reklama
Evelajna
Październikowa mama
Babki wpadły, po dwa Guinnessy wypiły, pozachwycały się małą, poplotkowałyśmy no i poszły w tango z okazji św. Patryka
Tuśka już śpi - udało się ale odpukać, bo to cholera wie. Za 20 min może być mega wrzask.
Miałam się spytać:
Pati kiedy Ty obchodzisz imieniny? Teściu mnie wkręca, że tylko w sierpniu jest Patrycji i mam zagwostkę

Tuśka już śpi - udało się ale odpukać, bo to cholera wie. Za 20 min może być mega wrzask.
Miałam się spytać:
Pati kiedy Ty obchodzisz imieniny? Teściu mnie wkręca, że tylko w sierpniu jest Patrycji i mam zagwostkę

Anna wy usypiacie Majeczke na raczkach???? WSPÓLCZUJE!!!! ps piękna fotka
Patrycja a masz zelazko na wegiel

ŻART!!!!! ale ja jestem tak wygodna ze jak nam wyłaczą (Z PRZYCZYN TECH
) prąd czy wode to jak bez rąk

ostatnio nie mielismy TV przez 2 dni MASAKRA

Evelaina takie cosik znalazłam na wikipedii
Patrycja — imię żeńskie pochodzenia łacińskiego, żeński odpowiednik imion Patrycjusz, [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Patrycy"]Patrycy[/ame], [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Patryk"]Patryk[/ame]. Oznacza "szlachetnie urodzona, patrycjuszowska". Obce formy: Patricia, Patrizia, Patrikija (ros.), Patricija (połud.-słow.), Pat, Pattie, Patty (ang.)
Patrycja [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Imieniny"]imieniny[/ame] obchodzi:
Czyli Twoja smerfetka kilka dni temu "miała" imieninki
Dorotka kurde piszesz ze ona teraz malutko je moze jest głodna dlatego płacze???? Moze podawaj jej mleczko łyżeczką???
Patrycja a masz zelazko na wegiel

Evelaina takie cosik znalazłam na wikipedii
Patrycja — imię żeńskie pochodzenia łacińskiego, żeński odpowiednik imion Patrycjusz, [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Patrycy"]Patrycy[/ame], [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Patryk"]Patryk[/ame]. Oznacza "szlachetnie urodzona, patrycjuszowska". Obce formy: Patricia, Patrizia, Patrikija (ros.), Patricija (połud.-słow.), Pat, Pattie, Patty (ang.)
Patrycja [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Imieniny"]imieniny[/ame] obchodzi:
- [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/13_marca"]13 marca[/ame], na pamiątkę [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Patrycja_z_Nikomedii"]św. Patrycji z Nikomedii[/ame]
- [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/25_sierpnia"]25 sierpnia[/ame], na pamiątkę [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Patrycja_z_Neapolu"]św. Patrycji z Neapolu[/ame]
Czyli Twoja smerfetka kilka dni temu "miała" imieninki

Dorotka kurde piszesz ze ona teraz malutko je moze jest głodna dlatego płacze???? Moze podawaj jej mleczko łyżeczką???
malaulka
Podwójna mamusia
Przeprowadzamy się, dziś cały dzień korespoduję sms-ami z nowym właścicielem, ale dopiero od 1 maja, mam nadzieję że oswoję się z tym do tego czasuUla z tego co opisujesz, to fajny ten domek. Może warto się przeprowadzić?
A jak parada? Ja jeszcze nigdy nie byłam, ale nie lubię tłumu, a do tego kurdupel jestem i nic nie zobaczę i tak...![]()

Parada fajna, ja tam z tyłu stałam z Lenką ale Karolinka przy samych barierkach musiała wszystko widzeć,ale baaardzo jej się podobało, długo bo prawie 1.5 godz na samym przodzie idzie wieelki św. Patryk a potem po kolei, mnie się najbardziej podobała irlandzka orkiestra na takim czymś jak kobzy grają- super i ubrani fajnie
a mnie Bozia wzrostu też jakoś poskąpiła

Dobrze, że to nie jest bardzo poważna przypadłośćWita się wieczorowo. Ja po wizycie. Więc... Mam obniżoną ściankę macicy która po prostu lekko wystaje. Ma się niby to samo unormować. Tylko niestety jest do tego potrzebna @ której ja do tej pory nie mam. Na razie mam się tym nie przejmować ale zalecił mi jak najszybsze zakończenie karmienia bo inaczej nie może mi wywołać okresu. JAk skończę karmić małego mam się do niego zgłosić.
A ja mam się dziś czym pochwalić. Poworniasty przez cały dzień był jak aniołek :-)Normalnie nie poznawałam swojego syna :-) Pewnie za to da mi popalić w nocy
.

Gratulacje dla Kacperka za to że grzeczny

Nie tylko Oliwka tak się wydziera, nasza jak się wkurzy to też niezle daje głosKuzwa nauczyla sie WYDZIERAC az uszy pekaja ZE TAKA MALA ISTOTKA MA TYLE SILY W PLUCACH I GARDLE SERIO SASIEDZI TO SLYSZA![]()

A ja nie mam do kogo się przytulić:-(M już się kładzie, więc mykam szybko się do niego przytulić..;-)
A jutro będzie mega kacBabki wpadły, po dwa Guinnessy wypiły, pozachwycały się małą, poplotkowałyśmy no i poszły w tango z okazji św. Patryka![]()

Moje dzieciaczki już słodko śpią, ja chyba też idę już na górę bo jakoś zmęczona jestem dziś...Dużo byłyśmy na dworze nawet wieczorkiem musiałam rundkę po osiedlu zrobić bo Karolinka się zapomniała i już się ściemniało a jej w domu jeszcze nie było, Lenka grzeznie leżała w wózku chyba zdziwiona była że ciemno jakoś

Jutro czeka mnie pranie i sprzątanie całej góry bo tyyyle kurzu wszędzie....
Dobrej nocki wszystkim.......................................
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANNA sliczne zdjecie
ULU fajnie ze sie przeprowadzacie :-)
MARMA dobrze ze to nie az takie straszne I gratki dla POTWORNIASTEGO :-)
TO KIEDY PRZESTAJESZ KARMIC PIERSIA ????????
CZARNA wlasnie wczoraj pomyslalam o tym czopku ale jakos mi to z glowy ucieklo i nie dalam Teraz jej dalam viburcol czy cos takiego
DZIEWCZYNY NIE WIEM CO Z NIA ROBIC
GLODNA RACZEJ NIE BEDZIE BO DAJEMY JEJ CO CHWILE JESC A TA NIE CHCE ZAWSZE W NOCY LADNIE JADLA A OD 2 NOCY NIC NIE CHCE JESC
DZIS WYPILA PLANTEX Z MOJA NADZIEJA ZE JA TO PRZECZYSCI I JAK DO TAD NIC :-(
SPALA OD 21 DO 2,30 Z WIELOMA POBUTKAMI A OD 2,30 DO 4 TO BYL RYK NIESAMOWITY ,ROBILISMY KILKA RAZY MLEKO ZROBILA KILKA LYKOW ALE WYPILA 50 ML PLANTEXA.CZYSCILISMY JEJ NOSEK ,MASOWALISMY DLUGO BRZUSZEK I ROBILISMY CWICZENIA NOZKAMI I NIC :-(
NIE WYTRZYMALISMY I ZAS BYL TERMOMERT I BYLA MALA KUPKA ALE NADAL RYK W KONCU POSZLISMY Z NIA DO DRUGIEGO POKOJU ZAGADALISMY POOGLADALA LAMPKI POGADALA Z NAMI I USNELA NA REKACH G
SPALA AZ 1,5 GODZINY I ZAS RYCZY NON STOP RYCZY
JUZ OD GODZINY JADLA 2 RAZY SPECJALNIE DALAM JEJ Z KASZKA BO LUBI
DALAM JEJ VIBURCOL TERAZ JAK TO NIC NIE DA TO MAM PARACETAMOL CZOPKI
NIE WIEMY CO JEJ JEST OD 3 DNI TAK
ZASTANAWIAMY SIE CZY NIE ISC Z NIA DO LEKARZA LUB NA POGOTOWIE :-(
ULU fajnie ze sie przeprowadzacie :-)
MARMA dobrze ze to nie az takie straszne I gratki dla POTWORNIASTEGO :-)
TO KIEDY PRZESTAJESZ KARMIC PIERSIA ????????
CZARNA wlasnie wczoraj pomyslalam o tym czopku ale jakos mi to z glowy ucieklo i nie dalam Teraz jej dalam viburcol czy cos takiego
DZIEWCZYNY NIE WIEM CO Z NIA ROBIC
GLODNA RACZEJ NIE BEDZIE BO DAJEMY JEJ CO CHWILE JESC A TA NIE CHCE ZAWSZE W NOCY LADNIE JADLA A OD 2 NOCY NIC NIE CHCE JESC
DZIS WYPILA PLANTEX Z MOJA NADZIEJA ZE JA TO PRZECZYSCI I JAK DO TAD NIC :-(
SPALA OD 21 DO 2,30 Z WIELOMA POBUTKAMI A OD 2,30 DO 4 TO BYL RYK NIESAMOWITY ,ROBILISMY KILKA RAZY MLEKO ZROBILA KILKA LYKOW ALE WYPILA 50 ML PLANTEXA.CZYSCILISMY JEJ NOSEK ,MASOWALISMY DLUGO BRZUSZEK I ROBILISMY CWICZENIA NOZKAMI I NIC :-(
NIE WYTRZYMALISMY I ZAS BYL TERMOMERT I BYLA MALA KUPKA ALE NADAL RYK W KONCU POSZLISMY Z NIA DO DRUGIEGO POKOJU ZAGADALISMY POOGLADALA LAMPKI POGADALA Z NAMI I USNELA NA REKACH G
SPALA AZ 1,5 GODZINY I ZAS RYCZY NON STOP RYCZY
JUZ OD GODZINY JADLA 2 RAZY SPECJALNIE DALAM JEJ Z KASZKA BO LUBI
DALAM JEJ VIBURCOL TERAZ JAK TO NIC NIE DA TO MAM PARACETAMOL CZOPKI
NIE WIEMY CO JEJ JEST OD 3 DNI TAK
ZASTANAWIAMY SIE CZY NIE ISC Z NIA DO LEKARZA LUB NA POGOTOWIE :-(
Pati pewnie ma żelazko na energię słoneczną heh
Dorotka idz do lekarza moze faktycznie. Obada ją i moze coś jej zapisze. Biedulka cierpi i Wy cierpicie ehhh
My po takiej sobie nocce. 2 razy smok wypadł, raz "wołała" mleko. W sumie to nieźle;-)
Dziś okropne wietrzysko i chyba nicic ze spaceru ehhh
Dorotka idz do lekarza moze faktycznie. Obada ją i moze coś jej zapisze. Biedulka cierpi i Wy cierpicie ehhh
My po takiej sobie nocce. 2 razy smok wypadł, raz "wołała" mleko. W sumie to nieźle;-)
Dziś okropne wietrzysko i chyba nicic ze spaceru ehhh
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA moja lekarka jest od popoludnia i moze do nij pojdziemy U nas tez wietrznie ale Oli na dworze to tylko sie nie wydziera wiec pewnie do lekarza bedzie miala spacer i pozniej do shella pojdziemy bo na dzis jestem umowiona z szefem
Trudno ze wieje okryja ja kocami i nie powinno jej wiac a przynajmniej ona pospi a nasze uszy odetchna
Ostatnio pisalam wam ze G szuka pracy Na kilka dni wrocil do starej Wczoraj dostall jakies marne pieniadze i juz nie pracuje Jeden pozytek z tego taki ze nie jestem z tym rykiem Oli sama :-)
Trudno ze wieje okryja ja kocami i nie powinno jej wiac a przynajmniej ona pospi a nasze uszy odetchna
Ostatnio pisalam wam ze G szuka pracy Na kilka dni wrocil do starej Wczoraj dostall jakies marne pieniadze i juz nie pracuje Jeden pozytek z tego taki ze nie jestem z tym rykiem Oli sama :-)
A
agamir
Gość
Czesc mamuski. U nas wieje okropniascie az strach uchylic okna nie mowiac o spacerze. Noc taka sobie mały marudny kaszle i nie chce jesc ale goraczka mniejsza. Jestem zła jak osa na wszystko chyba przez ten wiatr .
DOROCIU TERMOETR TO NIE JEST DOBRA SPRAWA LEPSZY CZOPEK GLICERYNOWY LUB SOK MALINOWO-JABKOWY HIPPA TEN CO JEST NA REGULACJE WYPRÓŻNIEŃ U NIEMOWLAT. JA DAJE ANTONIOWI PŁ BUTELECZKI CO 2 DZIEN I PO 15 MINUTACH RAZA SLICZNA KUPKA.
RESZTE POCZTAM I ODPOWIEM CHOC NIE WIEM CZY BEDE MIAŁA CZAS. MIŁEGO DZIONKA
DOROCIU TERMOETR TO NIE JEST DOBRA SPRAWA LEPSZY CZOPEK GLICERYNOWY LUB SOK MALINOWO-JABKOWY HIPPA TEN CO JEST NA REGULACJE WYPRÓŻNIEŃ U NIEMOWLAT. JA DAJE ANTONIOWI PŁ BUTELECZKI CO 2 DZIEN I PO 15 MINUTACH RAZA SLICZNA KUPKA.
moli81
Mamuśka Mikuśka
Hej dzieczyny...u nas nocka ok,mały spał już całkiem nieźle,tylko kaszelek go męczy jeszcze,ale to dobrze,bo przynajmniej się odrywa...za to ja beznadzieja,wczoraj padłam z małym,mam 35,4st. i czuję sie jak flaki z olejem,z nosa kapie,gardło czerwone,wezły jak u chomika,jedyne co mnie pociesza(sorki),ze jest ochydna pogoda i nie żal mi,że nie wychodzimy na spacer...Ale za to w weekand chyba odpalimy nową brykę Mikiego,gondola już za mała,a Wy jeszcze wsadzacie maluchy do gondoli?
dorotko idź lepiej z Oli do lekarza,lepiej to sprawdzić niż futrować maluszka jakimiś dragami,potem dopiero może być problem,nawet jeżeli to zaparcia,to warto pójść...może jakiegoś produktu jej jelitka nietolerują?coś nowego jej dawałaś?Buziaki dla Oli
marma kurcze,szkoda że nie można inaczej @ wywołać...ja się w kwietniu wybieram do gina
czarna kurcze,RUCHLIWA??
sorki,jak to przeczytałam to się uśmiałam,bo zobaczyłam taką macicę jakby miała ADHD,sorki za żart
chyba zaraz się położe z mikim,bo on marudzi ja ledwo na oczy patrzę,postaram się wpaść potem pa
dorotko idź lepiej z Oli do lekarza,lepiej to sprawdzić niż futrować maluszka jakimiś dragami,potem dopiero może być problem,nawet jeżeli to zaparcia,to warto pójść...może jakiegoś produktu jej jelitka nietolerują?coś nowego jej dawałaś?Buziaki dla Oli
marma kurcze,szkoda że nie można inaczej @ wywołać...ja się w kwietniu wybieram do gina
czarna kurcze,RUCHLIWA??

chyba zaraz się położe z mikim,bo on marudzi ja ledwo na oczy patrzę,postaram się wpaść potem pa
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc mamuski. U nas wieje okropniascie az strach uchylic okna nie mowiac o spacerze. Noc taka sobie mały marudny kaszle i nie chce jesc ale goraczka mniejsza. Jestem zła jak osa na wszystko chyba przez ten wiatr .
Nie zwrocilam uwagi na ten soczekAle musze sie rozejzec
MAGDASF dzieki Czopek jej dalam a ta ani mysli o kupce .Plantez wypila i zawsze po nim walila kilka pampersow kupy
Soczek jablkowy i jablko zjadla i zawsze byly kupki a teraz nic nie dziala :-(
Do lekarza nie wiem czy dzis bo zimno jest u mnie strasznie Nie wiem lekarka jest popoludniu wiec zobaczymy
Podziel się: