reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja wam zaraz pouciekam stąd!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zleje dupska i tyle bedzie !!!:wściekła/y::crazy:
ja wlasnie wrocilam ze spaceru z psem, jest u nas cieplutko ale takie wietrzysko ze wywialo mnie z kazdej mozliwej strony:szok::szok:

Cieplo?? U mnie rano snieg padal.. moze nadal pada, ale nie chce mi sie tylka ruszac z lozka zeby sprawdzic;-) Kochana ja naprawde mysle, ze powinnam zajac sie czyms innym (zreszta tym czym powinnam...) i dac glowie troche odpoczac od tych obsesyjnych mysli...

reklama

Kiedys juz odeszlam na jakis czas zeby mi nie bylo przykro, ze sie nie staramy, a wokol same staraczki
:baffled:

O to dziwne z ta krwia, mnie sie w zeszlym cyklu tak zdarzylo, ze badalam delikatnie szyjke, wyciagnelam palec i mialam na nim troche rozwodnionej krwi - juz wiedzialam, ze @ idzie...
Ale nie sadze zeby to moj palec spowodowal (cudownego zaplodnienia zreszta tez nie powoduje :-D:-D:-D), chociaz u Ciebie moglo byc inaczej :tak:

Ale ja wtedy też wiedziałam, że to @ i faktycznie chwilę potem się zaczął:-) Wtedy po raz pierwszy ryczałam jak bóbr na jej widok. To było w grudniu.

Marzenixx

U mnie tez ak wieje ze cholewa. Slonce swieci ale piz....dzi jak na zadupiu. I GRAD padal :szok::szok:
no wlasnie tak pizdzi ze ledwo szlam!!:szok: ale ogolnie swieci sloneczko i czuc wiosne:-D
Cieplo?? U mnie rano snieg padal.. moze nadal pada, ale nie chce mi sie tylka ruszac z lozka zeby sprawdzic;-) Kochana ja naprawde mysle, ze powinnam zajac sie czyms innym (zreszta tym czym powinnam...) i dac glowie troche odpoczac od tych obsesyjnych mysli...

tez tak mysle czasami, i tez wiem ze BB zabiera mi strasznie duzo czasu...... i tez wymyslam zeby tylko czegos nie robic, a prace mam do napisania kurka nie moge sie zabrac za robienie ankiety wrrrr:no:
ale jakos tak mi jest dobrze z wami, ze wiem ze zawsze do was moge zajrzec zagadac, poplotkujemy o tym czy o tamtym... i wiem ze dzieki temu ze znamy sie tylko wirtualnie jestesmy szczere i przedewszytskim bardzo sobie zyczliwe co niestety w realu zadko sie zdaza......przejmujemy sie nie swoimi problemami, a preciez nie musimy, z rana dzis jak sie obudzilam to pierwsze co to lecialam do kompa zobaczyc co z testem hanki:-D:-D:-D
zdaje sobie sprawe ze nakrecam sie czasami bardziej przez to wiedza ktora tu nabylam.... pewnie gdybym 3/4 mniej wiedziala niz wiem to bym zaskoczyla moze szybciej albo poprostu wpadla heheh, i wiem jak to siada na psychike i wiem i wiem wiem to wszystko!! i co tego skoro i tak chce tu byc:-):-)
co ma byc to i tak bedzie...... i ja sie trzymam tego ze zawsze cos jest po cos.....

Ostatnia edycja:
Witam!!!!
Hanka, Nunius jak kiedyś pisałam testom sikanym nie wierzę... wierzę w betkę i usg, więc jak @ nie ma to jest nadzieja!!!!:tak:
Kaprycha cieszę się, że palmienia ustały!!!:-)
Olica trzymam kciuki za usg!!!!:-Dw końcu się uspokoisz!!!;-)

A ja wciąż piszę na czerwono bo @ nie chcę przeleźć, wczoraj sexik i nic , a myślałam że to przyspieszy!!!! Może poskaczę lub pobiegam!?:baffled:
co za popieprzony cykl!!!:wściekła/y:

tez tak mysle czasami, i tez wiem ze BB zabiera mi strasznie duzo czasu...... i tez wymyslam zeby tylko czego nie robic, aprace mam do napisania kurka nie moge sie zabrac za robienie ankiety wrrrr:no:
ale jakos tak mi jest dobrze z wami, ze wiem ze zawsze do was moge zajrzec zagadac, poplotkujemy o tym czy o tamtym... i wiem ze dzieki temu ze znamy sie tylko wirtualnie jestesmy szczere i przedewszytskim bardzo sobie zyczliwe co niestety w realu zadko sie zdaza......przejmujemy sie nie swoimi problemami, a preciez nie musimy, z rana dzis jak se obudzilam to pierwsze co to lecialam do kompa zobaczyc co testem hanki:-D:-D:-D
zdaje sobie sprawe ze nakrecam sie czasami bardiej przez to wiedza ktora tu nabylam.... pewnie gdybym 3/4 mniej wiedziala niz wiem to bym zaskoczyla moze szybciej albo poprostu wpadla heheh, i wiem jak to siada na psychike i wiem i wiem wiem to wszystko!! i co tego skoro i tak chce tu byc:-):-)
co ma byc to i tak bedzie...... i ja sie trzymam tego ze zawsze cos jest po cos.....

Czuje sie tak samo, jestescie mi blizsze niz kolezanki w realu, bo z nimi nawet nie moge pogadac o bobo, bo one nie wiedza co i jak i tylko by sie w glowe pukaly... Wiesz, ja rano tez myslalam o Hance i nie moglam sie doczekac kiedy wypchne M za drzwi, zeby zobaczyc czy juz cos wiadomo... Tu jest tak jakbysmy siedzialy sobie razem w przytulnej kawiarnii i pijac kawke/herbatke plotkowaly i wspieraly sie...
:tak:

Martynka

Witaj w klubie. Normalnie mnie wkurza ten cykl. Dzisiaj morko czuje jak nie wiem....tempka niska jak cholera. Wsio jest zle. Juz chce nowego cykla !!!

Czuje sie tak samo, jestescie mi blizsze niz kolezanki w realu, bo z nimi nawet nie moge pogadac o bobo, bo one nie wiedza co i jak i tylko by sie w glowe pukaly... Wiesz, ja rano tez myslalam o Hance i nie moglam sie doczekac kiedy wypchne M za drzwi, zeby zobaczyc czy juz cos wiadomo... Tu jest tak jakbysmy siedzialy sobie razem w przytulnej kawiarnii i pijac kawke/herbatke plotkowaly i wspieraly sie... :tak:
dokladnie! pieknie to wymyslilas , dokladnie tez sie tak czuje!!!:-D:rolleyes:

reklama
Martynka

Witaj w klubie. Normalnie mnie wkurza ten cykl. Dzisiaj morko czuje jak nie wiem....tempka niska jak cholera. Wsio jest zle. Juz chce nowego cykla !!!
ja się zapisałam już na czwartek do lekarza po te leki stymulacyjne , miałam przyjść w 3 dc chyba nie szkodzi że przyjdę wcześniej? chyba że jakieś zastrzyki mi przepisze?? a jak teraz nie pójdę to on dopiero przyjmuję w wtorek i wtedy już bedzie zapóźno-chyba???
sama nie wiem co robić? kurde!!!

Do góry