reklama

Październik 2008

reklama
Mieszkania szukam w Gorzowie.a mama ma do tego tyle ze mi je kupuje;-)bo pewnie nigdy nie bedzie n mnie stac na to...
ja dostaje zasilek dla samotnej mastki 170 zl plus 48 zl rodzinnego.magdziunia skad te 400zl???

Aśka a ty żadnej kasy z uczelni nie dostajesz,socjalne za urodzenie dziecka i zapomoge ?Bo ja sie o to dowiadywałam i sporo kasy nawet wychodzi no ale jak my nie jesteśmy małżeństwem to musiałabym mieć przyznane alimenty w papierach no a ja sie o to nie bede ubiegać.Ale ty mogłabyś i skorzystać z kasy z uczelni.

Asia ale ty masz fajna mame:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zgadzam sie super mama:)

I Marika po 1,5h drzemce. Szykujemy się na im. mojego taty, musimy zrobić się na bóstwa...

Miłej imprezy u tatusia życzę.

Mam nadzieje że udało mis ie powklejać.Jaguśka już dziś jest grzeczna gorzączki nie ma.Teraz sobie śpi a ja buszuje po necie.
Ja nadżerkę miałam wypalaną nic nie bolało no chyba że moją kieszeń bo kosztowało sporo ale mój ginek sporo sie ceni niestety:(Buśki

Wesolutka ja sie pytalam w szkole i mge dostac i dostane jednorazowa zapomoe za urodzenie dziecka 500 zl, no a o alimentach u mnie przeciez mowy nie ma bo maly w papierach nie ma ojca i dlatego dostaje te 170 zl dla samotnej matki.
aha a W to jest moj nowy:tak:jestesmy razem prawie 3 miesiace.z C nie wypalilo.jest dalej z ta dziewczyna a mi teraz jest naprawde dobrze i niech juz tak zostanie:tak:

Asia ale ty masz fajna mame:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ano mam fajna;-)W sie smieje ze ona taka fajna z tym mieszkaniem bo po prostu chce sie mnie pozbyc:-p

Aśka tylko170 zł ? wiem że na dzieciach się biznesu nie robi, ale u mnie na wsi jest dziewczyna z 2 dziecki i ponoć bierze z gminy sporo kasy. 1500 na jedno czy na dwoje (wiem to róznica, ale to nie 170 zł)
kurcze 1500zl???masakra.ja sie pytalam u nas i nie da rady.tylko 170zl i jakies tam grosze sa dodatkowe jesli dziecko sie uczy albo jest niepelnosprawne...moglabys sie podpytac kogos jak ona to zalatwila i co to wogole jest?bo 1500zl piechota nie chodzi.a jak sie wyprowadze to bede musiala wyzyc z tego co mam to znaczy jeszcze rok bee miala rente po tacie, kasa od babci i ten zasilek...czyli jakies 1500zl.a jak renta sie skonczy to ja do pracy a maly do zlobka:baffled::rofl2:ale mam jeszcze rok do tego.najpierw musze sie obronic.

Podobno z MOPS-u mozna troche wyciagnac tylko trzeba wiedziec jak:-p Moja kumpela tak załatwiła ze opłacaja jej rachunki dostaje zapomogę i inne dodatki. Zyc nie umierac kasa za nic.

reklama
Blondi dziewczyny maja racje. Zbieraj wsystkie rachunki na mleko obiadki pieluchy lekarza i w wywiwdzie podaj ze masz takie a takie wydatki twoja mama niech tez powie ze jestes na utrzymaniu . Dlaczego dostal tylo 600 ? 600 jest dla samotnych matek a 1170 chyba zasilek na dziecko odliczany od podatku. Masz chyba jakis podatek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry