Pa! Fasoleczek życzę.
Trzymaj sie kochana... Tobie tez fasoleczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pa! Fasoleczek życzę.
Jak ja CIe zaraz kopne w cztery litery, to sie uspokoisz. Jaka ciaza ektopowa, czy puste jajo. Pusto, to Ty masz pod sufitem, hihihi. Trzymam kciuki wariatko![]()
Jak ja bym mogła o was zapomnieć, po prostu nie można. Będe was podczytywać czasami.
Nektarynka - pokazuje swoje wykresy![]()
A ja nie widze wykresow![]()
ja czasem tez tak mam ze jak w dniach zblizajacego @ sie przytulamy to na nastepny dzien dostaje @Kropeczko z tym przyspieszeniem @ przez seks to ja tak miałam w zeszły cykl. @ spóźniał mi się 3 dni, myślałam, że to Fasolka, tego trzeciego dnia był seksik i 4ego dnia od świtu @. Wpierw się cała trzęsłam bo myślałam, że poroniłam, ale to był normalny @ trwający tyle co zawsze plus skrzepy. Norma więc. Myślę, że jak będzie mi się spóźniał znowu @ to po seksie znów nadejdzie. Ale to tylko myślenie.
Znikam się trochę pouczyćA Wy trzymajcie kciuki za te co mają w najbliższych dniach NIE DOSTAĆ okresu!
jak tylko wejde na swojego kompa to zamieszcze.. przepraszam ze wczesniej tego nie zrobilam ale zaczelam obiadek robic bo na 15:30 musze sie wyrobic, a robie sosik i kuseczki
ja czasem tez tak mam ze jak w dniach zblizajacego @ sie przytulamy to na nastepny dzien dostaje @
Wiecie dziewczynki, ja tez rozwazam opuszczenie Was na jakis czas, bo mi sie to forum rzuca na mozgNic tylko gapie sie w monitor, klikam odswiez i patrze czy ktoras cos nowego napisala.... Znalazlam sobie dobra wymowke zeby sie nie uczyc i nie sprzatac w domu
Zawsze tak mam jak musze zajac sie konkretna robota - ZAWSZE znajde na kompie cos, co mnie tak pochlonie, ze nic nie zrobie :-( Chyba musze sobie wyznaczyc BB jako nagrode za ciezka prace przez kilka najblizszych dni... I zrobic wszystko zeby w miedzyczasie sie nie rozpraszac :-
-
-(
]
Co do @ po przytulankach to... wlasnie sobie uswiadomilam, ze nam tez sie tak zdarzalo! I wtedy zawsze bylo, ze mamy niezly timingA teraz widze, ze to nie jest nic wyjatkowego... tylko ciekawe co powoduje @? Skurcze macicy w czasie orgazmu?[/color]
Racja, ja też jakoś się uzależniłam, ale od poprzedniego forum na jakim byłam również, więc widocznie fora tak mają gdzie się ciągle coś dzieje, ale jeszcze tak super forum jak to nie znałam:-) Mam nadzieję, że przypadkiem całkiem od nas nie odejdziesz bo.. pożałujesz
Kiedyś w dzień spodziewanej @ zaczęłam badać sobie szyjkę i nagle mi krew wypłynęła, więc też mnie to zastanawia, ale najwidoczniej te penetrowania głębsze się do tego przyczyniają, więc seks, badanie szyjki, przyspieszać mogą.