reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

A ja niestety nie mogę się powyżywać :-(
W dalszym ciągu nie udało nam się wybrać po meble (a to auto zepsute, a to pogoda do bani, a to jeszcze coś...), w związku z czym kompletnie nie mam miejsca na składanie wyprawki Maluszkowi.
A poza tym, jakoś nie umiem się zorganizować z zakupami, jak nie mam gdzie ich składać :-(
Jak dotąd, kupiłam pakiet ciuszków dla Małego na allegro i kilka sztuk pajacyków i body. Aha i fotelik. Nic więcej :-(

Ale może uda nam się wreszcie w przyszłym tygodniu pojechać po te meble (głównie komody) i będę mogła wreszcie zrobić zakupy porządne :happy:

reklama
A poza tym, jakoś nie umiem się zorganizować z zakupami, jak nie mam gdzie ich składać :-(
Jak dotąd, kupiłam pakiet ciuszków dla Małego na allegro i kilka sztuk pajacyków i body. Aha i fotelik. Nic więcej :-(

Ale może uda nam się wreszcie w przyszłym tygodniu pojechać po te meble (głównie komody) i będę mogła wreszcie zrobić zakupy porządne :happy:

Mała, nie martw się :-D My też nie mamy tak sami z siebie chyba nic, komoda dla Kseni jakoś nie chce się zjawić w domu i nie mamy miejsca.

Wszystkie niemal rzeczy, które mamy, dostaliśmy - wózek i większość ciuchów. Sami z siebie to kupiliśmy jakieś małe czapeczki, kilka bodziaków i to chyba wszystko :zawstydzona/y:

I też kupiliśmy pakiet na allegro, ale ciuszki są na trochę większą Ksenię, nie tak zaraz po urodzeniu :-D

ale śliczne te Wasze wyprawki ! :-)
Ja niedawno zaczełam polowanie na ciuszki, bo dopiero w ubiegłym tygodniu potwierdziło się, że to małe kopiące stworzonko w moim brzuchu jest dziewczynką :tak:Póki co moja szafa jest uboga, ale pochwalę się wczorajszą zdobyczą bo bardzo mi się podoba.

Załączniki

• DSC01342.JPG
    DSC01342.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 43
A to sa moje zdobycze :D
Tak na 0-3mc z wyjsciowych to bede miala dosyc. Tylko musze kilka pajacow i bodziakow dokupic.
Picasa Web Albums - Katarzyna - 2009-01-15Wyp...

ale śliczne te Wasze wyprawki ! :-)
Ja niedawno zaczełam polowanie na ciuszki, bo dopiero w ubiegłym tygodniu potwierdziło się, że to małe kopiące stworzonko w moim brzuchu jest dziewczynką :tak:Póki co moja szafa jest uboga, ale pochwalę się wczorajszą zdobyczą bo bardzo mi się podoba.

Pięknościowe te ciuszki:tak:!

Tak siedzę i się zachwycam:-) przepiękne są te Wasze ubranka, słodziuchne:tak:
Mój maluszek na razie jest ubogi w ciuszki, ale niedługo to nadrobię, bo aż mi głupio przy Was;-) Na usprawiedliwienie mam przeprowadzkę na głowie i to, że właśnie skończyłam kompletować wyprawkę wiosenno letnią dla Majki i kaski mi poszło, że hej. Teraz czekam na nowy miesiąc i przypływ gotówki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry