reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć dziewczynki

Bershka cieszę sie ze juz tylko nasza jesteś :)

Beti Tobie juz pisałam ze fajnie , że bedziesz z nami , ale mam nadzieje ze to nie jakies powazne problemy...

Paula idx na L4 ...wypoczniesz ...nalezy sie wam...

a ja za 2 dni do gina...ale nic nie czuje wiec boje sie ze nie bedzie znów pecherzyka :(

KINGA ALEŚ TY JEST NIEDOBRA DLA NAS !!!!!

Cześć Dziewczynki :-)
Ja ostatnio rzadko piszę, bo źle się czuję...Nie wiem a to katar, a to ogólna słabość, nie mówiąc już że od kilku dni rano mnie zrywa na wymioty..:baffled::confused:
I w nocy jak się przekręcam z boku na bok to mam jakieś takie jakby mikroskopijne skurcze w brzuchu...Wy też miałyście może coś takiego? Dziwne uczucie, tak jakby drżenie w brzuchu podczas zmiany pozycji leżenia.. :confused:

Pozdrawiam Was wszystkie ciepło

Hej Anufifi no ja też tęsknię za Wami :sorry2: kurcze ale moje samopoczucie dzisiaj...okropne...cały czas mi niedobrze..a jeszcze trzeba na zakupy iść i obiad zrobić i nauczyć się na jutrzejszego kolosa na uczelni :confused:

Te skurcze mnie martwią....czy to jest normalne?? Wprawdzie to nie jest w ogóle bolesne, to takie uczucie jakby mi komórka przez kilka sekund wibrowała w brzuchu :sorry2:....ale tylko jak leżę na wznak i przekręcam się na bok za szybko, i to nie zawsze...ajjj..

Aniu mam nadzieję że ginek będzie miał dla Ciebie dobre wieści..

Przepraszam Dziewczynki że nie napiszę do każdej z Was, będę podczytywać, idę teraz się położę, może mi się polepszy w ciągu dnia to się odezwę..

Buziaki!

Kurcze to dzisiaj jak będę w sklepie to zakupię taką herbatkę :sorry2: A jak ona smakuje? Tzn jak sobie pomyślę o imbirze to już mi się niedobrze robi.. :confused:

reklama
Do góry