Cześć dziewczynki :-)
Noc fatalna Potworniasty budził się co 30-40 minut i dawałam go od razu do cyca to przynajmniej zaraz zasypiał. O 5 40 stwierdził że się wyspał ale M go wziął się nim zajął bo ja niedawałam już rady. Teraz Kacpero śpi. W ciągu dnia wogóle niechce jeść. Dopiero pod wieczur udało mi się w niego wmusić słoiczek ziemniaczków ze szpinaczkiem który uwielbia. Eh niech no tylko wyzdrowieje i zabieram się za jego wychowywanie.....
Mam do was takie pytanko. Czy któraś z was miała taki przypadek? Od paru dni pobolewało mnie troszeczke krocze, stwierdziła że to pewnie blizna po szyciu, puźniej zaczeło mnie pobolewać podbrzusze no ale stwierdziłam że to może okres się zbliża no bo ostatnio mniej karmię młodego. Natomiast wczoraj podczas mycia stwierdziłam że z maciciy wstaje mi jakaś gulka.Tak jakby mi coś z tamtąd wyłaziło. Podbrzusze dlaej mnie pobolewa. Dzwoniłam wczoraj do gina i kazał mi pojechać do szpitala na dyżór żeby mnie ktoś zbadała ale ja mam traumę poszpitalną i nie pojechałam. Jutro wybiorę się do niego na wizytę. Zastanawiam się co to może być? Miała może któraś z was coś takiego?
magdziunia :-) niezły sen, Mi się dizś sniło że Potwoeniasty zaczoł mówić i jego pierwsze zdanie to ja to pier....

dorota123456789 Potworniasty też się podusza przez ten katar i nie śpi.
Pati ta koniki zawsze mają pomysły. Mój miał jakiś czas temy pewien patent który na szczęście udało mi się mu wyperswadować. Jak się chciało na niego wsiąść to stawał dęba robił zwrot na zadzie pałnym galopem w dłógą i pod barierką uciekał poza ujeżdżalnię a robił to na kolanach prześlizgując się, gdybym tego nie widział na własne oczy to bym nie uwierzyła że to możliwe.... oczywiście ogłowia, siodła zawsze były pourywane i poniszone no bo jakoś nie brał na nie poprawki....

justyneczka oj nie ma to jak samotne zakupy :-)
wesolutka ja osbie potańcze na weselu siostry w lipcu :-)
natusiaMa wa Wrocławiu w środy w arkadach jest babykino o 12 można przychodzić z dziećmi i są tanie bilety. Może kiedyś się wybierzemy z maluchami ? :-)
KAKA Trzymaj się. Jesteśmy z tobą.