• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Dorotko to widzę, że niedługo wracasz do pracy ... ja też.
Już mi smutno jest.

Mały marudzi i marudzi.
A ja może dzisiejszą noc pośpię sobie jakoś lepiej.
Zmykam i może jak się uda to wpadnę później.

reklama
czarna maly jest cudny i krzyczy tak samo jak nasz. Wiesz co robisz dla jednego szkodliwe dla 2 nie. Skoro rozwija sie dobrze nie martw sie. Jak wstawiasz ten filmik????????????????????????

DOROCIU DZIEKI

Mieliśmy nie pisa...ale wiekszość rzeczy w życiu jest szkodliwych. Wszystko dla ludzi (dzieci) ale z umiarem, ktory masz...wiec jak dla mnie spoko loko:rofl2:

minisia brawo za kilogramy na minusie :tak: ja tam się nie dziwię twojemu M. że zazdrosny bo atrakcyjna kobitka z Ciebie. Widziałam zdjęcie z pracy, na jakich wy tam zielonych miotłach latacie? :-);-)
agamir super zdjęcia :-)
dorotka super że z Oliwką lepiej
Kasia09 to jutro macie już to ostatnie szczepienie na żółtaczkę? nas to czeka na początku maja dopiero a potem chyba też po roczku kolejne
czarna temu podpalaczowi łapska poobcinać

mój romans ze sprzątaniem na dziś zakończony, bułeczek nie było tylko pączki, jeszcze słodsze :-)

Hehehehe te szczoty to była taka praca żeby nie stać i zrobiłyśmy sobie z kumpelą fotki ale teraz żałuje bo wszyscy sie dziwia i pytaja czy ja tam sprzatam:-p:zawstydzona/y:
A za komplementa dzieki:-D

Dorka super ze Oli juz lepiej a do pracy trza kiedys wrocic ja mialam najgorzej bo poszlam na pierwszy ogien:sorry2:

Aska martwie sie o ziecia:-(zdrówka życze jemu i innym nszym małym choruszkom

Czarna no trzeba przyznać że Sami bardzo ma silne nóżki:tak:b.dobrze sobie radzi:tak: CZERWIEC CIE DOPADNIE I TAK:-D:-D:-Dto co my tu bedziemy sie wypowiadac (żarcik) Ty jestes mama i Twoja sprawa co robisz z dzieckiem każda normalna matka nie da zrobic dziecku krzywdy a za taka cie uwazam wiec jak dla mnie spox:tak::tak:
Agamir super fotki ale inaczej sobie Ciebie wyobrazalam:tak:
Dzieki za pomysly na rocznice ale nadal pustka on chce mi pierscionek kupic albo LG SHINE wiec ja musze cos w tych cenach poszukac:dry:ale co?????

A to my i wsrod nich fotka za ktora i mi sie dostanie pewnie hehehe same zorientujcie sie ktora
1.ja z kromką
2.z lizakiem:zawstydzona/y:dzis pierwszy raz
3.mała ziomalka:-D
4.pierwsze próby trzymania butelki
5.co ona mi tak te zdjęcia robi hmmm????:-D:-D Sławek192.jpg

Nika027.jpg

Nika009.jpg

Nika032.jpg

Sławek193.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama