Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzięki TV nauczyłam małą na brzuszku leżeć.
Test zakupiony, a testować będę rano![]()

alenka mam nadzieje ze bedzie 2 dzidzius. A dzis nasz Antonio koszmar placze nie je ciezko oddycha alergia wysypałą go okropnie glupia matka dawac mu banana. Ja padam dzis ze zmeczenia wlasnie wypilam 6 kawe. Jutro yma i usg jay brzusznej a potem mamay sie pokazac pediatrze.
Czarna wreszcie jestes
współczuję,mam nadzieję,że wszystko bedzie ok...trzymamy kciukaski mocno...a ty kobito tez z ta kawa tak nie szalej,bo pikawa tego wkoncu nie wytrzyma a poza tym magnez wypluczesz 
alenka mam nadzieje ze bedzie 2 dzidzius. A dzis nasz Antonio koszmar placze nie je ciezko oddycha alergia wysypałą go okropnie glupia matka dawac mu banana. Ja padam dzis ze zmeczenia wlasnie wypilam 6 kawe. Jutro usg jay brzusznej a potem mamay sie pokazac pediatrze.
Czarna wreszcie jestes
malenko,ja bym chyba do rana nie wytrzymała...jak jesteś znowu dzidziusiowa,to i tak wykarze ze jesteś...ja robiłam późnym popłudniem i wyszły 2 kreseczki![]()
nie no Malena ale nas bedziesz w niepewnosci trzymac!!!!!!!!!!!!!!

.