reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
A ja się pochwalę
. Wczoraj siostra przywiozła mi rzeczy dla mojej Córuni po swoich córach, jest tego taki ogrom, że po mieszkanku chodzić się nie dało
.
Jak to trochę ogarnę to fotki powrzucam bo na razie muszę wszystko rozpakować i poukładać
. Jestem mega zadowolona z tych rzeczy (dużo kolrów unisex w ubrankach):-)

Jak to trochę ogarnę to fotki powrzucam bo na razie muszę wszystko rozpakować i poukładać

malenstwo82
Zadomowiona(y)
Agata, Kasia super ciuszki
ale chyba najbardziej podobają mi się te z biedronki (!)
też się zastanawialam nad zakupem kombinezonika czy czegoś takiego, ale postanowiłam, że zaopatrze się w coś takiego jak się zacznie zimno robić i będę wiedzieć jaki Ola będzie mieć w tym czasie rozmiar :-)
też się zastanawialam nad zakupem kombinezonika czy czegoś takiego, ale postanowiłam, że zaopatrze się w coś takiego jak się zacznie zimno robić i będę wiedzieć jaki Ola będzie mieć w tym czasie rozmiar :-)
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dzieki dzieki :-)
Wlasnie wypatruje kuriera bo ponoc dzis ma juz byc ;-)
Wlasnie wypatruje kuriera bo ponoc dzis ma juz byc ;-)
martusia_78
Super ciuszki :-)
angelika82
Fanka BB :)
Kasia, Lena sliczne ciuszki
Sama radosci 
Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...
Ja wczoraj bylam w duzym centrum handlowym, gdzie kupilam wiekszosc naszych ciuszkow dla Malej i sie przerazilam jakie teraz sa ceny... z witryn sklepowych zniknely napisy, ze przeceny, ze 50 - 70 % taniej ... a w srodku masakra, wyprzedaz sie skonczyla i wszystko kosztuje 3x tyle ile ja placilam - nawet dokladnie te same ciuszki... a wczoraj mialam kupic prezenty dla kolezanki, ktora tez niedlugo rodzi i sie zalamalam... moze w innym miejscu znajde cos w miare normalnej cenie ...
Masakra masakra. Ja właśnie siędzę na allegro i wybieram śpioszki itp dla małego niewiele tego wyszło a kwota do zapłaty ogromna, a staram się kupować rzeczy w niższej cenie. Dobrze że zaczełam to zbierać na raty bo jak by przyszło kupić wszystko naraz....... to sama kwota by mnie zabiła, a tak mniejszymi partiami łatwiej wchodzi.Kasia, Lena sliczne ciuszkiSama radosci

A oto moje nowe nabytki:
Załączniki
Ostatnia edycja:
martusia_78
Kurier niedawno byl :-)
Wozio juz zlozony i wyprobowany :-) Fajnie sie jezdzi :-) Ale jestem szczesliwa :-)
Narazie przyszla spacerowka, teraz czekam na gondolke :-)
Wozio juz zlozony i wyprobowany :-) Fajnie sie jezdzi :-) Ale jestem szczesliwa :-)
Narazie przyszla spacerowka, teraz czekam na gondolke :-)
malenstwo82
Zadomowiona(y)
reklama
Podziel się: