reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

hej, ja w koncu dotarlam do domku:-p musialam zrobic sobie maly spacerek do lekarza i do szpitala, znow musialam probke moczu im zostawiac poniewaz poprzednia.... zgubili w szpitalu:baffled: ehhhh ja to mam szczescie, ciagle cos ginie...:dry:
za chwilke zrobie sobie soczek bananowo- pomaranczowy bo mnie jakos tak naszlo:tak:

reklama
witam sie i ja,
nie mam nastroju na pisanie.....w moczu wyszly mi jakies syfy ale nie napisze jakie bo zaraz sie okaze ze to cos strasznego i sie potne:dry:
czytalam co u Was i widze ze niektore to juz sie szykuja!Madzia a ten czop to powoli wychodzi jakos?ja myslalam ze chlup i juz...

Zezarlam paczke delicji i Wojtas teraz joge uprawia:baffled: wypina dupke w zwolnionym tempie, pozniej czyms kanciatym mi jezdzi z jednej lub drugiej strony brzucha:sorry2:
Wiecie co dziewczyny, jak tak na Was patrze...zwlaszcza na pierwiastki takie mlodziutkie.. sie czuje jak emerytka normalnie, fizycznie przede wszystkim :baffled:
Gabi Miki niezly monter jest:-) a fryca zazdroszcze, nie ma bata zebym wysiedziala... kurde, a tak chcialabym sie porozpieszczac...

mi w pierwszej ciazy odszedl jak mial mnie lekarz badac, przy przyjeciu do porodu, pamietam pocieklo mi po nodze, i gin i polozna mysleli, ze to wody, a okazalo sie, ze czop
skunanka a kiedy ten twoj ma sie odbyc bo nie pamietam

reklama
a propo dzisiaj moja kolezanka urodzila blizniaki. dwoch chlopcow w 38 tygodniu klocki dwa jeden 3400, a drugi 3100:szok: ale jak ja widzialam w tamtym tygodniu to byla oooooooooooooooooooooooogromna

Do góry