakacje ustaliliśmy że znów M poleci i zabierze Karolinkę ale aż na 3 tygodnie a ja z Lenką zostajemy tu, M musi bo coś porobi z domem a dla nas wszystkich drogo za bilety, więc my zostajemy;-)
Dziś u nas wiosny ciąg dalszy, super
Kaka- trzymaj się jakoś:-(
Magdziunia popieram,że nie chcesz takiej chrzestnej dla małego, ja mam tak z Karolinką czasem mówię o cioci Basi a Karolina pyta "a kto to jest????" nawet jej nie zna
Wanilia nie denerwuj się:-)
Justyneczka no to miłego dzionka
Malena no to może już niedługo będzie rodzeństwo dla Izuni

Marma leć do lekarza szybciutko!
Agamir ale cieszy jak widać takie postępy w budowie własnego domku, ja też tak mam....
Miłego dzionka:-)
Dziś u nas wiosny ciąg dalszy, super

Kaka- trzymaj się jakoś:-(
Magdziunia popieram,że nie chcesz takiej chrzestnej dla małego, ja mam tak z Karolinką czasem mówię o cioci Basi a Karolina pyta "a kto to jest????" nawet jej nie zna

Wanilia nie denerwuj się:-)
Justyneczka no to miłego dzionka
Malena no to może już niedługo będzie rodzeństwo dla Izuni

Marma leć do lekarza szybciutko!
Agamir ale cieszy jak widać takie postępy w budowie własnego domku, ja też tak mam....
Miłego dzionka:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witaj Aniu i ciesze się, że wizytka udana.
Ulu racja a dla dziecka to przykre.
Zresztą kolejny chrześniak byłby do kolekcji.
Sama jestem potrójną chrzesną i wiem jak to jest.
Ulu racja a dla dziecka to przykre.
Zresztą kolejny chrześniak byłby do kolekcji.
Sama jestem potrójną chrzesną i wiem jak to jest.
Evelajna
Październikowa mama
Dzień dobry.
Weekend minął, ale ostatnio wszystkie dni są jak weekend prawie.
Kaka to niewiele, ale myślami jestem z Tobą.
[*] dla Babci
Paracetamol jest dobry na wszysko!! Justyneczka też coś może o tym powiedzieć
A na poważnie -można brać przy karmieniu piersią czy w ciąży.
Dziękujemu za grateczki i posyłamy w drugą stronę żółwiki Sebciowi
Chrzestna powinna się interesować chrześniakiem, pamiętać o wszystkich świętach, imieninach, urodzinach, komunii etc. i być podporą, do której można śmiało uderzyć jak rodzice nie kumaci w problemach. To nie jest jakiś zaszczyt czy przywilej zaproponować komuś zostanie rodzicem chrzestnym, tylko zwalenie na tą osobę wielkiego obowiązku. Masz rację co do swojego wyboru i trzymaj się tego!
Pati konikowe przygode świetne
Wesoło tam macie
A z meblami to masz istny zap...
Ja też mam cug do słodyczy jak smok: chyba jednak przez karmienie;-)
Jestem dupa wołowa z geografii - York to na wyspie brytanii, prawda? Chyba by się jakiś prom znalazł...;-)
Kobieto Ty to masz w sobie moc- pierogi, gulasz, ćwiczenia, porządki - u mnie to plany na miesiąc, a u Ciebie na dzień-dwa
Dorotka ale miałaś noc... Szkoda Oli i Ciebie. Może nie czekaj tylko spróbuj z tym Olbasem- to bardziej jak olejek zapachowy działa więc spokojnie można używać nawet przy innych lekach.
Marma Kamiś też Ci daje popalić - uśmiałabym się jakby któreś z dzieci wyskoczyło z pierwszymi słowami niecenzurowalnymi:-)
A do lekarza w te dyrdy szoruj!!!
Malenka fajnie macie z tym basenem. Też byśmy się popluskały...
Agamir rosną mury domków, rosną dzieciaczki. A na teściową: grrrr! Czasami ni cholery nie można się dogadać...
Wiola lepszego humoru!
My się dopisujemy do listy wykończonych mam- pięknie nam szło spanie w łóżeczku przez 3 noce. Potem zaczęły się częste pobudki i płacze nocne. Jak się okazuje chyba przez zębiska: maść na dziąsła można wcierać tonami taka radość.
Wczoraj ubrdałam sobie, że zrobię odciski stópek i rączek - tak, żeby było 5 miesięcy i 5 lat. Ale nie w glince tylko plakatówką na papierze. Ze stopą poszło niezgorzej: trzy próby i wreszcie się odbiła cała i ze wszystkimi paluchami. Z dłonią było gorzej, bo paluchy zaciskała, albo skrobać chciała. Ale coś w końcu wyszło. Tylko nie zdążyłam zapanować nad łapką w farbie i wszystko miałam utytłane:-) Na szczęście wanienka stała już pełna- pielucha w kosz, młoda do kąpieli i wtedy mnie olśniło: o matko! cała woda bordowa!!!
O mały włos nie dochrapałam się pierwszej pisanki
Po południu idziemy na ważenie. Pogoda miodzio!
Weekend minął, ale ostatnio wszystkie dni są jak weekend prawie.
Kaka to niewiele, ale myślami jestem z Tobą.
[*] dla Babci
...Ale teraz w domku po obiedzie ... głowa mnie boli i to chyba przez spadające ciśnienie.
Nie wiem czy mogę wziąć paracetamol, ale chyba tak....
Paracetamol jest dobry na wszysko!! Justyneczka też coś może o tym powiedzieć

Dziękujemu za grateczki i posyłamy w drugą stronę żółwiki Sebciowi

Chrzestna powinna się interesować chrześniakiem, pamiętać o wszystkich świętach, imieninach, urodzinach, komunii etc. i być podporą, do której można śmiało uderzyć jak rodzice nie kumaci w problemach. To nie jest jakiś zaszczyt czy przywilej zaproponować komuś zostanie rodzicem chrzestnym, tylko zwalenie na tą osobę wielkiego obowiązku. Masz rację co do swojego wyboru i trzymaj się tego!

Pati konikowe przygode świetne

A z meblami to masz istny zap...

Ja też mam cug do słodyczy jak smok: chyba jednak przez karmienie;-)
...
my też na bezludnej wyspiezapraszam na latte;-):-)
...
Jestem dupa wołowa z geografii - York to na wyspie brytanii, prawda? Chyba by się jakiś prom znalazł...;-)
Kobieto Ty to masz w sobie moc- pierogi, gulasz, ćwiczenia, porządki - u mnie to plany na miesiąc, a u Ciebie na dzień-dwa

Dorotka ale miałaś noc... Szkoda Oli i Ciebie. Może nie czekaj tylko spróbuj z tym Olbasem- to bardziej jak olejek zapachowy działa więc spokojnie można używać nawet przy innych lekach.
Marma Kamiś też Ci daje popalić - uśmiałabym się jakby któreś z dzieci wyskoczyło z pierwszymi słowami niecenzurowalnymi:-)
A do lekarza w te dyrdy szoruj!!!
Malenka fajnie macie z tym basenem. Też byśmy się popluskały...
Agamir rosną mury domków, rosną dzieciaczki. A na teściową: grrrr! Czasami ni cholery nie można się dogadać...

Wiola lepszego humoru!
My się dopisujemy do listy wykończonych mam- pięknie nam szło spanie w łóżeczku przez 3 noce. Potem zaczęły się częste pobudki i płacze nocne. Jak się okazuje chyba przez zębiska: maść na dziąsła można wcierać tonami taka radość.

Wczoraj ubrdałam sobie, że zrobię odciski stópek i rączek - tak, żeby było 5 miesięcy i 5 lat. Ale nie w glince tylko plakatówką na papierze. Ze stopą poszło niezgorzej: trzy próby i wreszcie się odbiła cała i ze wszystkimi paluchami. Z dłonią było gorzej, bo paluchy zaciskała, albo skrobać chciała. Ale coś w końcu wyszło. Tylko nie zdążyłam zapanować nad łapką w farbie i wszystko miałam utytłane:-) Na szczęście wanienka stała już pełna- pielucha w kosz, młoda do kąpieli i wtedy mnie olśniło: o matko! cała woda bordowa!!!

Po południu idziemy na ważenie. Pogoda miodzio!
Evelajna
Październikowa mama
Anna witaj! witaj!
Ula, a bywasz czasami w Dublinie? My do Glendalough jeździmy raz na jakiś czas. Knuję, że może by się kiedyś spotkać?
Ula, a bywasz czasami w Dublinie? My do Glendalough jeździmy raz na jakiś czas. Knuję, że może by się kiedyś spotkać?
reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
heja dziewczyny!wróciliśmy już od lekarza,naszczęście Miki nie ma już świstów,dalej inhalacje i narazie zero spacerków,bo najprawdopodobnie mamy już małego alergika,a teraz podobno lipa kwitnie,no i jeżeli niedługo powtórzy się ta infekcja,to dostaniemy skierowanie do alergologa;-( a ja na 15 też lecę do lekarza,bo chyba Miki zapodał mi tego wirusa i coś źle się czuję,a nie chcę,żeby coś się rozwinęło...
marma miałam niedawno coś takiego i nawet trochę poplamiłam,ale nic mi nie wystawało
też muszę iść do grzebologa,bo chyba mam jakąś infekcję grr Pędź kobito do learza
malena jak ja zazdroszczę baseniku Wam,my mieliśmy niedługo iść z Mikim,ale znowu się wszystko poprzesuwa:-(a u nas kosztuje taki wypad 43zł od 3 osób
drogo,co?
evelajna też chcemy zrobić odcisk stópek i rączek,nawet dostaliśmy po porodzie od kumpeli taki gipsik specjalny,ale narazie chyba sobie jeszcze odpuścimy,bo to trzeba chwilę trzymać w tym grabie,a Miki jest strasznie ruchliwy teraz
dorotko bidulka,mam nadzieję,że będzie dobrze,trzymajcie się ciepło i dużo zdrówka dla Oliwci

marma miałam niedawno coś takiego i nawet trochę poplamiłam,ale nic mi nie wystawało

malena jak ja zazdroszczę baseniku Wam,my mieliśmy niedługo iść z Mikim,ale znowu się wszystko poprzesuwa:-(a u nas kosztuje taki wypad 43zł od 3 osób

evelajna też chcemy zrobić odcisk stópek i rączek,nawet dostaliśmy po porodzie od kumpeli taki gipsik specjalny,ale narazie chyba sobie jeszcze odpuścimy,bo to trzeba chwilę trzymać w tym grabie,a Miki jest strasznie ruchliwy teraz
dorotko bidulka,mam nadzieję,że będzie dobrze,trzymajcie się ciepło i dużo zdrówka dla Oliwci
Ostatnia edycja:
Podziel się: