Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ŻART!!!!! ale ja jestem tak wygodna ze jak nam wyłaczą (Z PRZYCZYN TECH
) prąd czy wode to jak bez rąk

ostatnio nie mielismy TV przez 2 dni MASAKRA

Przeprowadzamy się, dziś cały dzień korespoduję sms-ami z nowym właścicielem, ale dopiero od 1 maja, mam nadzieję że oswoję się z tym do tego czasuUla z tego co opisujesz, to fajny ten domek. Może warto się przeprowadzić?
A jak parada? Ja jeszcze nigdy nie byłam, ale nie lubię tłumu, a do tego kurdupel jestem i nic nie zobaczę i tak...![]()

Dobrze, że to nie jest bardzo poważna przypadłośćWita się wieczorowo. Ja po wizycie. Więc... Mam obniżoną ściankę macicy która po prostu lekko wystaje. Ma się niby to samo unormować. Tylko niestety jest do tego potrzebna @ której ja do tej pory nie mam. Na razie mam się tym nie przejmować ale zalecił mi jak najszybsze zakończenie karmienia bo inaczej nie może mi wywołać okresu. JAk skończę karmić małego mam się do niego zgłosić.
A ja mam się dziś czym pochwalić. Poworniasty przez cały dzień był jak aniołek :-)Normalnie nie poznawałam swojego syna :-) Pewnie za to da mi popalić w nocy
.

Nie tylko Oliwka tak się wydziera, nasza jak się wkurzy to też niezle daje głosKuzwa nauczyla sie WYDZIERAC az uszy pekaja ZE TAKA MALA ISTOTKA MA TYLE SILY W PLUCACH I GARDLE SERIO SASIEDZI TO SLYSZA![]()

A ja nie mam do kogo się przytulić:-(M już się kładzie, więc mykam szybko się do niego przytulić..;-)
A jutro będzie mega kacBabki wpadły, po dwa Guinnessy wypiły, pozachwycały się małą, poplotkowałyśmy no i poszły w tango z okazji św. Patryka![]()

sorki,jak to przeczytałam to się uśmiałam,bo zobaczyłam taką macicę jakby miała ADHD,sorki za żartCzesc mamuski. U nas wieje okropniascie az strach uchylic okna nie mowiac o spacerze. Noc taka sobie mały marudny kaszle i nie chce jesc ale goraczka mniejsza. Jestem zła jak osa na wszystko chyba przez ten wiatr .
DOROCIU TERMOETR TO NIE JEST DOBRA SPRAWA LEPSZY CZOPEK GLICERYNOWY LUB SOK MALINOWO-JABKOWY HIPPA TEN CO JEST NA REGULACJE WYPRÓŻNIEŃ U NIEMOWLAT. JA DAJE ANTONIOWI PŁ BUTELECZKI CO 2 DZIEN I PO 15 MINUTACH RAZA SLICZNA KUPKA.
RESZTE POCZTAM I ODPOWIEM CHOC NIE WIEM CZY BEDE MIAŁA CZAS. MIŁEGO DZIONKA