reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czrna ja sie tez zaczynam obawiac ze z moim malym cos nie tak jest.Wasze dzieci dawno juz sie ruszaja a moj sie z laska ledwo na boczki przekreca....na brzuchu nie cierpi lezec, wiec klade go kilka razy dziennie jak ma dobry humor zeby troche sie posilowal, po czym jest wielki ryk i nie moge go uspokoic.nie mowiac juz o tym zeby sie na brzuchu jakimis zabawkami zainteresowal....normalnie mam wrazenie ze zero postepow:-(moze dlatego ze taki kloc z niego?:baffled::-(ale co zrobie jak tyle wpiernicza...:-(pediatra mowi ze jest ok ze ruchliwy jest, ale mi sie to jakos nie podoba.wiem ze nie ma co dzieci porownywac ale zaczynam sie martwic.
maly zasnal jakis czas temu bo dzisiaj znowu balkon rozwalali.tym razem skonczyli.zjadl pol sloiczka zupki jarzynowej, popil herbatka i spi.i jedno karmienie mlekiem nam dzisiaj odpadlo hurraaaaa!:-)upapral sie przy tym niemilosiernie ale nawet jadl.a wlasciwie ssal:-pon nie kuma chyba jeszcze o co z lyzeczka chodzi.
w ten weekend jedziemy z W po moje rzeczy do Warszawy.jakies ubrania i ksiazki bo w czerwcu mam 4 zalegle egzaminy:-(nie wiem jak ja sie uczyc bede jak w ciagu dnia mam moze z godzinke calkowitego spokoju.a tak to maly pitoli non stop.chyba ze sie cieplo zrobi to na spacerkach:tak:juz sie wyjazdu doczekac nie moge.maly chyba z mama zostanie a my bedziemy miec wreszcie wieczor wolny:tak:
mieszkania ciagle szukam i dalej zdecydowana nie jestem.jeszcze to pewnie potrwa zanim znajde cos sensownego.wazne zeby maly mial swoj pokoj bo nie wyobrazam sobie za jakis czas jak pdrosnie spac z nim w 1 pokoju....bo a noz z W sie uda;-)i wtedy smiesznie by bylo jakby w nocy krzyczal zejdz z mamusi!:-D
Dorotka dobrze ze Oli juz spokojniejsza.

reklama
witam i ja, mamy już prąd zyli kuchenke, wode, ogrzewanie:). teraz popisze, a potem jak Kamis mi da to nadrobie. U nas wichura. Wczoraj skończył M kopac działeczke, a ja skonczyłąm grabić i zbierać bobki po koniowatych:)- ręce mnie bolą, bylo tego 6 wozków, a końcu ostatnio sprzątaalam padoki zanim Kamiś się urodził. Ale było 2 w 1. Dzisiaj bez pradu jakoś daliśmy rade, ciepła woda była w w termosach. My ciepło poubierani, potem mały zaliczył ganek z babcią, a my skoczyliśmy na zakupki i zaliczyliśmy Sfinksa( pychotka).

Czrna ja sie tez zaczynam obawiac ze z moim malym cos nie tak jest.Wasze dzieci dawno juz sie ruszaja a moj sie z laska ledwo na boczki przekreca....na brzuchu nie cierpi lezec, wiec klade go kilka razy dziennie jak ma dobry humor zeby troche sie posilowal, po czym jest wielki ryk i nie moge go uspokoic.nie mowiac juz o tym zeby sie na brzuchu jakimis zabawkami zainteresowal....normalnie mam wrazenie ze zero postepow:-(moze dlatego ze taki kloc z niego?:baffled::-(ale co zrobie jak tyle wpiernicza...:-(pediatra mowi ze jest ok ze ruchliwy jest, ale mi sie to jakos nie podoba.wiem ze nie ma co dzieci porownywac ale zaczynam sie martwic

Jakbym o Samim czytała:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: choc na boki i na brzuszek (czasem) ładnie sie przekreca:tak::tak::tak: ja poczekam do kwietnia wtedy mam szczepienie i popytam. Ale kuma co innego ale nie napisze bo mnie zjecie:-D:-D:-D:-D:-D

Kate po kazda wypowiedzia masz takie kwadraciki
edytuj cytat + odp jak chcesz kogos wypowiedz zacytowac pod jego postem (z prawej strony )klikasz na ten + on ci sie zaswieci na czerwono i zrobi sie - i tak kazda wypowiedz co chcesz z komentowac jak juz wszytskie wypowiedzi za + to klikasz na odpowiedz w lewym dolnym roku na koncu wszystkich postów (ten co wciskasz by tu pisac)
Mam nadzieje ze wiesz o co biega

Blodi moze idz z nim do neurologa niech oceni jesli powie ci ze wszystko gra to nie masz sie czym marwic. My mamy bardzo dobra pediatre ale i ona nie oceniała rozwoju ruchowego u dziecka tylko wysała nas do neurologa . Tam dostalismy liste co maluch o kazdym miesiacu powinien robicjesli tego nie robi tzn 4 sytuacji z 8 to znaczy ze trzeba udac sie do neurologa. Ja uwazam ze im wczesnij tym lepiej poki maly nie rozumie zbyt wiele i dał sie ciwczyc jako zAbawa jakby był starszy to b płakała prostestował itp.
PO TO SA LEKARZA ZEBY NAM POMAGALI. ANTONIO TEZ NIE CHCIAŁ KŁASC SIE NA BRZUSZKU POKAZALI JAK W ZBAWIE NAKŁONIC GO DO TEGO ABY SAM TO ROBIŁ A TERAZ NIE CHCE NA PLECACH TYLKO NA BRZUSZKU.

Czarna i Blond mój przekręcił się z brzuszka na plecki tylko kilka razy i póki co, też cisza ale ja staram się tym nie przejmować, każde dziecko jest inne. Moja siostrzenica nie przekręcała się wogóle, a teraz już zaczyna chodzić i wszystko jest ok. Na najbliższej wizycie poradzę się pediatry, to może pokaże mi jakieś ćwiczenia, żeby pomóc Maluszkowi przekręcać się.

Kate po kazda wypowiedzia masz takie kwadraciki
edytuj cytat + odp jak chcesz kogos wypowiedz zacytowac pod jego postem (z prawej strony )klikasz na ten + on ci sie zaswieci na czerwono i zrobi sie - i tak kazda wypowiedz co chcesz z komentowac jak juz wszytskie wypowiedzi za + to klikasz na odpowiedz w lewym dolnym roku na koncu wszystkich postów (ten co wciskasz by tu pisac)
Mam nadzieje ze wiesz o co biega

dzięki, właśnie wiedziałam jak to robić tylko nie wiedziałam które "odpowiedz" wcisnąć :-)

reklama
A co czarna staje ci na nogi????:-) Moj jak wsaje to od razu na nogi i :-)stoi prosto, a dzisiaj ssak ogorka kiszonego....Czerwcowi zawal zaraz dostana:-D

Blond nie martw sie Stas tez nie przekreca sie na brzuchola, jedyne co to na boki i zaczyna lapac nogi i wkladac do buzki.
hehe na nogi tez :-p:-p:-p:-p:-p reszte nie powiem:-p:-p:-p:-p

lilunia wiem ze kazdy maluch rozwija sie indywidualne ale wiesz jak to jest:-p
Kate mam nadzieje ze uda sie;-)

Mały wymeczony na brzusiu padł:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: On zawzse jak ma cos robic ucieka w sen:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: cwaniaczek

Do góry