reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
A ja się pochwalę:-D. Wczoraj siostra przywiozła mi rzeczy dla mojej Córuni po swoich córach, jest tego taki ogrom, że po mieszkanku chodzić się nie dało:tak:.
Jak to trochę ogarnę to fotki powrzucam bo na razie muszę wszystko rozpakować i poukładać:tak:. Jestem mega zadowolona z tych rzeczy (dużo kolrów unisex w ubrankach):-)

Agata, Kasia super ciuszki :) ale chyba najbardziej podobają mi się te z biedronki (!)

też się zastanawialam nad zakupem kombinezonika czy czegoś takiego, ale postanowiłam, że zaopatrze się w coś takiego jak się zacznie zimno robić i będę wiedzieć jaki Ola będzie mieć w tym czasie rozmiar :-)

Kasia, Lena sliczne ciuszki :) Sama radosci :)

Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...

Kasia, Lena sliczne ciuszki :) Sama radosci :)

Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...
Masakra masakra. Ja właśnie siędzę na allegro i wybieram śpioszki itp dla małego niewiele tego wyszło a kwota do zapłaty ogromna, a staram się kupować rzeczy w niższej cenie. Dobrze że zaczełam to zbierać na raty bo jak by przyszło kupić wszystko naraz....... to sama kwota by mnie zabiła, a tak mniejszymi partiami łatwiej wchodzi.:crazy:
A oto moje nowe nabytki:

Załączniki

• łaszki.jpg
    łaszki.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Kurier niedawno byl :-)
Wozio juz zlozony i wyprobowany :-) Fajnie sie jezdzi :-) Ale jestem szczesliwa :-)

Narazie przyszla spacerowka, teraz czekam na gondolke :-)

śpieszę się pochwalić ostatnimi zakupami :-) i od wczoraj jestem też szczęśliwą posiadaczką kołyski :)

Załączniki

• ciuszki ostatie.jpg
    ciuszki ostatie.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 54
  • rożek + okrycia kąpielowe.jpg
    rożek + okrycia kąpielowe.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 54
  • kołyska.jpg
    kołyska.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 62
  • kołyska 2.jpg
    kołyska 2.jpg